Ignis Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Lepiej by bylo gdybys opisal, bo 3cie zdjecie moze byc 3 na stronie, 3 wdg galerii czy na 3 poscie? W tym 'a recently build castle!' to na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ale jałowy tydzień dla mnie :/ wymęczyłam w końcu jeden rysunek babki, więc będą cycki na poniedziałek. :) Już się nie mogę na nią patrzeć, więc nie znajdujcie za dużo poprawek. ;P w ogóle to poprawki starego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Hmm... zdecydowanie jeden z gorszych twoich rysunków jaki widziałem. Śmieszne jest to że masz tak dopracowane detale (tkanina), a pierwszy plan taki szpetny (korale). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jej oczy przypominają trochę mojego pekińczyka . ( dla przykładu psinka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Punkcik dla tego kto poda nazwę któregoś z ostrzy! 1. 2. 3. Więc odpowiedzi to: 1. "Soul Reaver" z gry Soul Reaver 2. "Dagger of Time" z filmu Książę Persji: Piaski czasu 3. "Molotoch" z "Swords of the Ancients" pana Kit Rae I kolejna dawka graficzek :P. Tym razem wszystko bez nazwy, znalezione gdzieś w Google grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jej oczy przypominają trochę mojego pekińczyka . ( dla przykładu psinka ) durny zwierz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ale jałowy tydzień dla mnie :/ wymęczyłam w końcu jeden rysunek babki, więc będą cycki na poniedziałek. :) Już się nie mogę na nią patrzeć, więc nie znajdujcie za dużo poprawek. ;P w ogóle to poprawki starego projektu. twarz i włosy na plus, fajnie narysowane i ciekawą ma pani urodę. Tkanina koszuli też wporządku, zastrzeżenie takie że prawy cycek wygląda jakby go nie było, a prawa dłoń jakaś niedokończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Shiluś, twarz to ona ma fajną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ta tkanina jest prześwietna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 twarz i włosy na plus, fajnie narysowane i ciekawą ma pani urodę. Tkanina koszuli też wporządku, zastrzeżenie takie że prawy cycek wygląda jakby go nie było, a prawa dłoń jakaś niedokończona. W sensie prawa obserwatora, nie jej? edit: im dłużej się patrzę na tego pekińczyka tym większe podobieństwo widzę....:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Więc odpowiedzi to: 1. "Soul Reaver" z gry Soul Reaver 2. "Dagger of Time" z filmu Książę Persji: Piaski czasu 3. "Molotoch" z "Swords of the Ancients" pana Kit Rae I kolejna dawka graficzek :P. Tym razem wszystko bez nazwy, znalezione gdzieś w Google grafika. Byłem przekonany, że to my mamy wymyślić nazwy, nie zgadnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jeszcze zanim sobie nadgarstek urwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Pierwsza praca straszna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 2 sliczne, 1 takie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Od 2 dni uczę sie rysować: https://gmclan.org/up4385_5_IMG_20120327_170342.html https://gmclan.org/up4385_5_IMG_20120327_170414.html https://gmclan.org/up4385_5_IMG_20120327_170449.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Od 2 dni uczę sie rysować: https://gmclan.org/up4385_5_IMG_20120327_170342.html https://gmclan.org/up4385_5_IMG_20120327_170414.html https://gmclan.org/up4385_5_IMG_20120327_170449.html wygląda to bardziej jakbyś od 2 dni rysował, a nie uczył się rysować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Hehe nom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 POWIEDZ ŻE TO Z GŁOWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 POWIEDZ ŻE TO Z GŁOWY Nie w tym życiu :( tyle tylko, że kolorki nie color pickerem dobierane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Drodzy artyści , próbuję podszkolić się w pixelarcie, odkopuje przestare prace i coś tam poprawiam . W tym przypadku poprawiłem cały "głowotułów" - jak wyszło? ( w przypadku oceny w stylu "słabo" prosiłbym o jakaś argumentacje , ew podpowiedzi ) 1.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Drodzy artyści , próbuję podszkolić się w pixelarcie, odkopuje przestare prace i coś tam poprawiam . W tym przypadku poprawiłem cały "głowotułów" - jak wyszło? ( w przypadku oceny w stylu "słabo" prosiłbym o jakaś argumentacje , ew podpowiedzi ) 1.2. Anatomia człowieka leży, ale pod względem kolorów i cieni jest wg mnie dobrze. Epuls.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 W sumie całkiem miło mi to słyszeć , a nad anatomią najwyraźniej muszę popracować ( chociaż chciałbym podkreślić , że w tej pracy jakoś do tego uwagi nie przywiązywałem - chodziło głównie o poprawę wypełnienia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 moj jakze najpiekniejszy rysunek narysowany w życiu https://gmclan.org/uploader/7221/P270312_20_18f929d.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Słabe...musisz jeszcze popracować nad stylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 moj jakze najpiekniejszy rysunek narysowany w życiu https://gmclan.org/uploader/7221/P270312_20_18f929d.jpg Ej, od pasa w górę, pomijając średniawą twarz, pięknie! A ja zazwyczaj nie rysuję z głowy, ale to robiłem z wielką przyjemnością. http://i.imgur.com/U6EjP.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 moj jakze najpiekniejszy rysunek narysowany w życiu https://gmclan.org/uploader/7221/P270312_20_18f929d.jpg Najs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karolo, całkiem niezłe ;) Shil, skopana dłoń i cycek pod ręką wygląda, jakby nie istniał (ale ktoś już chyba to wytknął). Poza tym mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 shil, dokoncz to bedzie piekne ;) chodzi o dłoń, korale i tę pierś i dziekuje za wszystkie opinie o moim rysunku (szczegolnie za tę Threefa, fajne uczucie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Zauważyłem że dobrze widać szczegóły w skali x5. A są to dzisiejsze prace, wszystkie rysowane z głowy. Ten mieczyk z czerwoną rękojeścią miał też złote barwy i miał iść do skasowania. Wyglądał bardzo brzydko, ale zacząłem się nim bawić i rzuciłem na niego efekt odcieni szarości. :) Teraz chyba jest znośny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karolo niezłe. Gdybym wcześniej zaczął rysować, chlip :crying: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi