Exigo Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Banner na prośbę jednego userów z tego forum. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Mario-la : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 @Pablo Ładnie ale odblaski świetlne powodują, że twój rycerz wygląda jakby był oklejony jakąś folią. Ale lubię twój styl. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Bazgrołki wykonane w 45 minut + - oczywiście . Imo najgorsza twoja praca dotychczasowo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Może nie najgorsza ale jak by to ująć... uhmn.... zrobiona na odwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Właśnie w ten sposób ją rysowałem : DD Skończę wieczorkiem coś nowego to dam w edicie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Siemka, Shil mam nadzieję że się nie obrazisz ale troszkę podkręciłem rysunek. Hmm o gustach się nie dyskutuje ale moja Blondi przypomina mi moją przyjaciółkę z dawnych lat, nie jest doskonała ale wierna oryginałowi (no prawie;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Piękny nos! Nie jestem teraz w stanie stwierdzić, ale czy lekko rozsunąłeś oczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Nie, oczy Shil mnie zmiażdżyły i nie robiłem im zupełnie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ona ma taki grymas na twarzy jakby się czegoś brzydziła lub coś w tym stylu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 No, bardzo wykrzywiłeś usta E:Dzięki, Exigo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Usta skiepściłeś, teraz wygląda trochę ohydnie i grubo na twarzy, ale fajnie podkręciłeś kolorki. Z włosami trza było coś zrobić, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 usta specjalnie takie ma. Bo to wredna kobieta była. O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 usta specjalnie takie ma. Bo to wredna kobieta była. O! Hmm, paradoksalnie, wyszło to jej na dobre:) Tzn. kontrasty widzę są do podkręcenia, choć znika znak na czole. A nos bardzo ciekawy. Brzydkawy, ale taki ciekawy, z urokiem. Usta zbyt wykrzywione, ale nie ze względu na same usta, tylko wcięcie nad nimi - gdyby nie nienaturalne wgięcie, to mogłyby usta być takie, w podkowę. Coś się stało i nie jest taka płaska po prawej, to to co mi przeszkadzało w mojej pracy. Ale nie wiem dalej co to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Skrócona odległość między ustami a nosem? teraz skrócić brodę i voila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Tej przerobionej kobiecie jeszcze bardziej świeci się czoło niż przedtem. :( W dodatku się wychyla dziwnie. Nie obraźcie się, ale jak to w Piastowskim Głogowie mówimy: 'Jak pół dupy zza krzaka' Jeżeli dyshonorem dla kogoś czytać tak rynsztokowe wyrażenie to najmocniej przepraszam. :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 mam drobny problem z wykończeniem mojego pięknego szkicu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 mam drobny problem z wykończeniem mojego pięknego szkicu :< Jeśli ci to pomoże to brakuje mu twarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 To jest mój główny problem : ) + braki w cieniowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Mi się podoba toto bez twarzy :P Ładnie wyszło :) Ale jak chcesz, to dorób gębę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Zróbmy konkurs na najciekawsze wykończenie tej postaci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Z przyjemnością podejmę się rywalizacji : D mogę podesłać .psd oczywiście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Imho żart chyba nieudany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 wchodzę w to : ) ale będę rysował na telefonie więc jutro wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Imho żart chyba nieudany . A tam od razu żart, wizja artystyczna ;) Nie chciało mi się tableta podłaczać i PSa odpalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi