mooji Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Praca z Gimpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 lol. Genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 lol. Genialne. Lol. Dzięki. :) :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 nawet niezla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bardzo dobra, tylko słońce rzuca światło z drugiej strony Ziemi lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dzięki ponownie. W takim razie zachęciliście mnie żeby dodać też drugą pracę tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dzięki ponownie. W takim razie zachęciliście mnie żeby dodać też drugą pracę tego typu. :blink: Ty to sam rysujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dziękuję za to zdziwienie. Robię w Gimpie. Ale nie rysuje, robię ze zdjęć. Takim rysownikiem to ja nie jestem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 :blink: Ty to sam rysujesz? oh boy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 nie usprawiedliwia Cie to, że nie jesteś ekspertem. oh God... Warn - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Taki dithering na szybko. ( 20 minut roboty ) HuderLord.. moze to i lepiej wyglada, ale w tym momencie juz nic z tym nie zrobimy. Mamy juz kilka animacji, natomiast nie mamy juz czasu na zmiany calych animacji :( ... w kazdym razie, dzięki... no i jeszcze t-800 mowi zebysmy dodali element horroru w grze... ja wymiekam, bo gra miala byc kierowana do dzieci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 nowy scout, whazza jeszcze stepbystep: http://img99.imageshack.us/img99/5610/5073870.jpg http://img24.imageshack.us/img24/5274/5405403.jpg http://img811.imageshack.us/img811/2797/6663894.jpg http://img542.imageshack.us/img542/2954/7767445.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wreszcie ktoś z przyjemną, niepłaską gębą :D . Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 błagam, powiedzcie że nie tylko mi ten scout kojarzy się z nikasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Początkowo to miał być chyba Legolas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Eminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jest jakiś płaski i nieprzyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Piękny, ale pokaż referke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Fajny, pasuje stylowo do reszty grafik ;) Chociaż IMO powinieneś trochę poprawić cień przy kołnierzu (np. po lewej stronie, tam głębiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 thanks all :) Piękny, ale pokaż referke :D Żebyś się nie zdziwił, referyką było któreś zdjęcie Johnnego Deppa, którego teraz nie mogę za chiny znaleźć (zjechałem na sam dół grafiki google i dupa), pamiętam tylko, że wpisałem z błędem johny depp i, że miał na nim krótkie włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bez kitu, Depp : D Imo twoja najlepsza praca z dotychczasowych, jeśli chodzi o twarze. Przy takim czymś z głowy byłbyś królem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Praca prosta, aczkolwiek starałem się zrobić ją dokładnie, wrzucam ją z uwagi na fakt, że podoba mi się jej klimat (kwestia gustu). Być może stopniem skomplikowania niektóre inne moje prace ją przeważają. Jednak nie samą techniką człowiek żyje. Pozdrawiam. :thumbsup: EDIT: Mały bonus. Gif. Just for fun. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Bez kitu, Depp : D Imo twoja najlepsza praca z dotychczasowych, jeśli chodzi o twarze. Przy takim czymś z głowy byłbyś królem Niby tak i do teraz tak myślałem cały czas i nie korzystałem z referek, ale dotarło do mnie, że nawet sratejko i wszyscy malarze i graficy korzystali/ją z referek, czy to na żywo ktoś pozuje, czy to zdjęcia. Tak to se rysowałem rok te mordy z wyobraźni i zero postępu, także na razie daruje sobie moje ambicje na rzecz lepiej wyglądającej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Co się dzieje wgl z tym okiem na gifie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Teoretycznie mruga. @Mooji - całkiem niezłe prace. Szczególnie fajna ta pierwsza z ostatniego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 mooji to jest świetne! Uzjel za co warn skoro anty zrobił to samo? I prosze nie edytuj mi tego posta usuwając to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pomijając ten gif, który jest okropny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Gif jest dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 a raczej wykonany w najprostrzy a zarazem najbrzydszy sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Powieka dolna się nie unosi przy mruganiu, dlatego to tak wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi