Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 koncept - docelowy rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 wciąż zbyt wąskie twarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Coś tym razem zepsułeś z twarzą tego gościa po lewej, ale klimacik nadal zajefajny, sam ten komiks robisz? Popatrz sobie na zdjęcia jak z profilu japa zbudowana jest, sporo by mogło poprawić jakbyś znał budowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Słabo to wygląda wojzax :/ Proste rysunki a jednak mało efektowne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 No ok, ale coś naprowadzaj co źle i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Za wysokie czoła , Kanciaste twarze ( Aż za bardzo) , U stojącego gościa po prawej ręce za krótkie (Ale poza fajna) , Stojący gość po prawej chyba nas Z Rick Roll'ował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Totoro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Totoro, totoro! Uwielbiam to anime, ale pewnie też dlatego, że jest podobny do szynszyla. Bardzo fajnie. Bardzo ładna kreska. Wrzucam dokończoną babkę (przydałyby się detale, ale na razie nie chce mi się, może wrócę do tego) Z góry wyjaśniam, że ma mieć takie długie palce. Nie mogę się zdecydować na wersję, ogółem wolę z mniejszą saturacją, daję ciemną wersję, choć mi się nie podoba, ale niby w tunelach powinno być ciemno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jej lewe przedramię jest jakieś takie krótkie ale praca i tak na duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jej lewe przedramię jest jakieś takie krótkie ale praca i tak na duży plus Nie jest krótkie, tylko z tyłu. Ma łokieć za ręką, do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jej lewe przedramię jest jakieś takie krótkie ale praca i tak na duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A... to drugie lewe... poprawiłam nieco. I nóżkę. Trzeba odświeżyć tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A... to drugie lewe... poprawiłam nieco. I nóżkę. Trzeba odświeżyć tylko. No to teraz chyba pora abym ja zabrał się za robotę. :D </leń> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIDek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Kolejna graficzka. Jeden z przeciwników. W wersji dużej myślę wygląda spoko, ale jak się go pomniejszy to już lipa i nie ma tego klimatu, a przecież go do gry takiego dużego nie wstawię. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 not better? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 not! zarąbisty z ciebie grafik, SIDek, bardzo mi się podobają twe grafiki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 SIDek: Fajne to. Ładnie kolory dobrane. Shil: Zawsze mi się podobały twoje prace ale ta mi się wybitnie podoba. Ona jest taka żywa... Tylko jej lewa kostka u stopy jakaś taka jak skręcona bo wystaje za bardzo z jednej strony, z drugiej w ogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 może mi sie tylko wydaje, ale albo całe jej ciało jest z plastiku i w taki sposób odbija światło, albo zwyczajnie jej cycki i brzuch się świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 może mi sie tylko wydaje, ale albo całe jej ciało jest z plastiku i w taki sposób odbija światło, albo zwyczajnie jej cycki i brzuch się świecą. Brzuch muszę poprawić, to fakt. Kwestia kolorystyki - w ciemnym tunelu oświetlenie mocnym pomarańczowawym i niebieskawym światłem... Poprawiłam stopę całkowicie, bo powinna być na palcach, a nie płaska, nie wiem co mi przyszło do głowy. Jestem zadowolona z jej anatomii, tam trzeba by skórę na nodze połatać i ubranko poprawić, ale zostawiam to na później. Teraz mam na warstzatcie panią rosario: http://www.tapeciarnia.one.pl/data/media/3...o_Dawson_07.jpg wcale jej niedobrze w takich włosach, w Facetach w Czerni miała super włosy jak dla siebie. I tu właśnie tkwi mój chwilowy problem. Które włosy? Te złote coś na włosach to będzie jakaś tam ozdoba. (praca niedokończona, wiem że rzęsy są ohydne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 2 opcja imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dwójkę wybierz panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 1 albo 3 fajny egipski fryz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Shila dopiero zauważyłem tą obrzydliwą JEJ PRAWĄ STOPĘ ! A FU ! nie wiem czy to wina cieniowania ale wygląda co najmniej jak po zerwaniu torebki stawowej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dwójka najbardziej w moim guście. (praca niedokończona, wiem że rzęsy są ohydne) Chyba o brwi ci chodziło, rzęsy są w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 2,5godzinny practice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 troche by się przeydało dopracować odbłyski na butach i rękawach, ale pewnie o tym wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ten facet ma bardzo fajną pozę i twarz. A co ma w kroku, nie będzie tam ciemniej? (to odwieczny problem co z takimi zakamarkami zrobić) Jeszcze nie skończyłam, ale chciałam zapytać jakie kolory widzicie. Kupiłam dziś nowy sprzęt i nie mogę się przyzwyczaić do monitora. Wszsytko wydaje mi sie wyblakłe, przejaśnione, mimo ustawień własnych... Nie wiem jak tu teraz kolory dobierać. Tam gdzie do tej pory wydawało mi się jednolicie ciemno, pojawiają się jasniejsze plamy itp. Większość osób mówiła żeby zrobić włosy opcja 2, zaczęłam tak rysować, ułożyłam ze dwa loki... i się namyśliłam, przepraszam Was, po prostu czułam że muszę narysować to inaczej. Jeszcze korona do poprawki i jak widać kilka innych szczegółów, ale powiedzcie jaki to ma kolor? (bo na początku wydawało mi się, że starsznie żółty, kanarkowy, ale teraz to widzę głównie beże, brzoskwiniowy, bursztyn, ale nie żółty):/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 fajnie ominęłaś problem włosów :P babka ładna, a korona jest żółta/złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 A co ma w kroku, nie będzie tam ciemniej? Srsly tam coś widać? Mam 2 monitory podłączone do kompa, jeden CRT a drugi LCD i na żadnym nic tam nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Srsly tam coś widać? Mam 2 monitory podłączone do kompa, jeden CRT a drugi LCD i na żadnym nic tam nie widać. hm, ja widze jasno szarą powierzchnie... już nienawidze tego monitora. po prostu nienaturalnie rozjaśnia i wydaje się, ze jest zupełnie płasko i blisko, jakby nie było cienia tam głębiej, tylko było połączone z kolanami... ale jak mówię, to wina tego sprzętu,. muszę go wyczuć:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi