Tymon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Mało ambitne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak ktoś jeszcze da link z rottena lub tym podobnych, to użyję wszystkich dostępnych mi opcji admina i się zabawię z wami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Dałem sobie wilka do avatara i odrazu mania na wilki :/ . A pracki cienkie. Pierwszą można by fajnie wykorzystać np. na logo lub design strony, ale druga praca... oczojebna i niezachowana perspektywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Gnysek, ja im mówiłem :3 Marmi, ale nie wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Dałem sobie wilka do avatara i odrazu mania na wilki :/ . A pracki cienkie. Pierwszą można by fajnie wykorzystać np. na logo lub design strony, ale druga praca... oczojebna i niezachowana perspektywa. Ja mam węża (no... snejka solida :P) na avatarze, i na wilka go nie zmienię, chyba że na sniper wolf z MGS :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 No jak tak wam przeszkadzają wilczki to zmieniłem avatar. Jak wam się podoba? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 A jak wam sie podoba mój? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nie wiem czemu, ale jak spojrzałem na avatar blackmaula to myślałem, że mam deja vu i widzę siebie z przed kilku miesięcy XD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja myślę, że miałeś po prostu przywidzenie, to wcale nie był świstak tylko bóbr :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 dziś zrobiłem kumplowi, który ma drużyne na managerzone, banner. Powiedzcie, czy nadaje sie na banner?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ładne. mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Myślałem, że to ogórek, a to tylko boisko. :P Ale poza tym fajne, PsichiX. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Niezły, tylko lepiej by było go zgrać do PNG, bo gif ma tylko 256 kolorów i to trochę widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Animacja w png .. spoko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Chyba, że mówimy o MNG :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Sorry, MNG :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 O!, To teraz moja kolej :P Jak wam się podoba ? :D :twisted: moje kochane :twisted: Sorka że to takie wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja mam takie bronie w domu na ścianie :P Do czego Ci to? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Po co te zielone obwódki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 To oznacza, że są pod napięciem :D Dodałeś tylko kilka nowych, reszta już gdzieś była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Mi się niektóre kojarzą z GTA2. Gdyby nie ta zielona obwódka, to bym powiedział, że niektóre z nich są z GTA2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 http://www.gtasite.net/52,artykul,gta.html Bo one są z GTA 2 :D Nawet mają zielone obwódki :P Nie wszystkie oczywiście, ale część :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Efekt zabawy w photoshopie: https://gmclan.org/up921_5_zabawa1.html https://gmclan.org/up921_5_zabawa2.html https://gmclan.org/up921_5_wszystko_i_nic_2.html A tu poprawiona poprzednia praca: https://gmclan.org/up921_5_p__ki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 nie chciałem tego zamieszczać ale no cóż raz się żyje oto moje paskudne prace w blenderze XP 004 003 002 001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 ta parówa wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 to nie parówka tylko miotła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Fakt na 1 rzut oka to parówka :D Żeby nie offtopować: http://img267.imageshack.us/img267/1464/beznazwyak2.jpg Oceńcie ;] edit: w rzeczywiśtości gdyby nie marmot wyszło by kompletnie cos innego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Fakt, parówka :) Fire, wiesz że jak zaczniesz bawić się modelami z niską ilością polygonów to jesteś mój? :P Glut, o! ^_^! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A co ty tam robisz? :] bo ja też coś mam w planie :D, nawet ba scenariusz :] Ale pomysł ci sie nie spodoba bo nie jest to ani fps ani zręcznościówka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi