Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ja nigdy nie paliłem niczego, ale czy nie fajnie by było gdyby ten blant był skierowany w dół i chował się za palcami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Obecne ułożenie palców względem fajki jest niezgodne z prawami fizyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 W sumie to jest finalna wersja , potrenuje i wtedy narysuje coś większego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Zgadnijcie czemu akurat ryba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 no bo,no bo,no bo,no bo jest w morzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Bzydka ryba : ( płaska pędzel za duzy czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 sernat: paliłem, mało, ale papierosa miałem w ręku i wiem jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Pablo, on ma jakiś kręgosłup zmutowany OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Nom, całkowicie olałem cieniowanie przy rybie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Bo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Raczej http://uploadpic.org/storage/2011/8aduCUI2...56HGC0Dc9gL.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera www.uploadpic.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 nob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Kim jest ten huncwot na waszych awatarach? I czy wyznaje Czcigodne Cyckoczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 W trakcie procesu twórczego (być może), ale straciłam do niej zacięcie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Hmh. Masz tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Przyjrzyj się fakturze spódnicy :) Dalej myślisz że to powstało na tablecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 A co do tego ma faktura spódnicy? Co to tekstur nie można dodać po narysowanu tabletem? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Kuhfa, pastelami namalowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Kuhfa, pastelami namalowała. Nie wiem o co Wam chodzi. Rysowałam w PS, myszką, bo nie mam tabletu, używałam twardego podstawowego pędzla, a tekstura to namalowane przeze mnie kilka wijących się roślin, powtórzone i na warstwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 W Paintcie? Bardzo śmieszne... Tak śmieszne, że aż czkawki dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 W Paintcie? Bardzo śmieszne... Tak śmieszne, że aż czkawki dostałem. PS to Photoshop... ech, a coś o samym obrazku? zarzucam drugi, rysunek do gry, Pięciokrąg, fragment mapy. Chciałam zapytać czy horyzont powinien być tak okrągły przy tej odległości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie. Poza tym nie wygląda jak idealny krąg. A jeśli tą panią rysowałaś myszką to szacunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 W trakcie procesu twórczego (być może), ale straciłam do niej zacięcie :/ zaspermiam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Chciałaś o pani, proszę bardzo. Nie wygląda to ani estetycznie, ani ładnie, ani ciekawie gdy narysujesz kobiecie oczy dwa razy większe od ust. Prawą pierś ma chyba cięższą od lewej. Dziwnie długie uda, dlatego że narysowałaś krocze pod samym pępkiem. Tłuste włosy. Niewymiarowy kciuk. Brak paznokci. Kaniec filma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Chciałaś o pani, proszę bardzo. Nie wygląda to ani estetycznie, ani ładnie, ani ciekawie gdy narysujesz kobiecie oczy dwa razy większe od ust. Prawą pierś ma chyba cięższą od lewej. Dziwnie długie uda, dlatego że narysowałaś krocze pod samym pępkiem. Tłuste włosy. Niewymiarowy kciuk. Brak paznokci. Kaniec filma Hmm, to jakieś uprzedzenie do mangi, oczy są specjalnie przerysowane... Włosy mnie zmartwiły, krocze zaraz się zagumkuje :) pieprzyć paznokcie, a kciuk jest za długi w sensie? :) A tu z "normalnymi", nie mangowymi oczami, praca dzisiejsza. Włosy średnie, bez tabletu to się rysuje je do bani, więc zazwyczaj zaprzestaję na takiej szopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Źle jej z oczu patrzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Oczy nadal mangowe (za duże) i ma krzywe usta. (na jej czole widać kontur kwadratu, wtf?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Oczy nadal mangowe (za duże) i ma krzywe usta. (na jej czole widać kontur kwadratu, wtf?) Z tego korzystałam, też ma duże. A to jest pięć kręgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Kontur kwadratu, a nie pięć kręgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi