Platyna Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zważając na to, że gdybyś nie napisał szybko bym się nie domyślił co to jest, jestem zmuszony użyć przymiotnika "słabe" poprzedzonego przysłówkiem "bardzo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 @fenix: Fajnie pixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Akurat dzięki talerzom od razu widać co to jest, Platyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 @Platyna: Rozumiem, ale co najbardziej kuleje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mój autoportret, żeby wydobyć to co najlepsze zdecydowałem się na minimalizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 w sumie spoczko, tylko daj ją na jakimś wyrazistszym tle to do feniksa było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Akurat dzięki talerzom od razu widać co to jest, Platyn. Jeden talerz sprawia, że można odgadnąć. Nie przypominam sobie by ten temat nazywał się "Kalambury". Coś takiej największe beztalencie narysuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Coś takiej największe beztalencie narysuje. :lubieto: @Wojzi: Przyjąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mój autoportret, żeby wydobyć to co najlepsze zdecydowałem się na minimalizm. sexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mój autoportret, żeby wydobyć to co najlepsze zdecydowałem się na minimalizm. Uszy się myje a nie wietrzy. Czy to nie uszy to czarne?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 TO CIEŃ, BO ŚWIATŁO JEST OD GÓRY DYLETANCIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mam następny crap. Moglibyście ocenić? PS: Kurde coś duże wyszło. Nie za duże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nastała era grubego pixela! Na to czekaliśmy! Phoenix piękność ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mam następny crap. Moglibyście ocenić? PS: Kurde coś duże wyszło. Nie za duże? Cieniowanie zasługuje na szczególną uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mam następny crap. Moglibyście ocenić? PS: Kurde coś duże wyszło. Nie za duże? Nie, nie jest za duże, ładnie się nadaje na okładkę płyty, tylko tło nie białe a czarne, i dodaj cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 właśnie o tym cieniowaniu myślałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Gifa wrzuć plox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie mam programu i nie chce mi się ściągać jakiś działająco-niedziałających triali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Fajny komix w każdym razie, szkoda, że okienka nie różnią się między sobą za bardzo, brak dialogów i fabuły. Jak już koniecznie chciałeś murzyna to mogłeś coś w stylu zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 wow niezłe! Nigdy sie nie bawiłem w te klocki, ale spróbowałem i takie coś mi wyszło- tylko nie wiem czy zachowałem wszystkie prawa rządzące pixelartem:) Jakieś takie na niedokończone wygląda ale nie wiem co można by jeszcze dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zara ta półka skalna się urwie :P A na serio to to jest bardzo fajne :thumbsup: Chyba też coś wyskrobie jak przyjdę jutro z szkoły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 zbyt płaski jest bok i powierzchnia tej skałki ale smok nawet fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 tylko nie wiem czy zachowałem wszystkie prawa rządzące pixelartem zaraz ktoś przyjdzie i powie że to nie jest pixelart, tylko big fat pixel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 zaraz ktoś przyjdzie i powie że to nie jest pixelart, tylko big fat pixel Też mnie takie podejrzenie dopadło, że ktoś przyjdzie i tak powie, ale przekonamy się jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Woj, przekozak animacja. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Bosheee tEMOn..nie rób tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Alwin@ Hmmmm.... nadałoby się na plakat Gdyby napis był na dole i miał czarną ramke wyglądał by jak demot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi