Pablo-GM Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Autostrada moim zdaniem strasznie niechlujna , jakoś te samochody są brzydkie ... Przyzwyczaiłeś do dużo lepszych prac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Dlaczego w samochodzie palą się światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 no przyznam sie że też jestem średnio z tych rysunków zadowolony, ale nie mialem czasu ich wypieścić. A światła się palą bo - zobaczysz w grze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 A mi się podobają prace, już się nie mogę doczekać tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie wierzę, że to piszę, ale jednak - autostrada mnie się nie podoba. Strasznie niewyraźna jest, nie można się dopatrzeć, gdzie to i o co chodzi. @up to nawet niezłe. Ode mnie kolejny badziew: Mam wrażenie, że troll lepiej mi wyszedł. W tej pracy coś mi nie pasuje, ale nie wiem co. E: Ach, dłoń trzymająca pistolet jest za nisko, imo przez to ręka wygląda jak wykręcona. Poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Bedziu poszukaj w necie czegoś o anatomii człowieka, zobaczysz efekty ;) Ale przede wszystkim ręce za chude i za krótkie (wyprostowana ręka sięga prawie do kolana) Propa, nie ma nic IMO do zarzucenia :) Tylko te stalagmity w prawym, dolnym rogu są mało przestrzenne (dobrze to określiłem?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ręce za krótkie, dłonie za chude btw on nie ma krocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 poczebuję porady co pozmieniać... wymagania są takie: blada dziewczyna o płowych warkoczach z czachą na głowie. Ma mieć grzywkę. Nie mogę tego zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 zlecenie? najs! ubrano dokoksić i nos jest w innej perspektywie niż twarz/usta, innych uwag brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 zmień czache (i przedewszystkim rogi) reszta elegancka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czaszka imo wygląda jak doklejona, a nos (przynajmniej jego czubek) ma jakiś taki zielonkawy odcień (chyba, że to mój monitor ;p). No i rogi zrób bardziej szczegółowe, a będzie gitara ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Twój monitor. U mnie cały czarno-biały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Twój monitor. U mnie cały czarno-biały. co? :D czarno-biała to jest bluzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Tfu pomyłka xD Myślałem, że Bedziom mówił, że jego praca ma czarno-biały nos. Źle przeczytałem :P @Bedziom U mnie też ma zielonkawy nos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czacha jak z jakiegoś materiału :) Swoją drogą Bedziu, w jego butach nie dałoby się chodzić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czacha jak z jakiegoś materiału :) Swoją drogą Bedziu, w jego butach nie dałoby się chodzić :P poprawione to i owo, dzięki za rady i to tak szybko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nos nadal za bardzo w lewo jest, ale perspektywa się zgadza teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Włosy mi się bardzo podobają... Ta czaszka dalej jakaś za miękka ale już jest w miarę dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 włosy to specjalość Shil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 I oczy :) Oczy zarąbiste ale nie wspominałem ze względu na oczywistość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Krwawy smok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 ORZESZKURWA :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 YXE! :D @Propa - genialne ;) @Exigo - bardzo fajne, będzie z tego coś więcej, czy tylko ta głowa? @Shil - już lepiej, ale ten nos dalej zielonkawy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 jes ok, chyba że a tak to piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 aaa nie wiem Wojzax na oko te drzwi otwierałem, prace bardzo szybkosćiowe, to wyżej 30 minut roboty, przed sekundą.. ale musze ich jeszcze z 15 narysować w krótkim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 No to jak na tak krótki czas, piękne to cudowne, trzyma klimat i polecam 5/5 @Exigo: świetny ten smok, te detale sprawiają niesamowite wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi