Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 @szpaq: wybacz, ale watpie ze sam rysowales. co jak co, wyglada to bardzo mocno na dosc zaostrony kontrast, 2, gora 3 razy, ewentualnie dodana koloryzacja do uwydatnienia mocno kolorowych miejsc, ale i tak sadze ze to tylko i wylacznie kilkurazowy ostry kontrast. skad ta pewnosc? a no bo rysujacy nie oddalby idealnie oryginalnego oswietlenia czy faktury zmarszczek metalu, jedynie patrzac na oryginalny obraz. kazdemu, powiadam kazdemu recznemu rysunkowi trafi sie niedopatrzenie czy ominiecie paru detali. twoj obrazek jest zbyt podobny do oryginalu. ponadto mozna sprawdzic w jakim stopniu zostal przeksztalcony oryginal, poprzez zastosowanie odpowiednich technik wykrywajacych falsyfikat, jakim bylby rysunek reczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No tło to wiadomo że ze zdjęcia, ale kolesia sam rysował i całkiem fajnie to wygląda. Ja bym tak nie umiał w każdym razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 PsichiXie mój drogi napisałem iż tło nie jest moje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 piszac tamto mowilem o tym kolorowym helmie. calosc dotyczyla tylko tego, tlo zignorowalem, tak gwoli scislosci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 ikse, przecież to nie pablo hełm rysował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 EDIT: o sory wielkie :D zwracam honor, nie pablo, a szpaq :D wybaczcie ;D wczoraj na śpiąco pisałem ;D Sory Pablo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Takie bawienie się I widzisz Flaque, nawet nie trzeba było używać zmniejszenia obrazka i zwiększenia, wystarczy pikselizacja i redukcja kolorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 ale twoje nie są takie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nawet filtry/efekty z fotoszopa trzeba umieć stosować xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Nawet filtry/efekty z fotoszopa trzeba umieć stosować xd . Ale ja to robiłem w Gimpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Oto moja praca w Gimpie drzewo podczas śnierzycy. Link: https://gmclan.org/uploader/6286/drzewo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Śmieszne ;/ Ale ja to robiłem w Gimpie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 a więc kał w czasie dziwnej mgły (akcja pewnie dzieje się w odległej galaktyce) dostał jakimś jeszcze dziwniejszym połączeniem ognia z piorunem? głębokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Oto moja praca w Gimpie drzewo podczas śnierzycy. Link: https://gmclan.org/uploader/6286/drzewo.png Rozumiem ,że to jakiś rodzaj abstrakcji czyż nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 inspirowany pracami wojzaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 za dużo kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zbyt spixelizowane, znaczy tak dziwnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 iczigo Ogień nawet, nawet, ale reszta... GMTraker Fajne tylko nie wiem czemu mi to tak trochę przypomina wyszywany obrazek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 kolejny rozdział w historii gmclanowych mód od grubego piksela do zdjęcia z filtrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 UWAGA! ŻEBY NIE BYŁO KOLEJNYCH WPADEK! NALEŻY: -zainstalować PhotoFiltre'a lub jego droższe odpowiedniki -wziąć zdjęcie z dupy -po dorysowywać co potrzeba -kontrast większy -walnąć grayscale -walnąć posterize na około 25% PROGRESS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 A piksele jak uzyskałeś Wojzax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ja piksele uzyskałem w psd cs 5 za pomocą mozaiki, a jak wojzax w photofiltre to niewiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 końcowym etapem jest powiększenie obrazka dwukrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Testowy wygląd VirusDefenca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Fajne, ale te foldery nie pasują do reszty. Wiem, że testowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Szczerze? Gdyby wąsy mojej babci zostawić same w domu po powrocie zastało by się lepszy rysunek w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A taki ogień napaciałem może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Testowy wygląd VirusDefenca Przypomina mi się gra gnyska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Szczerze? Gdyby wąsy mojej babci zostawić same w domu po powrocie zastało by się lepszy rysunek w paincie. O co Tobie dziecko chodzi? <_< Może jakieś konkretne uwagi , bo historia owłosienia Twojej rodziny mało mnie interesuje. Grela jaka gra?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi