Ghost Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Wypróbowuję tablet ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No, od razu widać, że masz talent. Toż to arcydzieło. Po co tu wrzucasz takie bzdury? (nie musisz odpisywać, że dlatego, że masz kartofle zamiast mózgu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 karabinek dobry tylko jak juz ktoś napisał mimo wszystko przydało się by więcej szczegółów:) Duchu tablet proponuje wywalić i pobawić się w klikanie myszki:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 AntY: tak, do tego projektu:) Lenin: Moge go upiekrzyc ale po co, jak i tak jest juz za duzo wierzcholkow, no chyba ze dla was to sie postaram jutro:) P.S: Jest to pierwszy pozytywny post jaki do mnie napisales lenin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 @Damainek - Jest to pierwszy post ktory pisal lenin od czasow 1 wojny klanowej : O Karabinek jednak przyznam jest dosyc fajny : 3 A Ghost, przypomnialems mi prace pewnego artysty... Imienia nie pameitam, ale w podobnym stylu obrazki rysowal. Ni ejest super extra, ale wyglada jak na niezla absrakcje. Trawa jakos dziwnie pobudza smutek i nienawisc. Wczuwam sie ostatnio w krytykowanie : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Trawa jakos dziwnie pobudza smutek i nienawisc. Nienawiść do autora pracy, dodajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Gost: To jest takie, takie, takie nie wiem jakie... jest to takie, takie, takie kurcze blaszka... jest to takie, takie, takie nijakie. .. takie mroczne sadza c po cieniu pierwszego ludzika xD ale napis prawidlowo przedstawia Twoja prace:D Ale ladne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Lenin: Moge go upiekrzyc ale po co, jak i tak jest juz za duzo wierzcholkow, no chyba ze dla was to sie postaram jutro:) Ulepszyć wcale nie znaczy dodawania Większej liczby poligonów dodaj mu jakąś fajną teksturę i będzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Dzięki za komentarze, bo pierwszy raz korzystam z Photoshopa i to mój 1-szy obrazek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 layout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Xarfron: Wszystko jest pięknie i jak w bajce gdyby nie to że nie umiem robić tekstur do modeli 3D. I nie moge znaleźć nikogo takiego ;/ Markuz: Nie podoba mi się zbyt blade te kolory jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgadzam się z Damianem. Mi by tu pasował kolor tej lupy ew. Jaśniejszy/ciemniejszy gdzie trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Damian znajdz zdjęcie na necie, nawet jak bedzie troche obrocone to wystarczy skorzystac z perspektywy w PSie czy GIMPie, pozniej pokroj to na kawalki i masz. Ot cała tajemnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No widzisz, jest to łatwe ale ja nie umiem. :) Przed chwilą skończyłem tworzyć AK-47 Kalashnikov :) Różni się chyba tylko w 2 lub 3miejscach od wzornika :P Screen: Render: Wzornik do blueprintu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 I ogólnie różnie się grubością :P w niektórych miejscach jak np. prostokątna lufa,Za gruba rękojeści itp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 oj chlopie, chlopie... tragedia. czy ty widziales jak teraz wyglada siatka obiektu? masa trojkatow laczaca sie w sposob zupelnie chaotyczny, uniemozliwiajaca sensowna edycje modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 O kurde, o ile ten wcześniejszy model był nawet nawet to ten już nie za bardzo. Why on jest taki gruby?!!! Zrób tą kolbę bardziej okrągłą. Może kolba w FPSie nie jest jeszcze tak ważna no ale przydałby się celownik :) Od boku wygląda dość dobrze ale od góry czy dołu jest zbyt kwadratowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Lufa jest okrągła tylko nie miałem od góry tego obiektu narysowanego i nie wiedziałem co to ta kreska pod lufą to zrobiłem taką podstawkę jakąś... lufy nie widać bo ta podstawka zasłania ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ta podstawka o której mówisz powinna być cieńsza od lufy :] Wystarczyło wejść na google i wpisać ak 47 by zobaczyć jak mniej więcej broń wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To coś jest okrągłe i cieniutkie. Ale ogólnie na prawdę zrób go mnie kanciastym a bardziej okrągłym. Np. cały korpus od góry powinien być okrąłby a nie kwadratowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Macie troche poprawiony: Rend: Screen: Teraz jest ładniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 naprawd tragiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja się dopiero uczę, jeśli byłbym zawodowcem na wysokim poziomie zrozumiałbym to ale teraz akurat nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Dawno nic w 3d nie robiłem to sobie też postanowiłem ak 47 zrobić :P może i brzydszy ale ma miej poligonów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 trochę śmiszna rączka i spust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 jeszcze bardziej tragiczne. pozatym tragizm pracy zalezy od wyniku a nie od umiejetnosci autora. szybki kursik: przygotowujemy ilustracje: 1. Sylwetka broni na płask 2. zdjecia broni najlepiej pod pewnym katem tak aby widac bylo ksztalty i detale. tworzymy plaszczyzne o rozmiarach wczesniej przygotowanego obrazka, lub tez jesli mamy taka mozliwosc ladujemy na plaszczyzne obrazek bez znieksztalcen skali: http://img12.imageshack.us/img12/6258/cine...07081302521.png dodajemy szescian i profilujemy go, tniemy i co tylko aby osiagnac ksztalt odpowiadajacy obiektowi w przekroju: http://img80.imageshack.us/img80/48/cinema...07081320351.png kksztaltujemy dalej az osiagniemy kontur danego fragmentu: (uwzgledniajac detale, to ze trzeba bedzie gdzies cos wyciagnac, dodac zaokraglic itd) http://img23.imageshack.us/img23/5521/cine...07081321375.png i tak dalej i tak dalej: http://img193.imageshack.us/img193/2688/ci...07081601557.png http://img23.imageshack.us/img23/2402/cine...07081604009.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 jeszcze bardziej tragiczne. pozatym tragizm pracy zalezy od wyniku a nie od umiejetnosci autora. szybki kursik: I nie podoba mi się :P powiedz mi ile to ma vetexów , co jak co ale low poli to to nie jest Poza tym kolorystycznie to mi jakieś wormy przypomina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z 1600, ale zauwaz ze jest tam mase zaokraglen z ktorych mozna zrezygnowac, magazynek z detalami itd. itp. i jakbys nie zauwazyl ja nie robilem tego pod gre, wiec sie nie ograniczalem specjalnie. pozatym ja podalem metode, jak to robic, ilosc detali zalezy juz od osobistych upodoban autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z 1600 vs 191+ z 10 na zrobienie dziury w spuście (Gdzie jakby się uprzeć mój też można by jeszcze bardziej zoptymalizować tu i ówdzie) :3 ciekawe która gra by szybciej chodziła Metoda metodą która jest znana jak ten świat , a model za bardzo ci nie wyszedł patrząc na oryginał mało hmm realistyczny kształty właśnie zbyt zaokrąglone w niektórych miejscach i te kolory :/ To oryginał karabinku którego ja robiłem + uv https://gmclan.org/uploader/5073/ak47.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ales sie tych kolorow uczepil... pozatym zestawiwszy twoje "dzieło" o obrazkiem zrodlowym... jakby to powiedziec... widac podobienstwo jedynie dzieki temu ze nalozyles na swoj plaski obiekt klorowa teksture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi