Lechu4444 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Problem polega na tym, że sobie ręką rozmazuję co rysuję, więc już obczaiłam, że ostrożnie od lewa do prawa. Rozmazuje się bo ręce się pocą. Słyszałem że trzeba chusteczkę albo kartkę papieru podkładać pod nadgarstek wtedy się nie rozmazuje. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 http://sketchup.google.com/3dwarehouse/det...amp;prevstart=0 mój pierwszy model do google earth - hotel studencki w którym mieszkałem 2 lata Shiluś, to zakończenie skrzydła jest epickie, czekam na całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 bardzo szczegółowe shil, gj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Raczej szybko reszta nie będzie, zaczęłam to rysować po gimnazjum, czyli wlecze się już... o mamo! 6lat... tyle że rzadko się do tego zabieram właśnie między innymi dlatego, że ściana jest pochyła i szyja boli przy rysowaniu. Nie przemyślałam sobie tego... A z tym ścieraniem - cóż, zawsze trochę, chusteczka nic nie pomoże, po prostu ołówek inaczej pokrywa ścianę z płyty i łatwo się rozmywa. Stąd taka szara mgiełka wokół. A model, do sketchup, kurde, spoko program, kiedyś usiądę i ogarnę coś, to jest świetna baza by coś narysować na tym, model - fajnie, fajnie, szkoda, że to takie małe, nie widzę dobrze, już starzeję się.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 http://sketchup.google.com/3dwarehouse/det...amp;prevstart=0 Mój nowy modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 sajgon śmieszne słowo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ładne ładne ale dach jakoś słabo odwzorowany, jak tak patrze na fotki tego baru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 schody prowadzące do ściany roxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Poznajcie Bobchinchille, oto przedstawiciel najinteligentniejszej rasy we wszechswiecie. Jest to postac do gry na konkurs RGB. Ps: To jest szynszyl NAUKOWIEC!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Poznajcie Bobchinchille, oto przedstawiciel najinteligentniejszej rasy we wszechswiecie. Jest to postac do gry na konkurs RGB. Ps: To jest szynszyl NAUKOWIEC!! Mamciu, jest pjenkny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 troche zryte kolory, a jasny zielony i granatowy nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 [usunięto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Na moje to ten szynszyl podchodzi pod niezłą psychodelę = podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 @Shil, Platyna bardzo dziekuje za ocene :) @ZyperPL, MXQ czy wy palicie trawe czy to poprostu klopoty czytania ze zrozumieniem?? :D "Jest to postac do gry na konkurs RGB" Mozemy korzystac tylko z ograniczonej palety barw, tak wygladalo na poczatku: Konkurs RGB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 pierwsze najłądniejsze, takie słodkieeee :D ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 [usunięto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Mnie ciekawi jak to zaanimujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Czesc! @Huderlord Heh! Wlasnie o tym dyskutujemy z taxim, niestety jestesmy totalnymi laikami jesli chodzi o animowanie postaci. Mozemy sie pocieszac, ze poniewaz ten Szynszyl na rysunku jest juz sedziwym naukowcem, to jak cos nie wyjdzie z animacja to bedzie ze on poprostu tak smiesznie kustyka :D @ZyperPL W rysunku na dole nie zostal uzyty ani "gram" czarnego koloru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 nie usprawiedliwia Cie to że zryłeś kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 nie usprawiedliwia Cie to, że nie jesteś ekspertem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Robię kilka grafik, do gry, ta została odrzucona, ze względu na pewne mankamenty historyczne. Coż, c'est la vie, trudno znaleźć dobre refferki w googlach:/ To jeździec sipahi tak jakby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Poznajcie Bobchinchille, Wlasnie pracuje nad niebem (caly czas ta sama paleta barw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ta droga mleczna (?) tam kompletnie nie pasuje, ale fajnie wyglada, jak slimak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 EDIT: Zacząłem pisać ten post, gdy postu Chella jeszcze nie było :D A widać tak samo zinterpretowaliśmy to to.. Nawet pytajnik jest za drogą mleczną wtf?! Czytał mi w myślach, albo ja jemu. Oto post: Ta droga mleczna (?) za bardzo jednorodna. Zrób na jej granicach takie niebieskie kropki, żeby wyglądało to płynniej. No chyba, że to ślimak, to przepraszam... I ta planeta zielona, ma popsutą głębie. Za to te czerwone są OK ;) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wierzę że ciężko ci wycisnąć więcej z tej palety, ale mi się nie podoba. Nie obraź się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Przy takiej małej palecie dobrze było by zastosować dithering. Pokaż tą paletę bo jestem ciekaw jak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mój strażnik teksasu-chuck norris lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Przy takiej małej palecie dobrze było by zastosować dithering. Pokaż tą paletę bo jestem ciekaw jak wygląda. Co do kosmosu to zmienilem ta planete zielono-niebieska na zielona- wyglada faktycznie lepiej. Jednak "slimaka" nie ruszalem ;) Oto paleta kolorow: Ps: ale co konkretnie nie podoba sie w tym stworku? ps: wszystko jest rysowane wylacznie w game makerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mój strażnik teksasu-chuck norris lol. Chyba strażnik Meksyku! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Taki dithering na szybko. ( 20 minut roboty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi