Ignis Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 @Shil: jak zawsze zarąbiste ale tak jakoś nasr... za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 No tym razem AnTY tylko lekko zkrzywiłeś pozę w stosunku do referki, ale i tak fajnie odwzorowane więc nie będę hejtował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 kozak. Ogólnie jak na komiks to to jest mega szczegółowe, nie sądze żeby trzeba było bardziej się do detali poczuwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 miodnie anty :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 @ANtY propsy, wygląda prawie jak zdjęcie :) A teraz dla kontrastu z pracą Antka - mój badziew: Coś w rodzaju trolla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 A teraz dla kontrastu z pracą Antka (...) calkiem niezly troll. Pokoloruj go jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 calkiem niezly troll. Pokoloruj go jeszcze. Widać że masz 11 lat ._. Nie koloruj, dobry jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 No spoko, ale rogi wyżej powinny, na hełmie być ;) Tak to gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 To miał być taki troll-potwór, któremu rogi wyrastają z głowy ;) Dużo osób mi go myliło z wikingiem ;x Aczkolwiek zmienić to mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 uwielbiam to ułożenie stóp z podstawówki :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 heh, ta kartka się Ci nieźle wygina. Jak mam się czepiać, to facet u góry ma niepotrzebnie takie górki na policzku, jako mięśnie, ale tam raczej powinno być nieco inaczej. I kobietce nos bym zrobiła równolegle do linii oczu i ust. Ale to szczegóły. Jak się mam nie czepiać, to jest ładnie, choć niewiele na tej stronie akurat.:) Poprawki wrzucam hurtem. Skóra u babki poprawiona nieco, by się nie świeciła, noga też, ale nie wiem czy dostatecznie, bo tam się zrobiło bardzo czarno na moim nowym monitorze, musiałam zdjąć cienia sporo i nie wiem co było prawdą. Muszę jej krawędzie poobcinać, wiem. Złota babka dostała lżejsze tło... tak myślę:) i lepsze rzęsy, Ignis chodziło mi o rzęsy, brwi wiadomo było, że nie gotowe, ale rzęsom brakowało czegoś... jest subtelna różnica. I mam ważne pytanie, tyczące się obczajania kolorystyki mojego monitora. Co widzicie w pomarańczowym kółku? (jest zupełnie czarno, czy są linie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ja mam linie i to zielonkawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Na CRT: Pionowe linie czarno zielone ale ledwo się od siebie różnią. Na starym LCD: linie czarno zielono fioletowe też się ledwo różnią. Ale tam coś z kontrastem ma ten monitor to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ja wyraźnie widze linie, a pod nimi czarno. pod kółkiem są linie troche bardziej fioletowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Karolo chyba masz za jasno monitor ustawiony, masz ty na nim w ogóle 100% czerń? Przyłóż sobie jakąś kartkę z głęboką czernią do monitora i dopasuj sobie jasność tak by czerń z kartki zmieszała się z czernią obrazka na tej stronie: http://www.tvtest.pl/telewizory-o-najlepszej-czerni/ Tylko kartka powinna być gruba by sam ekran przez nią nie prześwitał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 mam ustawione wszystko na najjaśniejsze, bo inaczej mnie szlag trafia. W dzień w pokoju świece światło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Totalny idiotyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 skoro jest mi dobrze, to jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 @Shil, ja widzę tam kreski, a dopiero pod nimi czerń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 @Shil, ja widzę tam kreski, a dopiero pod nimi czerń. Super, dzięki Wam. Muszę poprzestawiać sobie kontrast i jasność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 takie tam na fejsbunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 YXE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 rozwaliło mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jeżeli to ostatnie to wysypisko to trochę nieróżnorodne podłożone, ale chyba jednak się mylę. Jednak wciąż, prace świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 rozpieprzona autostrada/trasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Niepokojące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 trzyma klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi