Dawidds Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Buu, ale płaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ten Curk jest zlepiony z cegiel ?:D Bym wam pokazal loading do Endurance to byscie zrobili kupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Bym wam pokazal loading do Endurance to byscie zrobili kupę. To przestań tak się podniecać i pokaż :) Z chęcią zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Niby dopiero prałem spodnie ale dawaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 To przestań tak się podniecać i pokaż :) Z chęcią zobaczymy Zobaczycie w demie/full Endurance :D Niby dopiero prałem spodnie ale dawaj!! hahahah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Zobaczycie w demie/full Endurance :D Które nigdy nie wyjdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Koncept Art mapy Goodfairn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Które nigdy nie wyjdzie ? Cicho, wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Taka trochę nijaka ta mapa. Niby wygląda fajnie, ale nie mogę soie wyobrazić, co na niej jest co, no i patrząc na mostek strasznie mała skala. Pablo, Wojzax, nie spamić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Taka trochę nijaka ta mapa. Niby wygląda fajnie, ale nie mogę soie wyobrazić, co na niej jest co, no i patrząc na mostek strasznie mała skala. moża ta wersja ci pomoże ją wyobrazić (Skala nie mała, tylko most duży :P) W każdym razie ważne bym ja wiedział bo jak już wspomniałem to koncept art do gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A deski jakie gigantyczne. Prosto ze stumilowego lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja tam nic nie widzę... Nie wiem, co jest gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 złe proporcje, deski na moście są za duże, lepiej ale nadal trochę brakuje dodaj jakieś drzewka, małe szczegóły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 złe proporcje, deski na moście są za duże, lepiej ale nadal trochę brakuje dodaj jakieś drzewka, małe szczegóły :) Mapka ogólnie nie jest dla was tylko dla mnie (jak już wspomniałem jest to koncept art), dałem ją tu jako ciekawostkę jak ogólnie mniej więcej będzie wyglądać mapa do mojej gry na prawdziwą mapę sobie jeszcze poczekacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 dałem ją tu jako ciekawostkę jak ogólnie mniej więcej będzie wyglądać mapa do mojej gry Mniej więcej to mapa będzie wyglądać nierealistycznie i tragicznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Lol Zelda Ocarina Of Time, ma bardzo bodobna mape : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 na prawdziwą mapę sobie jeszcze poczekacie :P Cóż za pewność siebie, o ile będziemy czekać. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Skala nie mała, tylko most duży Nie chcę się czepiać, ale raczej most jest mały xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Lol Zelda Ocarina Of Time, ma bardzo bodobna mape : p Widać że dawno nie grałeś w Zelda Ocarina Of Time Ja nie widzę podobieństwa :P swoją drogą niema co super mapka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Widac nigdy nie grales w Zelde OOT, skojazyly mi sie pewne elementy, polozenie nie jest dokladnie takie same : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Widac nigdy nie grales w Zelde OOT, skojazyly mi sie pewne elementy, polozenie nie jest dokladnie takie same : / jak widzisz się nieco rożni Zresztą już pokazywałem jak wygląda mapa z zeldy oot moim zdaniem 0 podobieństwa co prawda jest las i pustynia ale to nawet w tibi jest (jak i w innych grach tego typu) :P i nikt nie mówi że jest podobna do zeldy no wiem powinno pisać river nie lake :P Ale na szybkości poustawiałem.:) a zelde oot przeszedłem nie jeden raz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dopiero zobaczyłem ile oot miał fajnych miejscówek do których nie zdążyłem dotrzeć. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 @mapka GROCK ROCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Cock Rock lepszy by był :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 @mapka GROCK ROCK Nie wiem o co ci chodzi ale mniejsza oto Wiem wiem kadr pewnie się nie spodoba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 naszła mnie ochota na żelki... hey wait what Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 BŁEEEEEEEEEEE, :D Ohydne zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Śliczne:D Ale ludzik czasem nie ma zbyt dużo bluru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Samolot ma za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi