Morti Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Pana Borka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 1200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Milion pięćset sto dziewięćset! Sprzedane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Aż przypomniało mi się o mojej misji! Może niedługo uda mi się strzelić fotkę na której będę ja i Borek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie rozumiem skąd ta nagła fascynacja Borkiem. Może mi ktoś wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja już przed wakacjami miałem to wrzucić, ale jakoś czasu nie było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Borek... Borek... I Borek... A jakby tak fotę z dyzmkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Wygląda jakbyś zapisał to w .jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Wygląda jakbyś zapisał to w .jpg. niby czemu? o domki chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Słabo widoczne postacie są,chyba dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Bo dodałem dithering podobny do tego który tworzy się przy jpg szerloki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dithering jest tylko na studni. Swoją drogą, z grafiki wynika, że grubość deski jest pięć razy mniejsza od studni. Wysoka ta studnia, oj, wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 ławeczka za nisko wyszło, ale to tylko mockup i to 2 razy powiększony w sumie nie wiem po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 jeden z panów nie rzuca cienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 mniejszy format tym razem no i kiepskie zdjęcie wyszło bo światło zepsuło kontrasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 fajne. Natalie Portman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Strasznie podoba mi się "prostopadłościenny" styl, tzn. praca wygląda, jakby była jakimś modelem medium-poly :D . Np te włosy - wyglądają gdzieniegdzie jak wata cukrowa. Dobre to. Chociaż twarz ma jak dla mnie troszkę za mało detali w zestawieniu z szyją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Włosy takie kanciste i pogięte. I coś w twarzy mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 a wdg mnie coraz lepsze te portrety Wojzax. wyszedł genialnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 mniejszy format tym razem no i kiepskie zdjęcie wyszło bo światło zepsuło kontrasty Jest nieźle, ale szyja chyba troche zbyt koścista.Chociaż niewiem jak było na zdjęciu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mi osobiście nie podoba się ucho , nos no i jej węzły chłonne są jakieś strasznie grube : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nos jest ładny. Nawet bardzo. Węzły chłonne także. Weź podejdź do lusterka i zobacz jakie masz. A dziewczyna wygląda na kościstą, więc naturalnie jej wystają. wyszedł genialnie. Ho, ho, ho. Te usta trochę za bardzo w prawo ma. Swoje prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No z noskiem bym raczej się nie zgodził heheheh(to właśnie chyba z jego winy usta wydają się być krzywo) , a jej prawy węzeł chłonny ZDECYDOWANIE za gruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 wanna zagłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nowa wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Gorsza :mellow: ? Spłaszczyłeś ją, a szczękościsk pozostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Spłaszczyłem tylko szyję i zrobiłem bardziej portmanowe oczy. A szczękościsk to w sensie że co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jedno oko mniejsze od drugiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jej lewe oko się dłuższe wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi