Nikas Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 nie, jeśli chodzi o to jak coś narysowałem to bym tak nie napisał no ale losowe ustawienie obiektów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Moja pierwsza praca w wektorach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jak na mój gust mogłoby być mniej kanciaste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jak na mój gust to doskonale operujesz gradientami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Nieźle. Moja pierwsza praca w wektorach nie umywała się do tej. Co nie zmienia tego, że daleko do doskonałości : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ach. Więc po prostu się nie znam :) Albo wektorowych nie lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 zakrywanie starego tattoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Twój smok ma trochę psi tyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 chinskie smoki maja to do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Chińskie smoki są fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Wreszcie podoba mi się jakiś twój tatuaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 a mi wyjątkowo nie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jakiś taki średni. Ale w porządku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Fajny, ale według mnie ten pierwotny był fajniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 na zywo tego nie widziales ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No nie widziałem, ale ja ogólnie wolę subtelne, proste tatuaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tak, dla odmiany, dzisiaj był pixelart. ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 to siwe coś w ziemi jest brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 fajniutkie milusie ruchaubym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 @Exigo: KAG ripoff :9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A ja mam dziwną chęć strzelić w to rakietą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Czasem czytając to forum (w sensie cały gmclan) mam wrażenie że połowa z was jest stałymi bywalcami loośnych gatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Od tak, po prostu, narysowane kilka akcesoriów do mieszkania - (od lewej od góry) kubek, roślinka, butelka, szklanka, talerz, 2 kieliszki i telewizor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 To między kieliszkiem a szklanką to kupa? betewu zaktualizuj se opis bo wyblaknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 taki młody a już jak rysowac butelki to tylko w głowie rum i inne alkohole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 @up - a co, czemu nie? ^^ To między kieliszkiem a szklanką to kupa? Tak, oczywiście. (od lewej od góry) kubek, roślinka, butelka, szklanka, talerz, 2 kieliszki i telewizor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 @up - a co, czemu nie? ^^ tak się zaczyna alkoholizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Po co to wrzuciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi