Will Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Wszystkie 3 to dokładnie ta sama siatka. Odnosiłem się do postu Kuby: A do pana powyżej - przerost formy nad treścią - mówię o twarzy, oraz butach w szczególności (zakładając że chciałeś zrobić low-poly oczywiście). ;d Wziąłem ten vertexlighted jako lod dla szybkości aby nie podawać już przykładu na innych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie jest jakoś super pracochłonną pracką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ale groźny pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Walnij mu jakieś AA i będzie gitez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Rycerz, muszę jeszcze pouczyć się jak zrobić dobrą teksturke uv :P 61 vetexów 86 faców tekstura 64x64+tekstura 32x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Rycerz, muszę jeszcze pouczyć się jak zrobić dobrą teksturke uv :P 61 vetexów 86 faców tekstura 64x64+tekstura 32x64 Fajny, serio :D w czym robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Fajny, serio :D w czym robiłeś? Model w blenderze a teksturke jak łatwo się domyśleć w paintcie choć pewnie teksturke kiedyś będę dopracowywać ogólnie to tamten model zrobiłem by zastąpić nim ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 spoko, zmień troche miecz, i będzie prawdzimy ryjmen (x-rayman) nogi może okrąglaste bardziej? :P o, nowy: spoko, troche zgrabniejszy tułów poproszę. wygląda jak jajko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 2 postać wygląda jak sprite obrócony zawsze przodem ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 @Up - Billboard kochany, billboard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 2 postać wygląda jak sprite obrócony zawsze przodem ._. 2 Postać jest zrobiona z kul, ale to i tak mało istotne bo jej raczej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Hmm fajny model ^^. Też w blenderze robiłeś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Hmm fajny model ^^. Też w blenderze robiłeś? :P Nie ten był robiony bezpośrednio w game makerze za pomocą funkcji d3d_draw_elipsolid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ok, plakatogazetka na historię. Czego człowiek dla plusa nie zrobi... http://www.digart.pl/praca/4995586/katyn.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 To powinno być na dodatkową ocenę :P. Bardzo ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ok, plakatogazetka na historię. Czego człowiek dla plusa nie zrobi... http://www.digart.pl/praca/4995586/katyn.html Bardzo fajne ^^ Z historii 5, a z plastyki 6 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Nie mam już plastyki :crying: . Musiałeś przypominać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jakieś to takie bez sensu, plakat o Katyniu może i powinien obnażać prawdę o tym morderstwie, ale chyba nie pistoletem przyłożonym do czapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 nocze Nogi trochę z dupy. To znaczy wiecie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Bardzo fajne, tylko nogi trochę z dupy. Aniołek: http://img138.imageshack.us/img138/715/zdjcie0502.jpg jest jakaś różnica? I taki obrazek rysowany w trakcie zadania z matmy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Bardzo fajne, tylko nogi trochę z dupy. Aniołek: http://img138.imageshack.us/img138/715/zdjcie0502.jpg jest jakaś różnica? I taki obrazek rysowany w trakcie zadania z matmy: Ten "aniołek" strasznie przypomina mi Twoją osobę ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Bo to Ona. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Bardzo fajnie to wygląda od kiedy poprawiłeś te oczy. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Co jak co, ale z oczami nic nie robiłem. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Mnie się ten obrazek z matmy podoba :) Tylko to działanie jakieś niespecjalne. Co wy na tej matmie macie? :P Dobra Podejście drugie. Tym razem jest lepiej. Ale kurde znów zapomniałem o irokezie -_- Żebym ja to jeszcze umiał ładnie otexturować. Spróbuję później. No i tym razem zmieściłem się w 332 wierzchołkach i 334 poligonach. Jest już lepiej, ale do oryginału się nie umywa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ja bym mu dał głowe wyżej i uszy sterczące bo jak taki dresu wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Platyna, zrobiłbyś mi takiego Croca? :D EDIT: Takiego obrotowego, do avatara :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 eee, to jest Crash :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Myślę, że pisząc takiego croca chodziło mu o zrobienie go w podobnym stylu. Platyna - jest lepiej, pomęcz się trochę nad dłońmi i tak jak napisał propa bardziej sterczące uszy by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ale Nobody prosi o Croca ; ) I GDZIE TEN IROKEZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi