Crackkk-GM Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Taki mały koncept art zombiaka : Nawet fajny ;P @Platyna: kształt mnie dobija :D zrób coś w podobieństwie człowieka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Nawet fajny ;P @Platyna: kształt mnie dobija :D zrób coś w podobieństwie człowieka :D Niee :P Taki był koncept i taki pozostanie. Pasuje do gry xD O to chodzi żeby dobijał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zombiak fajny, szczególnie z profilu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Crack, cytatem roku chyba można nazwać twój post XD . A miecz słaby :P . Platyna - dobra ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 @up: Jaki miecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 @up: Jaki miecz? Też się zastanawiam o jaki mecz chodzi O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Crack, cytatem roku chyba można nazwać twój post XD. Nawet fajny ;P :boxed: I jaki miecz?... To ciebie można nazwać 'userem roku' <_< Btw. jak ty to robisz, że twoja stylistyka zdania mnie rozwala i nie mogę zrozumieć nic, a nic? Wg. mnie powinno być: Twój post, crack, można chyba nazwać cytatem roku XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 No nic w każdym razie macie ty pokolorowaną wersje zombiaka: i parę szybkich szkiców: i love my bike: https://gmclan.org/uploader/5073/I_Love_My_Bike.jpg Wściekły cziłała: https://gmclan.org/uploader/5073/mad_czi_a_a.jpg Pałąk (pająk jakby kto nie wiedział :P): https://gmclan.org/uploader/5073/spider.jpg Potwór: https://gmclan.org/uploader/5073/monster.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ten na rowerze mi się strasznie podoba. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Wszystkie zajefajne, ale ten na rowerze najbardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Macie tu jeszcze taki szkic magika :P (Na razie nie cieniowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Xarfon, niezłe szkice. Czym rysowałeś? Długopis i ołówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Xarfon, niezłe szkice.Czym rysowałeś?Długopis i ołówek? Przeważnie używam tylko ołówka do rysowania, tym razem też tak było. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Wszystkie te grafiki są do siebie podobne. ;P Moja ocena: przeciętne. @topic: Dawno nic nie dawałem, logo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 starhedqehog,co ona ma taką zdeformowaną klatę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 A to pocieniowana wersja magika. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Bardzo ładny szkic i cienie. Zrób w kolorach, to będzie genialnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wow, na prawde niezle ci te szkice wychodza. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Bardzo ładny szkic i cienie. Zrób w kolorach, to będzie genialnie. Mówisz masz. :P pokolorowana wersja maga: Wow, na prawde niezle ci te szkice wychodza. :) Dzięki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wszystko robisz staromodnie czy kolorowanie już w ps ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Piękne. Nie wiem co jeszcze powiedzieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wszystko robisz staromodnie czy kolorowanie już w ps ? ps ? Najczęściej koloruje w gimpie, tym razem nie było inaczej. :) Piękne. Nie wiem co jeszcze powiedzieć Kurcze a maiło być straszne i upiorne. :P rysunek był narysowany dla kolegi iluzjonisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Takie sobie te rysuneczki, chociaż zależy jak na nie spojrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Takie sobie te rysuneczki, chociaż zależy jak na nie spojrzec. Każdy ma swój gust. W każdym razie maci tu projekcik zombiaka 3D, w low poli: 179 vertexówi 240 faców muszę go jeszcze tylko o teksturować i dodać kości Edit: oczywiście ten drugi bardziej kanciasty to low poli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Beznadzieja, paranoja. Coś jeszcze dodac? Lepiej by było, gdybyś nam sześcian pokazał zwykły, niż jakieś bezsensowne bohomazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 179 vertexów i mówisz że low poly - dobre. :x Buźka ujdzie... ale stanowczo można się przyczepić do "kończyn". :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Beznadzieja, paranoja. Coś jeszcze dodac? Lepiej by było, gdybyś nam sześcian pokazał zwykły, niż jakieś bezsensowne bohomazy. No comment, nie wiem czy to zazdrości czy zawiści. :P Wygląda tak jak zamierzałem i tak jak mi jest potrzebny. Do jakiejś gry o zombi w sam raz, nie robiłem go na wzór dooma 3 ani quaka 4. :P A to że uważasz się za takiego pro w low poli,to jak już wspomniałem zostawię bez komentarza. 179 vertexów i mówisz że low poly - dobre. :x Buźka ujdzie... ale stanowczo można się przyczepić do "kończyn". :P A czy znasz granice low poli. ? modele do aż 1500 verteksów są uważane jako low poli. :) (Więc jakby nie patrzeć, mieszczę się w tej granicy dość dobrze.) Co do kończyn jak już wspomniałem są takie jak miały być. Reszte załatwi mi textura. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dawno nie pisałem ale nadrobie :P 3 ostatnie prace w PS ( I moje pierwsze laye w PS ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ikonki/tła też Twoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi