wikku9 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to ja tez dodam cos od siebie xD mój pierwszy pixel art :D to "by kreli" to też pixelart ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to "by kreli" to też pixelart ;> ? Uhuhu! Się uśmiałem. Cieniowanie szyb na wieżowcach jest okropne. Ściany też zresztą nie wyglądają estetycznie. Reszta jak na razie patrzę to ujdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Lordis pierwszy lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 narazie same kontury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 prosze nie koncz i cenzuruj takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dużp za duża głowa, co to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pierwsze co mi się rzuca w oczy to twarz, która wygląda jak egipski portret (hieroglif?). Dziwnie wygląda w porównaniu do reszty. Druga sprawa to jego lewa ręka, która zgina się w druga stronę w łokciu. Trzecia zaś sprawa to brak kolana w lewej nodze i nienaturalne ustawienie jej od miejsca, gdzie powinno być kolano w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Po długim czasie zabrałem się za młodszego brata: i wersja black & white: Całość oczywiście przy pomocy myszki ;) Wspaniałe portrety :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 W zamyśle miał być to jakiś monolit wysysający dusze z grobów. A wyszło, jak wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ogółem nie jest źle (pod względem estetycznym, bo faktycznie nie wygląda to jak monolit, który opisałeś :P) tylko te zielone frędzle "wyciekające" z czubka nieco dziwnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Adrann: On ma złamaną lewą rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Link: http://dawidds.net/lol/avs.jpg B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ile tego jest? ;o wszystkie avy z gmc? pierwsze i ostatnie sie powtarzają e: policzyłem i jest 791 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jest YXE - jest kozackie B) :thumbsup: automat czy ręcznie sklejane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To są chyba tylko zuploadowane avy na server gmc, bo widzę że żadnego mojego ava nie ma, :P nigdy nie uploadowałem zawsze z linka miałem. Edit: Hentai ktoś miał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 kto jest pod f9 ? toż to mój crash :P (chyba) edit: Ee chyba to jednak oryginał Ps fajne to, tylko zastanawiam się czy n2 to moho bo widziałem też inną osobę z tym av :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Mogę Ci podrzucisz zipa to sobie poszukasz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Lol znalazłem avek gdzie vader pisze że mam jego avka lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 http://www.gamedev.pl/screens.php?x=view&id=7349# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Co do avatarów: Mojego nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Fajne i jestem też tam ja tylko mam jedno pytanie. Co to ma wszystko oznaczać ? Avatary ziomków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 teraz tylko zekać aż ktoś zrobi z tego kolaż(O! mój avek też jest, szkoda że na samym dole) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Woa, jest nawet avatar mojego starego konta :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 http://www.gamedev.pl/screens.php?x=view&id=7349#:o ja chcę więcej takich modeli :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 @Dawwids MOJEGO NIE MA!!!!!!! Beczy!!!! czekaj, madafaka już znalazłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nie ma mnie tam:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 A już myślałem że epickiego avatara Ranmy tam nie będzie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Woa, jest nawet avatar mojego starego konta :3 MULTIKONTO MULTIKONTO MULTIKONTO!!!!!!!! http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:swtLaUE...koguty/h1/2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Są tylko te wgrane na serwa gmc. Miałem zamiar tym razem pobierać htmla profilu i z niego jakoś wyparsować adres do avatara, no ale cóż, dla tych dosłownie kilku osób mi się nie chce :D Inna sprawa że Twój poprzedni avatar Morro ważył więcej niż ta cała tablica ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ale ja lubię gify : D Zaraz tamten przytnę w Image Ready, bo chyba 800 klatek animacji to troszeczkę jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi