Morro Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wy to zawsze znajdziecie jakieś wady :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 QThumb :) to sie nazywa mieć talent ;P Moim zdaniem to jest przerysowane z jakiejś mangi, a nie zrobione z pamięci, ale skoro tak twierdzicie, to podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wiesz Wojzuś że im więcej będziesz przerysowywał z mangi to bedziesz lepszy? Za każdym razem cos zapamiętujesz a gdy przyjdzie odpowiedni czas, wtedy zacznie sie własne rysowanie z pamięci :) Ja się tak uczę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Chodzi mi o twoje stwierdzenie że "to się nazywa mieć talent". Niech coś narysuje i wtedy możesz oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ok, żeby nie było podejrzeń o fake - co mam narysować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Goryla na sedesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Narysuj cos nyoro~n, czy jak to tam. Te komiksy sa super : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Narysuj śliczną kobietkę w bikini ;) P.S: 2 kliknięcia przez przypadek i już raportują ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Coś trudniejszego - narysuj piękną kobietę w szlafroku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wiem, za wąska dupa, za krótkie nogi ale nie mam czasu na szczegóły. Za to macie coś co wcześniej narysowałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Czemu cenzurujesz podpis : 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Czemu cenzurujesz podpis : 3? Wykasowałem nazwisko, żebyście mnie czasem na nk nie znaleźli :twisted: Czytaj dokładnie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ma stopy jak Agent Pe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wiem, za wąska dupa, za krótkie nogi ale nie mam czasu na szczegóły. Nogi za krótkie, ale dupa JEST DOBRA i nie za wąska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wiem, za wąska dupa, za krótkie nogi ale nie mam czasu na szczegóły.Skoro wiesz to czemu nie poprawisz? Tyś jeszcze nie widział szczegółów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Morro: Fajna laska tylko za krótkie nogi i ta lewa zdaje się być na złamaną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pisałem, że wiem o tym :P I też pisałem że nie miałem czasu bo musiałem już gdzieś jechać, to nie poprawiałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Szpak, ale nikasowy jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Siemka! Pamięta mnie ktoś? ;> Dawno mnie nie było bo jakoś straciłem ochotę na robienie gier i znalazłem sobie inne zajęcia. Dużo się zmieniło... ale to nie czas na wspominki :D Przez czas mojej nie obecności od czasu do czasu pixelowałem. Zamieszcam tu te które zachowałem (dużo nieukończonych, a nawet powiedziałbym zaczętych lądowało w koszu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Niby nic specjalnego, ale postać po lewej - perełka. Bez przeróbki by można do pierwszych części UFO wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 GROAR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czemu ręce idą do środka? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ten pan dzieciństwo spędził w konserwie. EDIT: Korzystając z okazji, że powyżej jest człowiek-konserwa, oto bardzo wczesna wersja okładki do mojego projektu. Wszelkie komentarze, uwagi, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cze mam do was pytanko otóż robię sobie nową stronkę i mam problem bo tekst jest mało czytelny i jak waszym zdaniem można by to poprawić nie psując efektu wizualnego (czy też uważacie że jest wystarczająco czytelny i zostawić tak jak jest) druga sprawa to to czy wam się podoba czy jednak uważacie że wygląda tandetnie Wiem muszę zmienić to 2002-2009 skopiowałem na szybko z gmclanu ten fragment tekstu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pod tekstem poloz polprzezroczysty kwadrat jakiegos kolor, efektu psuc nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pod tekstem poloz polprzezroczysty kwadrat jakiegos kolor, efektu psuc nie powinno. Już próbowałem z takim skutkiem może czarny to nie najlepszy kolor :/ https://gmclan.org/uploader/5073/hp001.jpg https://gmclan.org/uploader/5073/hp002.jpg https://gmclan.org/uploader/5073/hp003.jpg A wy co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 IDEA! Poszarp ten kwadrat, i zrob bialy, poczym tekst czarny : ) sprobuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 IDEA! Poszarp ten kwadrat, i zrob bialy, poczym tekst czarny : ) sprobuj Dzięki teraz z całą pewnością jest lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 https://gmclan.org/uploader/5073/hp002.jpg najlepszy ;) I zmień czcionkę ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi