Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @Tymon: hah... fajne nawet ;D @Cruel_boy: Te twoja prace są jakieś syfiate - dosłownie. :Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 4 ikonki broni i 2 ikonki statusu health'a i ammo w 8 kolorkach. Miało być do gierki, ale nie chce mi się robić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Macie, spasluchy niewdzieczne xD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Fajne tylko nie w moim stylu ale i tak fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Cruel_Boy: Omg... xD Lepiej się zajmij pixelartem... ;o Wiesz chociaż co to pixel-art? Pixel-art to nie jest byle jaki rysunek zrobiony w paint, tylko to jest raczej sztuka układania pojedynczych pikseli, dla zapaleńców i na prawdę utalentowanych osób. Zrozumiałbym, jakbyś powiedział oekaki, ale pixel-art?! Pixelart to taka Jenga wśród designu :P gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 4 ikonki broni i 2 ikonki statusu health'a i ammo w 8 kolorkach. Miało być do gierki, ale nie chce mi się robić :P Fajne, ale raczej nie skorzystam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Foxy Schizo - spritesheet, wersja 1 Oto grafiki bohatera (lisa, choć ogon nie wygląda na lisi) do większego projektu "Foxy Schizo". Pierwsza wersja tej gry prawdopodobnie trafi na konkurs yoyogames (celem będzie eksploracja piramid w wiadomych celach). Brak shadingu. Dla porównania starsza wersja (nie mylicie się, była tylko klatka stania): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Taka moja mała zlepka 3 graficzek które dzisiaj zrobiłem przy nauce pixelartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To ja jeszcze zarzuce tutaj tym swoim temacikiem pod spodem ^^ Witam :) Chcialbym pokazac ikonke zbroi w inventory :) ORIG: Chce podkreslic ze jestem poczatkujacy w te klocki. Prosilbym o ocene i jakies porady na przyszlosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Pomyślałem, że też coś dodam. :rolleyes: nr 1 nr 2 nr 3 nr 4 Zrobiłem to w Gimpie, jestem dopiero początkującym w tym programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Co to ma być x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Yoda, powiedzialbys do kogo to kierujesz ^^ @Kamciog: Czy to nie sa podstawowe efekty w gimpie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie do ciebie ;p Twoja zbroja ładna całkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dank je wel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a jak moja grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Też Fajna.(i nie mówie tak żeby cię pocieszyc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nooo ładne Nikas ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Tak mi sie spodobala, ze zrobilem sobie na jej podstawie swoj tileset. Wzialem sobie tylko najjasniejsze kolorki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Za jaskrawa w środku ta trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Gnysek, moze wlasnie to mialo byc takie jaskrawe? Oczo***na gra ^^ (nie chce zlapac warna, wiec cenzuruje wszystko co sie da ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nikas, bezmyślnie używasz moich kolorków. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 O Tymon, taka wielkość dobra, ale zrób żeby to nie było x2 :P Fajne te kwiaty, mogą jak w crashu wpierdzielać gracza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 W marzeniach. xD Co ja poradzę, że dla mnie oldschoolowa grafika z użyciem 16 bitów jest najpiękniejszą grafiką na świecie. =D Po za tym tilesety o dużych rozmiarach ( ponad 32x32px ) są cholernie czasochłonne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 xD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @up przpomina mi to... ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @up: co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Rękojeśc zbyt mała i szczupła. @up przpomina mi to... ; D Nie kończ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No tak rękojeść zbyt mała co prawda to prawda, a pozatym to naprawde takie sługie to ostrze chcesz : F? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 poprawilem rekojesc: :) a pozatym to naprawde takie sługie to ostrze chcesz : F? erm... o co ci chodzi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Mowi, ze za dlugie ostrze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi