RaV Royal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 j.w. nie do końca zachowane proporcje, ale ma trochę tego czegoś :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No i warto dodać, że brzuch wymiata :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wymiata ? Bez przesady. Wymiatać może np. to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Lepiej pasującego do reszty nie zrobisz :) . Wymiatać to może twoja mama kurz :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 ale efekt owłosienia wyszedł nawet fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co z moim aniołkiem plox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Twarz nawet dobra, ale te rączki takie trochę nie teges. :D BTW. strona 200 WOOOHOOOO. @EDIT: Pracka do Endurance'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ten żołnierz trzyma kominiarkę czy saperkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Powiedz mi co jest złego w tym hełmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Powiedz mi co jest złego w tym hełmie. zgaduje że tylko to iż wygląda jak czapka bądź hełm z czasów rycerskich (jest za długi) Nie wiem z jakich lat jest to żołnierz ale tak mniej więcej wyglądał hełm w 1 wojnie światowej http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...x-Stahlhelm.jpg (google 1 sekunda szukania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Xarfron nie wiedziałem , że się w endurace gra niemcami ;| Wojzi: Zmień hełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 hełm do zmiany na normalny a nie jakiegoś vikinga i będzie epic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Xarfron nie wiedziałem , że się w endurace gra niemcami ;| Wojzi: Zmień hełm może akurat :P radziłbym ci zmienić hełm na jakiś PASGT albo MICH czy coś w tym stylu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co jak on przemienił fabułę endurance , że będzie się grało krzyżakami? :D Wojzax: Pokaż jakieś inne prace do endurance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Więcej nic nie damy, bo coś trzeba zostawić na premierę lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Twarz nawet dobra, ale te rączki takie trochę nie teges. :D BTW. strona 200 WOOOHOOOO. @EDIT: Pracka do Endurance'a. I tak zrobię lepszą :D Twój trud pójdzie na marne <zaciera_ręce> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Xarfron nie wiedziałem , że się w endurace gra niemcami ;| kształtem się tak bardzo nie użną a lepsze to niż hełm jakiegoś rycerza. http://museum.dva.state.wi.us/Images/kp_ww2_helmet.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rycerza na pewno nie, bo on go trzyma od góry. Ale kij, nie będę już poprawiał bo nie użyjemy tej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 bo on go trzyma od góry teraz to na serio nie mogę sobie tego wyobrazić :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zajelo mi to 10 cennych minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Niezłą siłę ma albo bardzo szorstkie (dlatego będą chwytne!) łapeczki, bo trzyma hełm od wypukłej strony. Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Osz ty w pape.... jednak dobry ten hełm :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Żeście się tego hełmu uczepili. I nie, nie ma szorstkich łapeczek, on go trzyma za krawędź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jakim cudem za krawędź? Jeśli dobrze widzeęto rączka kończy się gdzieś koło samego szczytu hełmu, gdzie tam do licha są krawędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Trzyma za te takie sznureczki co się za nie liście wsadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Otwór hemu (no, wiesz) jest po prawej stronie, przy tym ziomku. Nad hełmem widać dajmy na to jego kciuki, a resztę ręki ma w hełmie. Ja to tak widzę przynajmniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 wcale tak trudno hełmu się nie trzyma, wiem bo mam wz.1950 poza tym te "sznureczki w które sie wkłada listki" to siatka maskująca...<_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tosz mówię... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 takie sobie psisko rysowane długopisem : http://www.digart.pl/zoom/4787440/Owczarek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Skanowane czy robione aparatem (jakieś dziwne przebarwienia)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi