Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Na początku normalniejsze miał proporcje, nogi 3 razy dłuższe, kręgosłup, żebra, ale później noticnąłem, że musi ostatecznie być wzrostu jak reszta jednostek i musiałem go mocno skrócić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 i tak lepij niż nudny szkielet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Podoba mi się, jest taki lekki. Lubię Twoje linearty. Na mangę ma chyba nieco oczy za blisko siebie, ale manga to duży worek. I noga, jej lewa, ponieważ jest wydłużony kształt po zewnętrznej stronie, to ja mam wrażenie że tam jest kciuk,czyli to nie ta noga. Ja dorzucam pracę w trakcie tworzenia, jestem zadowolona bo skończyłam najgorszą część, czyli głowę, a rysowałam całość wczoraj tylko 5 godzin, więc jak na mnie to mało. @Caporegime: Co do nosorożca, to uszy mogę pozmieniać, zobaczę czy będą pasować, chodzi Ci o takie wystające, małe jak u buldogów? Chyba nie takie duże jak u owczarka... Na razie go odstawiam na krótko, bo Kolega zrobi ze mną Collab, umie robić świetne space arty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Podoba mi się, jest taki lekki. Lubię Twoje linearty. Na mangę ma chyba nieco oczy za blisko siebie, ale manga to duży worek. I noga, jej lewa, ponieważ jest wydłużony kształt po zewnętrznej stronie, to ja mam wrażenie że tam jest kciuk,czyli to nie ta noga. Ja dorzucam pracę w trakcie tworzenia, jestem zadowolona bo skończyłam najgorszą część, czyli głowę, a rysowałam całość wczoraj tylko 5 godzin, więc jak na mnie to mało. @Caporegime: Co do nosorożca, to uszy mogę pozmieniać, zobaczę czy będą pasować, chodzi Ci o takie wystające, małe jak u buldogów? Chyba nie takie duże jak u owczarka... Na razie go odstawiam na krótko, bo Kolega zrobi ze mną Collab, umie robić świetne space arty. O kurde, szczena opada : O I faktycznie, poprawię ten palec. Jednak było już późno i nie wszystko można zauważyć ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 @Shil, dziwny wyraz twarzy, ale poza tym - kozacko. ;) @Morro, bardzo fajna praca. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wygląda jakby ją coś ugryzło obok podbródka, a tak to myślałem że to zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ech, znowu problem z monitorem. Jak jej włosy? Ogółem to co ja widzę, to to, że zaraz za głową, tam gdzie cień, ma czarne, a dalsze pasemka się rozjaśniają. tyle, że jak włącza mi się komputer to przez pewien czas wszystko jest nienaturalnie rozjaśnione (a może naturalnie właśnie) i wtedy zauważyłam, że tam w tej czarnej części włosów ma liczne jasne pasemka:/ Poprawiona mina i podbródek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 ogólnie ładne, ale stopom to byś jakieś palce dorobiła ;) a ja męcze tego dziada dalej: (link delated, rozwalał całe okno ;) ) w zasadzie został do zrobienia tylko szlif, dużo szlifu edit. uooo przesadziwszy z rodziałką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 jest klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 spam. ale już chyba jednak koniec, zmieniona nieco pierwotna wizja, wiec sie swieci wszystko jak psu jaja. większa rozdziałka http://warsztat.gd/screens/f9ff0b7f810c922...0d6e60f8906.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Propa ze Shil, kocham was, to jest jak prezent na urodziny dla moich oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 wszyscy tak bardzo lepsi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 @Propa: zdecydowanie czaszka od pierwszej wersji jest dużo lepsza, a reszta jak pisałam, super. Bardzo mi się podoba światło i ten efekt głębi, dzięki tym ciemniejszym elementom po lewej. @Wojzax: jak Ty mówisz takie rzeczy czasem, to ja się boję... Wrzucam też wersję końcową. Chrzanić palce:) Ewentualnie dorobiłabym coś na podłodze, mam taką pokusę, ale znowu przeładuję i będzie rokoko. Dorobiłam pasożyta:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 pasożyt perfekcyjny ;) a czaszka w pierwszej wersji - jest w zasadzie taka sama, tylko inne światło barwy i odcienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 a czaszka w pierwszej wersji - jest w zasadzie taka sama, tylko inne światło barwy i odcienie :) ale w sumie to b wiele dalo i praca sie wydaje teraz jeszcze bardziej kompletna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 to fakt :D i przy okazji te blaski i cienie zasłoniły wszystkie niedoróbki :) teraz wypadałoby gdzieś takiego przeciwnika do gry wpakować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 powrót do prac szybkościówek. Jeszcze ze 4 takie i gra gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Wyprzedaż pod złym kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No i z błędem ortograficznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 LOL! No właśnie. Na początku w poście napisałem przez 'rz' ale Chrome mnie poprawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 heheh błąd celowy, a że zły kąt? zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 respekt, z taką szybkością do tego, wymiata ten obrazek, poprzedni mniej mi się podoba, bo nie ma tak wyraźnej kreski, trochę rozmazany, ale te plakaty są super. ja wrzucam szkic sprzed..hm, hm, będzie prawie miesiąc. Nie jest to jakiś extra rysunek, ale muszę czasem coś na kartce zrobić, by ręki nie odzwyczaić, ciągle tablet i tablet, już się łapię na tym, że rysuję ołówkiem po kartce, a drugą próbuję wcisnąć na biurku ctrl-z... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 słodko! Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Biorę jako tapetę na telefon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 mówiąc że ok, myślałem że ten napis będziesz poprawiać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Napis jest ok, daje taki fajny milusi klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Propa, aż mnie niepokój ogarnął od tego 'Daddy come home'. Zarąbiste to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi