MXQ Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 AnTY: żabol zarąbczasty, na razie najlepsza z Twoich prac wojzax: moim zdaniem na twarzy zbyt widać różnice między kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dzięki it's gonna be a game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 dziwny kolor ust :x a i jak na takie sadło powinien mieć większe piersi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 teraz van ANtY brzmi tak sarmacko - to nie jest fajne. co w tym sarmackiego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wzorując się na Japanstachu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Bedziom jeżeli to jest okno z firanką to :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Bedziom kolorystyka leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Kolorystyka zbyt dobra nie jest, ale chyba nie jest też aż tak źle :P @Threef - wykryłem sarkazm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie zgodzę się! Użycie 2 odcieni zielonego to majstersztyk! Piękno prostoty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No, Bedziom. Całkiem ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No dobra, jak wolicie w takim razie: CHŁOPIE MARNUJESZ SIĘ TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Z ust mi to wyjąłeś ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wiem, jestem świetnym grafikiem :> Tutaj kolejna praca, ale już zdecydowanie gorsza : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Bedziom, nie wiem czy nie zauważyłeś, ale twoje paintowe, minutowe grafiki troszkę odstają od prezentowanego w tym temacie poziomu... btw. nie korzystaj z kolorów podstawowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No. Samo okno niezłe ale reszta musi być lepsza. Więcej detali itp. Piksel art nadaje się tutaj ale... Urozmaić to jakoś. I serio. Daruj se podstawowe kolory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 to nie jest gruby piksel tylko jakaś porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wiem, że to jest słabe, ale to moja 1sza praca w pixelarcie nie licząc samego okienka. A kolory podstawowe... hmm... niektóre są fajne (np. ten który jest tłem w obrazie wiszącym na ścianie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Rzadko rysuję kobiety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ależ złowieszcza twarz :] Piersi ma chyba trochę za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No. Rzeczywiście przesadziłem. :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Hahha, bez urazy dla mnie jest jakaś taka śmieszna. Jeśli chodzi o proporcje to wygląda po trochu jak Chibi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Blood elf karzeł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Właśnie to jest dziwne. Jak rysuję mężczyzn proporcje wychodzą dobrze a jak kobiety to... Się pieprzy. :I No ok. Nad proporcją popracuję... A reszta? Ujdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 To jest za pewne spowodowane tym że nie widujesz zbyt wiele kobiet, a z kolei na odwrót dla drógiej płci ;P A tak na serio, nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 To jest za pewne spowodowane tym że nie widujesz zbyt wiele kobiet, a z kolei na odwrót dla drógiej płci ;P Fuck. Rozgryzł mnie. ;) Dziś wieczorem jak się poszczęści dam drugą grafikę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 @SKiD to ci się nie udało. Trzeba było napisać że bardziej przygląda się mężczyznom niż kobietom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ja tu jestem. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Głowa to powinna być ok. 1/4 ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Tak to jest u mnie teraz. A powinna mieć 7 długości jej głowy jeśli nie osiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 8 u dorosłego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi