Muuuuczek567 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie dziwię się, że Ci coś nie pasuje, skoro to jest po prostu brzydkie. Ściany nie mogą być zbudowane z kwadratowych bloków z tak grubym konturem. Obiekty powinny dawać prowizoryczny cień. Nie ma pochodni/lampionów, powino być więcej platform, sufit też by się przydał. To najbardziej potrzebne rzeczy na obecną chwilę. Mi Towarzysz wysoko się ceni : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Towarzysz wysoko się ceni : P Niechcąco shifta wcisnąłem. ;) Background zmienię.. Tak myślałem że zły. Ale coś mi koliduje z tymi nowymi obiektami któe dodałem tzn. okna i sztandary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Twoje sztandary nie wyglądają jak sztandary. A okna mogą być, ale nad nimi jest za dużo przestrzeni.Wypełnij ją tymi blokami, z których robisz schody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Hmh. Dobry pomysł. A jak będą nad nimi pltaformy- będzie dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie jestem designerem, ale powinno chyba być dobrze. Ważne tylko, aby okna wyżej były jaśniejsze niż okien niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Hmh. Dziękuję Muuuczku :) Pozmieniam to co trzeba. Ale czy okna na pewno pasują do platform? Jak wrócę od dziewczyny biorę się za poprawianie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zapoznaj się z podstawową wiedzą o kolorystyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jak wrócę od dziewczyny biorę się za poprawianie ;x Bądź u dziewczyny Siedź przy kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Bądź u dziewczyny Siedź przy kompie Trzeba to do jakiegoś mema wkleić :D Takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Raczej miał na myśli, że zaraz idzie do dziewczyny i jak wróci to się bierze za poprawianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Włączony zostawiłem komputer, tylko monitor żem wyłączył żeby prądu nie ssało. Zapoznaj się z podstawową wiedzą o kolorystyce To mi nie pomoże. Co dokładnie zmienić? I jak, jeśli mogę prosić? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Pomoże, bo oprócz słabego rozstawienia ozdóbek, kują w oczy gryzące się kolory. I w ogóle to wydaje mi się jakieś za duże względem ozdóbek :P dlatego trudno to zapełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Hmh. Na prawdę. Jak tak patrzę to serio. Czyli okna przyciemnić mocno, zrobić większe i lepiej rozmieścić. Dzięki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ogólnie to zmniejszyłbym też nasycenie, bo na razie szczególnie te czerwone coś (zapomniałem jak to się nazywa) wygląda niespójnie. Najlepiej skomponuj sobie od razu paletę 256 kolorową i na niej bazuj (oczywiście możesz używać więcej kolorów, to tylko paleta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 te czerwone coś (zapomniałem jak to się nazywa) Sztandary, lol. Jeśli wolno spytać: do czego są przydatne takie palety i jak z nich w ogóle korzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Skomponuj..? Hmh. To będzie dość trudne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Sztandary, lol. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sztandar Skomponuj..? Hmh. To będzie dość trudne... Wbrew pozorom, nie jest to takie trudne, co najwyżej może być trochę czasochłonne i większość wychodzi w praniu. Najlepiej poprzyglądaj się paletom z trochę starszych gier, np. paleta z któregoś Mario: Choć ta akurat chaotycznie poukładana : P Oczywiście to nie jest jakaś podstawa czy coś, tylko podrzuciłem ci taki sposób, bo niektórym łatwiej jest tworzyć gdy mają kolorki podane i wystarczy zmieniać jasność/nasycenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ok, jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 @Explosivo: coś mi koliduje z tymi nowymi obiektami któe dodałem tzn. okna i sztandary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 No to w takim razie nie ty popełniłeś błąd, no ale jestem pewien że sztandary to nie są : P Chyba że to ja jakąś gafę strzeliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ja też nie domyśliłbym się, że to sztandary : / Da się jakoś palety wszczepić do GM-a, czy po prostu robi się sprite'y na ich podstawie? Jeśli nie, to szkoda, przydałoby się takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Sztandar może być różnie zawieszony. "Różne są sposoby, różne"- Arnold Boczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Narysowane ołówkiem, trochę poprawione na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie najgorsze, choć zależy co przedstawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jakąś bliżej niezidentyfikowaną istotę z czerwoną lampą na gębie to przedstawia :) E: A, no i to coś trzyma płomień w prawej dłoni ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 To chyba raczej do galerii treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja też nie domyśliłbym się, że to sztandary : / Da się jakoś palety wszczepić do GM-a, czy po prostu robi się sprite'y na ich podstawie? Jeśli nie, to szkoda, przydałoby się takie coś. Jeśli słyszałeś - skrypty. Niech arg1 to będzie kolor, arg2 odcień i na tej podstawie generuj kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 waxx on photoshop p2 fajnie to wygląda na stronce dość http://codedaemons.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kolory tła się mieszają z napisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi