megaman Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 w graphics gale nie ma gradientów gotowych al eto mój pierwszy rysunek O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ale ty nie wiesz do czego się używa gradientu chyba... Grafika bez sensu, bo nie da się określić skąd pada światło, przecież obrazek jest symetryczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Podstawowa porada - zapisuj w .png, nie w .bmp, nie w .jpg, tylko w .png. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 WSZYSTKIE TWOJE POSTACIE SĄ TAKIE SAME I JUŻ LEPIEJ WYGLĄDAJĄ PRZEJECHANE LISY NA AUTOSTRADZIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 http://img5.imageshack.us/img5/3930/choded8.gif co sądzicie? Początki zabawy z animacją. Chyba trochę niezbyt naturalnie to wygląda. Znaczy kiedyś już różne postacie animowałem, ale nigdy się do tego specjalnie nie przykładałem. To ma być do takiej jednej gry :P EDIT: Nie zwracajcie uwagi na tą przeskakującą rękę w jednej klatce. Teraz to zauważyłem i poprawiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Tylko pakery się tak bujają, normalni ludzie/roboty/małpy nie :P Ale oprócz tego jest ok Edit: http://img516.imageshack.us/my.php?image=drzewkock7.png Takie o drzewko se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ale ty nie wiesz do czego się używa gradientu chyba... Grafika bez sensu, bo nie da się określić skąd pada światło, przecież obrazek jest symetryczny! Błagam cię! przestań uważać, że jesteś lepszy bo wiesz co to gradient :mellow: btw odpal przybliż se to w paint panie gradient :sp_ike: ps da się określić skąd światło pada -.- z kątowni lol a tak na serio to nie musi padać z lewej, z prawej czy z góry pada przed obrazkiem... ( ) :dots: :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Moja fota :] ten w paski to ja ... Jak się podoba?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Fajne photo. Nie wiem czemu napisałeś: "ten w paski to ja" Przecież tam nie ma nikogo innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 UP@ Ja w pierwszej chwili pomyślałem że to duch :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Graficzki z dwóch starych projektów których i tak zapewne nie zrobię. Daję pozwolenie na używanie ich we własnych projektach itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Napisałem to że to ja a nie pisak z photoshopa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2507418 Mogłeś sobie oszczędzić tego napisu, bo nie dość, że zrobiłeś błąd ortograficzny, to jeszcze tego napisu prawie w ogóle nie widać. Zasłania tylko obrazek. Hm, i ciekawi mnie jeszcze, co robisz w lesie kucając? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ...no i czemu masz paski na główce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ...no i czemu masz paski na główce? To sa dredy d; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 To jest kaptur. Up 3: Twoje pytanie jest tak samo bez sensu jak to co robisz przed pałacem kultury, co robisz na plaży... ;] A co do błędu to nie jest polska czcionka i to dlatego, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Moja fota :] ten w paski to ja ... Jak się podoba? :] wiesz, że ja też coś takiego potrafię? : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Cieszę się nie zmiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Cieszę się nie zmiernie. Sry za offtop: ra3l z jakiego osiedla jesteś? ja z chorznia i ta miejscówka mi się kojarzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Pierwszy "pixel art"... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @up: Też potrafię w paintcie kilka krzywych kresek narysować... Tyle, że nie nazwałbym tego pixel-artem. :] EDIT: A właśnie, co to ma być, bo ja np. nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ta miejscówka nie jest żadna z konina (google+moja fota+photofiltre) ja też z chorznia ;p' O rzesz ku...rka ;] właśnie się dowiedziałem ze Crack-Gm mieszka w tym samym bloku co ja :] heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dobra, powiedzcie co o tym sądzicie: http://img522.imageshack.us/img522/3673/chodqe6.gif No i tak: -Co poprawić? -Co może dodać? Żeby był taki bardziej szczegółowy może, ładniejszy (ale nie nadźgany!) -W jakich kolorkach by mu było najlepiej? P.S. Tak dobrze widzicie. On ma spodnie na szelkach :P P.S.2. A ten napis to dlatego, że konwertowałem z avi na gifa. Znacie jakiś darmowy konwerter nie wstawiający takie napisu? :P właśnie się dowiedziałem ze Crack-Gm mieszka w tym samym bloku co ja emot11.gif heh Lol kolejny taki zbieg okoliczności xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 SPongeBob Kanciastoporty nowej generacji,albo przyszłości. Byś mu chociaż zmienił kolor tych spodenek i oczu(?)bo wygląda jak niebieskie pudło z wykałaczkami i szelkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Byś mu chociaż zmienił kolor tych spodenek i oczu(?)bo wygląda jak niebieskie pudło z wykałaczkami i szelkami. -W jakich kolorkach by mu było najlepiej? Byś czytał uważnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Czyli tak: -przy tułowiu rowniez wygladz krawedzie na dole -dodaj detalowane oczy, a te kolka esli mozesz zmiena ta takie jakby zawiasy od drzwi Wtedy by tak fajnie wygladal jak robot zrobiony ze smieci, znalazl bys zardzewiala teksture i tam na niego, poszarpal spodenki, i dla mnie ladnie by wygladal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jest wygładzone wszystko. Max przecie sam wygładza wszystkie krawędzi jeśli się mu nie każe inaczej. A z zawiasami dobry pomysł. Skonsultuję to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ale chodzi mi o to ze u gory katy sa przyciete, a u dolu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Taki mały koncept art zombiaka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi