Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dobrze jest, tylko ten krawat zmień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Masi, on jest genialny! Nawet z krawatem mi się podoba. Ma w sobie coś tak fajnie głupiego podczas chodzenia. Ja bym go użył do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Karoshi style : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 ja już widziałem te ludziki masiego! aaa, karoshi z yoyogames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Karoshi style : ) Nawet jeśli to i tak kopiowanie cudzych grafik i stylu idzie mu lepiej od Ciebie, Nikas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie kopiuje stylu grafik staszicu :) nie licząc 2 crapów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Pillow shading i przesadnie wielkie glowy sa tak powszechne, ze raczej nie mozna tutaj mowic o kopiowaniu "czyjegos" stylu. To, plus nie odwiedzam forum yyg. Poprawilem pare animacji: Krawat - wiekszy niz ten tu juz zle wyglada: Idle: Idle (long): Tego ostatniego pewnie wkrotce podrasuje - myslalem o przechyleniu troche glowy, ale wyglada wtedy na dosc rozmazana, nawet jesli narysuje ja recznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Oczko fajnie lata w ostatnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Próba nowego stylu (?): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zero - Strasznie krzywa głowa;/ i cieniowanie samej twarzy też za dobrze nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Twarz krzywa, oko jeszcze gorsze , choć włosy wspaniałe ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 : / miałem tego nie wrzucać, ale co mi tam nie mieszajcie mnie z błotem bo wiem co nalezy poprawić :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jak zbliżyłem, to rozbawiły mnie rączki na tyle, że się uśmiechnąłem. Nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zero - Strasznie krzywa głowa;/ i cieniowanie samej twarzy też za dobrze nie wygląda Twarz krzywa, oko jeszcze gorsze , choć włosy wspaniałe ;3 Wiem, że po to dałem, żebyście skrytykowali, ale jak wspomniałem to była próba (pierwsza dokładnie) :P (<-zresztą mniejsza z tym) Z tą głowa to nie wiem o co chodzi, że krzywa. Krzywo położona, zniekształcona, źle położona? Jak chcecie mi pomóc wytykając błędy to trochę uszczególnijcie (proszę :) ). Cieniowanie, fakt może nad ustami trochę spaprałem. Zaś co do oczu to już w ogóle nie mam pojecia co jest nie tak :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 @Zero @Feniks SKRZYDŁA ANI RĘCE TAK NIE DZIAŁAJĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 A jak :D? E: wiem, że ręce zwaliłęm, ale chciałem spróbować nowego ułżenia rąk przez co takie są grube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 @Zero No spoko, wiesz na kim się wzorowałem (Phoenix Wright dla reszty), ale co to zmienia? (czyżby miało to jakieś ukryte znaczenie, o którym nie wiem?) Robię już nową twarz i chyba zauważyłem o co chodziło z krzywością, więc niedługo wam zaprezentuje kolejną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 @Phoenix Ręce mają zazwyczaj ŁOKCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Taka mała kompozycja zrobiona z przypadkowych grafik na google: Źródła: http://pixievamp-stock.deviantart.com/art/...d-PNG-115347171 - koliber http://www.stylizhair.com/red-rose.png - środkowa róża http://www.doh.go.th/dohweb/hwyorg44800/image/red-rose.png - boczne róże http://www.canim-benim.com/images/heart.png - serce http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wik...erby_wstęga.svg - wstęga edit: A tu taki mały projekt hmm nie mogę tego nazwać "stedy cam" bardziej jest to "amortyzator cam" :P który zamierzam wykonać i zobaczyć jak działa w praktyce :) https://gmclan.org/uploader/5073/camcam.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 @Morro: w sumie racja, chodź kreska jest przerywana to też gdzieś tam może być łokieć :D @UP: Niektóre grafiki do siebie nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Xarfon: za bardzo symetryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannon Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Historia: 1. mialy byc bazgroly 2. Wyszło oko, zrobilem drugie, przypominalo kolege więc mial byc kolega z sql 3. narysowalem nos i usta, stwierdzilem, ze przypomina prehistorycznych jaskiniowców zrobilem w Gimpie ok 20min lewa ręka nie wyszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Historia: 1. mialy byc bazgroly 2. Wyszło oko, zrobilem drugie, przypominalo kolege więc mial byc kolega z sql 3. narysowalem nos i usta, stwierdzilem, ze przypomina prehistorycznych jaskiniowców zrobilem w Gimpie ok 20min lewa ręka nie wyszla To jaskiniowcy już wiedzieli o majtkach ? Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mi się podoba, fajne proporcje. No i masz rację, lewa ręka ci nie wyszła :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 @UP: Wut?! Jakie proporcje jedna ręka większa od drugiej. Nogi jakieś takie chude zwłaszcza w kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 oborzeiezu co to yeti : DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 "@UP: Wut?! Jakie proporcje jedna ręka większa od drugiej. Nogi jakieś takie chude zwłaszcza w kroku" Feniks, podam ci definicję proporcji z Wikipedii: proporcje - współgranie poszczególnych części w całości. Więc choćby nie wiem jakie bazgroły namalował, to i tak reszta grafik może z nimi współgrać, wówczas proporcje zostaną zachowane. To tak jakbyś po zobaczeniu postaci w LAMDFS napisał, że proporcje są nieudane. Czemu? Po prostu Nikas taki ma styl i już. Możesz się co najwyżej czepić rąk w tym jaskiniowcu, ale ja na to uwagę także zwróciłem. A nogi są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No to napisałem że jedna ręka większa od drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 "@UP: Wut?! Jakie proporcje jedna ręka większa od drugiej. Nogi jakieś takie chude zwłaszcza w kroku" Ale widać wyraźnie, że miałeś jakiś problem :) , no to ja ci podałem pełne wytłumaczenie. Polecam także odwiedzić moją stronę "O mnie" i przeczytać czwarty punkt :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi