Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zaczyna wyglądać ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 cienie dalej jakieś dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 nom..nie w tę stronę;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Lampa daje światło, stąd też cień. Ściana przy lampie powinna być rozjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Wojzax fajnie to już wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 nom..nie w tę stronę;p Hmh. W 'tą' czy w 'tę'... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Hmh. W 'tą' czy w 'tę'... ;) czepiasz się jak żuk nieswojego gówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 w tę !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 nie w tę stronę;p stronę - biernik a do biernika używamy tę czyli Ignis trafiles w 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Lampa daje światło, stąd też cień. Ściana przy lampie powinna być rozjaśniona. niby tak, ale wtedy cienie powinny nieco być obrócone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Też zauważyłem, ale pominąłem : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Też zauważyłem, ale pominąłem : ] Mogę powiedzieć to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 O to moje dwa gify, co ostanio zrobiłem dla kolegi z just-street.pl: I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mogą być, ale do strony zupełnie nie pasują :P. Nie postarałeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mogą być, ale do strony zupełnie nie pasują :P. Nie postarałeś się Właściwie to miało nie nawiązywać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 czepiasz się jak żuk nieswojego gówna Oj tam.. stronę - biernik a do biernika używamy tę czyli Ignis trafiles w 0 Vice versa towarzyszu bo mój post był pytaniem, nie twierdzeniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Vice versa towarzyszu bo mój post był pytaniem, nie twierdzeniem :) nie tłumacz się już :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Of course towarzyszu :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nagość na licencji Open Source Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Przypomniał mi się taki tekst admina ze starego GMC: 'zBANUJE WAS WRZYSTKICH!!!!!1 HÓJE!!!!' Hahahahaha #Up: To wygląda jak twarz w kominiarce tylko że z uszami an wierzchu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 lekko poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 A czego ta twarz po lewej wygląda jak z innej bajki w porównaniu do tej po prawej stronie? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 no bo po prawo bedzie jeszcze jeden ryj z jeszcze innej bajki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Pan po lewej ma coś z nosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie wydaje mi się żeby coś było z jego nosem, zresztą wyraź słowami co ci nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Szkielety nie mają chyba tak szerokich nosów :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Szkielety nie.A wyglada ci to na szkieleta? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Mi to wyglada na slawnego samuraja Kysy Ogoora, ale bardziej demoniczny niz szkieletowaty sie wydaje... e: chociaz moze troche bradziej przypomina Mayaya Yactur'a zyjacego w dynastii cypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgaduje że ty go nie robiłeś bo byś dał kierownicę po lewej stronie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi