baca Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Od kręgosłupa do kolan płasko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Czy to zwężenie klingi przy jelcu konieczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 @Bedziom: To jest TRAGICZNE! Odpal JAKIKOLWIEK kurs rysowania online i podstawowe wskazówki sobie przyswój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Och. Skoro zaczyna to bądźcie bardziej wyrozumiali... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie wiem jak wy możecie rysować z własnej woli. Ja tego nienawidzę. Yhh... :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Najpierw się robi szkic, potem wprowadza kolory. Teraz trzyma miecz do d*** i tego nie poprawisz. Pomijając to i skopaną prawą stopę to efekt jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dobrze trzyma miecz :) Co do szkiców o wszechwiedzący to muszę się przyznać, że trochę ich robiłem: http://1.bp.blogspot.com/-BxvUTeCczLk/Tqsi...s1600/demon.PNG http://3.bp.blogspot.com/-zi9i2vIjGK4/TrHI...s1600/demon.PNG http://3.bp.blogspot.com/-COTt38BoqZo/TrKf...1600/demon2.jpg http://3.bp.blogspot.com/-qDVmhTrRq4Q/TrLe...0/demon+wip.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Z całym szacunkiem, ale on serio źle go trzyma. Najważniejszy jest kciuk i palec wskazujący. Nimi kontrolujesz ruch miecza, resztą tylko luźno obejmujesz. Oczywiście jest kilka metod ale jemu ten miecz wybiją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dobrze go trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ten demon ma magnetyczną rękawicę, nie wytrącą mu. Co teraz powiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Teraz powiem iż rękojeść musi być wykonana z dielektryku nieprzyciągającego magnesu. Wygrałem ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No tak. Może i ma to z jakiegoś tam materiału ale takie trzymanie jest ogólnie nieporęczne. No tak. Może nieumarły i mu nie to ciąży, ale samo wymachiwanie. Ten demon ma magnetyczną rękawicę, nie wytrącą mu. Co teraz powiesz? Czytałem o tym pewną książkę. Żeby wytrącić źle trzymany miecz nie trzeba wielkiej siły. To bardzo ważne a magnes wcale nie jest ani na tyle silny ani twardy do zrobienia płyt na rękawicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 TO MAGNES SZATANA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Samo to, że to demon i posiada mózg powinno sprawić że wie jak się mieczem robi :) I nie wiem czy zauważyliście- mańkut :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie bo on miota kulami ognia prawa reka a miecz trzyma dla ozdoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Czy wy ludzie nie widzicie że on tym mieczem teraz nie walczy? Poza tym znaleźli się wielcy znawcy tematu bo przeczytali książę albo naoglądali się filmów/gier a miecza w łapie nie mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie widzicie że on tym mieczem teraz nie walczy? A skąd wiesz? Jakby pozował do zdjęcia na wycieczce szkolnej schowałby do pochwy czy lewitował skoro taki magiczny. a miecza w łapie nie mieli. Oj, zdziwiłbyś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Anty, masterpiece moim zdaniem właśnie się spuszczam na ten obrazek @EDIT: ta rękawica orgazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Panowie ale o co ta kłótnia? 1. Mieczem machać nie musi bo kulą ognia pierdyknie i tyle. 2. Po spojrzeniu w oczy przeciwnik zmienia się w kamień. 3. Tego miecza używa jak shurikena, czyli rzuca między oczy. 4. W dodatku ten miecz to jest magiczny dlatego się tak świeci, i jak chce to może zmienić miecz na tarcze i mu nikt nie podskoczy. Co do znawców, próbujecie się wymądrzać i to trochę za bardzo. Przeczytałeś książkę/instrukcję z wiedźmina 2 czy obejrzałeś jakiś program w telewizji, dobrze dla Ciebie, większości osób to i tak nie obchodzi. Dlatego broń palna została wynaleziona, dokładniej żeby się "ciemny lud" (tak jak to wczoraj w szkle kontaktowym ktoś powiedział) nie zastanawiał jak się trzymało miecz. Co do rysunku to Anty idzie Ci coraz lepiej. Tylko tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Grrr, mnie zaraz jasny szlag trafi! Próbujesz pomóc a tu zaraz 'Wymądrzasz się'. Wiesz jakie to denerwujące? I co do tych książek/programów w TV czy reszty kalumnii to UCZYŁEM SIĘ szermierki. Ale ok. Skoro tak wam przeszkadza to, że chcę pomóc, ok. Przestanę. Niech ten miecz sobie zębami trzyma -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @karolo: this! @Wojzax: thx :* @SKiD: dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ale i tak bardzo ładnie rysujesz. Jak już narysujesz scenę rzeczywiście z bitwą to narysuj według mojej rady. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 A skąd wiesz? Jakby pozował do zdjęcia na wycieczce szkolnej schowałby do pochwy czy lewitował skoro taki magiczny. Nie walczy bo trzyma miecz w 1 łapie :] poza tym co ty tu z szermierką wyskakujesz do porządnego miecza ;p gdy byś ĆWICZYŁ(zgaduje że ci się po roku znudziło) np kenjutsu albo iaido to co innego ;) Pozatym nie wydaje mi się żeby tu miała miejsce jakaś kłótnia - ot wymiana poglądów ;p Mi też sam ten temat wokół tego obrazka wydaje się trochę bez sensu bo to i tak fikcja ale jak już tak rozruszaliście ten temat miecza... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Miecz : /// niby jak ma go trzymać, skoro ma rękę zajętą wytwarzaniem kuli siły mocy Czasami uwidaczniają się u was poważne braki zielonych komórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 *Nie walczy nim - umkną mi wyraz ,,nim" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To niech się kurde drugą nauczy jak taki mocny -.- Co by było jakby go okrążyli? Zdążyłby przerzucić? co ty tu z szermierką wyskakujesz do porządnego miecza ;p gdy byś ĆWICZYŁ(zgaduje że ci się po roku znudziło) np kenjutsu albo iaido Nie drażnij mnie. Fechtunek to nie tylko szpady. Z resztą jesteś jasnowidzem? Skąd wiesz co i ile ćwiczyłem? Podsumowując: Spróbujesz pomóc- potraktują to jak nic nie warty bełkot. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ten zoom na łape to specjalne żeby ich podgotować? xD To niech się kurde drugą nauczy jak taki mocny -.- Co by było jakby go okrążyli? Zdążyłby przerzucić? Nie drażnij mnie. Fechtunek to nie tylko szpady. Z resztą jesteś jasnowidzem? Skąd wiesz co i ile ćwiczyłem? Podsumowując: Spróbujesz pomóc- potraktują to jak nic nie warty bełkot. Dziękuję. Domyślam się po twoich radach że jednak miałeś doczynienia ze szpadami, a skoro już nie ćwiczysz to prawdopodobnie ci się znudziło/nie byłeś wystarczająco zainteresowany więc nie trwało to długo ale fakt - mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi