Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Przyczepiłbym się trochę do tych napisów na nagrobku, propa. Są "za ostre" według mnie, w stosunku do całej pracy. Rozmaż je troche :D. Popieram, te napisy andrzej mikulski cośtam też tak trochę nie pasują stylowo, ale ogólnie ostatnie prace są mistrzostwem świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Mhmm chyba macie rację :) poprawię @Bedziom gra po angielsku, napisy na ścianach nie związane (albo związane luźno) z fabułą - po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Co do prac, propa, to są one genialne! Pod każdym względem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Tu takie ćwiczonko, na pojedynek było, ale już nieistotne. Tak mi się już nie chciało robić ręki, darujcie. Ogon też w sumie pozostawia wiele do życzenia. Zastanawiam się czy nie powinnam usiąść do niej za tydzień jak już będę się mogła na nią patrzeć. To tu miałam ten problem z włosami, nie widziałam tych linii kolorowych, tylko czerń, już sobie poustawiałam monitor. Oryginalna wersja jest niebieska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 imo spieprzyłaś cycki i twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 imo spieprzyłaś cycki i twarz a co ty chcesz od jej cycków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 cycki, talia jakieś kosmiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 cycki, talia jakieś kosmiczne referka: http://www.outofaces.com/wp-content/upload...von-teese-5.jpg cóż, nie ma gorsetu, ale spodobało mi się takie wyolbrzymienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 a co ty chcesz od jej cycków? prawy wygląda jak kulka przypięta do ciała, lewy jest lepszy chyba, że ten prawy jest sztuczny aka sylikonowy, to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 cycki w gorsecie się inaczej zachowują niż "na wolności" ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 hihi, Shil lubi cycki :P, a Bedziom pewnie jeszcze o nich wiele nie wie. Dlatego tak pisze :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Łowienie syreny na parówkę haha dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Bedziom pewnie jeszcze o nich wiele nie wie. Dlatego tak pisze Ale on ma rację. @Propa: Zarąbiste. Ale w sali kinowej zamiast ekranu budka z biletami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 ale to stacja metra nie kino :D swoją drogą kino jako lokacja do tej gry też by głupie nie było.. może dodam jakąś misję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 @Propa: bardzo fajne, tylko bardzo biały błysk na szybie jest dla mnie za biały, akurat się na środku trafił. Ale szczegół. cycki jak cycki, nie ma gorsetu, są muszelki, mi się tam podobają rzeknę nieskromnie. Cycków poprawiać nie będę. Brzuch za chudy, jak na bez gorsetu, za tydzień się wezmę za poprawki tego, muszę teraz dokończyć pewnego pana:/ Co tu by w nim poprawić by miał realistyczniejszą twarzyczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 @Propa: bardzo fajne, tylko bardzo biały błysk na szybie jest dla mnie za biały, akurat się na środku trafił. Ale szczegół. cycki jak cycki, nie ma gorsetu, są muszelki, mi się tam podobają rzeknę nieskromnie. Cycków poprawiać nie będę. Brzuch za chudy, jak na bez gorsetu, za tydzień się wezmę za poprawki tego, muszę teraz dokończyć pewnego pana:/ Co tu by w nim poprawić by miał realistyczniejszą twarzyczkę? usta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 czoło i to, że podbródek jest jakby miał głowę prosto, a twarz jakby miał przekrzywioną nos też prosto, tylko oczy jakoś krzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Shil co do syrenki to rzeczywiście przesadziłaś : D Dita von Teese z nierealną talią i cyckami podniesionymi gorsetem nie pasują ni cholery do tego biustonosza Propa, nie dawaj nam tu wszytskich artów, bo nie będziemy mieli niespodzianki w grze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 @Propa - siedzenia są jedne na drugich, odstępu między nimi nie ma. Poza tym - miodnie :3 E: co do pomysłu z misją - taaak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 swoją drogą kino jako lokacja do tej gry też by głupie nie było.. może dodam jakąś misję? proponuję kino w Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 @up: syto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 proponuję kino w Denver Ani to śmieszne ani to mądre:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Śmieszne nie, ale mądre na pewno. Wiem że za kilkanaście dni nikt już nie będzie o tym pamiętał, ale w tej chwili strzelanina w kinie jest dosyć nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Już mi się dłużej nie chce tego dłubać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Zdupiłeś perspektywę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Bo to nie jest perspektywa tylko izometria? ale fakt, bagażnik ma jedną złą linię ogólnie bardzo fajna tekstura i wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dopiero teraz ogarnalem watek z Denver, nie jestem na bieżąco. Wojzax jeśli już to jakieś kino tomi, kino bartek. coś takiego, nie od amerykańskie firmy z pompą :) Scene już mam wymyśloną grubą.. tylko znowu rysować to wszystko aaaargh A i Arty artami, ale niespodzianek w grze to będzie więcej niż myślisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Bo to nie jest perspektywa tylko izometria? Tak czy siak zdupiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Aj tam, jedną kreske poprawić i nie będzie już tak biło po oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi