Ignis Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ręka w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 za chuda moim zdaniem ja bym przedramie podgrubił i głowe niżej dał (albo cyce wyżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ręka nie jest za chuda, tylko dziwnie wygląda, zwłaszcza dłoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 bo dłoń też za chuda jakby grubsza było to i palce krótsze itp mówie wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 to dziś w szkole robiłem, bez tabletów chociaż mają je gdzieś w szafkach pochowane, rozdziałka monitorów 1024x768 chociaż 22" i panorama, wtf >.> No i do tego polski Photoshop o.O węgielki niepotrzebnie mają bevel and emboss ale o tym skapnąłem się jak już bez powodu połączyłem wszystkie warstwy bałwanka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Farciarz... ja mam Corela w szkole :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A ja GIMPA :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja wszystkie 3 ^^ ale ja mam specke "Grafika", pierwsza lekcja w tym polroczu wlasnie byla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A my w tym roku nie mamy informatyki na rzecz religii -.-' A bałwan fajny tylko po co ta ciemna otoczka, tam gdzie miotła wbita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja mam painta, fuksiarze A jak mozna miec program do wektorowki w szkole to mfw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Normalnie! Ja na przykład przez rok przedmiotu "Multimedia i Grafika komputerowa" mam zrealizować: - HTML - Incscape - Zrobienie mixu w Audacity - i jeśli starczy nam czasu to jakaś zabawa w 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czyli z niczego nic nie będziesz umiał, tak jak i u nas na "multimediach". A jaką będziesz miał specjalizację? @Chell: tak to jest w gimbazie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Obrzydliwa. Biust niemal na brzuchu, a fuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czyli z niczego nic nie będziesz umiał, tak jak i u nas na "multimediach". A jaką będziesz miał specjalizację? @Chell: tak to jest w gimbazie :) "Systemy Operacyjne i Sieci Komputerowe" jedyna w mojej szkole, ale za to zdawalność egzaminu zawodowego mamy 95+% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Egzamin zawodowy zawiera w większości pytania z Urządzeń, systemy też, ale w trochę mniejszym stopniu. Więc na samej podstawie SO nie macie 95%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Tak, to oczywiste! Ale system w naszej szkole działa w taki sposób że cała specjalizacja w 3 klasie to pisanie próbnych egzaminów :) W ten sposób z eliminuje się najsłabsze ogniwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 @Chell: tak to jest w gimbazie :) Podstawówce bracie, podstawówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Najlepszy jest wektor :) w szybki sposób osiągniesz odpowiedni efekt bez dużej nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dla mnie wektor to czarna magia. Jak już to ze wstawkami rastowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 My na MiGu dostaliśmy zdjęcie 5gr i mieliśmy je podzielić na warstwy. 4 godziny paprania i nauczyliśmy się używania większości narzędzi inkscape! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jest do tego fajna funkcja "Wektoryzuj bitmapę" ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dla mnie wektor to czarna magia. Jak już to ze wstawkami rastowymi. Takie krótkie info: Grafika rastrowa to taka grafika, do której opisu używamy pikseli. Grafika wektorowa to taka grafika, do której opisu używamy obiektów (figur). Grafikę wektorową można interpretować różnie, grafikę rastrową jednoznacznie. Grafikę wektorową można "logicznie" powiększać, grafikę rastrową nie. Po przeanalizowaniu tego, co napisałem, dojdziesz do wniosku, iż nie istnieje możliwość łączenia tych dwóch rodzajów grafik, a zatem twój post nie ma sensu. Obrzydliwa. Biust niemal na brzuchu, a fuj! Niby hejting, ale rację po części ma. Co się znajduje między głową a biustem postaci :D ? Reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Takie krótkie info: Grafika rastrowa to taka grafika, do której opisu używamy pikseli. Grafika wektorowa to taka grafika, do której opisu używamy obiektów. Po przeanalizowaniu tego, co napisałem, dojdziesz do wniosku, iż nie istnieje możliwość łączenia tych dwóch rodzajów grafik, a zatem twój post nie ma sensu. Grafika rastrowa jest 2 wymiarową tablicą zawierającą informacje o kolorze (oczywiście czysta bitmapa bez kompresji!). Grafika wektorowa jest zapisem wektorów tworzących figury geometryczne. Grafikę rastrową wewnątrz grafiki wektorowej nazywamy obcym ciałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Grafika rastrowa jest 2 wymiarową tablicą zawierającą informacje o kolorze (oczywiście czysta bitmapa bez kompresji!). Gwoli ścisłości, nie masz racji i nie wiem po co próbujesz mnie na siłę poprawić, jeśli z punktu widzenia syntaktycznego to co napisałem było całkowicie poprawne. Bitmapa jest 2-wymiarową tablicą pikseli, natomiast grafika rastrowa jest reprezentowana przez bitmapę. Mylisz pojęcia. Grafika rastrowa to rodzaj grafiki, to nie to samo co pixmapa. Grafika wektorowa jest zapisem wektorów tworzących figury geometryczne. Wektor to pojęcie wieloznaczne, z tego względu zastosowałbym się jednak do używania niezawodnej nazwy "figura" ;) . Grafikę rastrową wewnątrz grafiki wektorowej nazywamy obcym ciałem :) A czym jest to obce ciało ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Po prostu można tylko linkować raster tak jak na stronę www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 nie chcialo mi sie konczyc, mialo byc cos bardziej oficjalnego a wyszlo takie jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 tak jakby szyi nie mial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 bo ma kombinezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 co nie zwalnia go z obowiazku posiadania szyi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W kombinezonie mniej widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi