Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 To już cały layout? Dolny pasek wygląda jak winxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 przedramię mu się kołysa jakby rękę złamał. Anty, te roślinki rzucają cień na niewidzialną płaszczyznę, czego szczerze niezawidzę a może i nie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Przerysowane z GTA3 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ten gosciu ma garba i jakas dziwna klate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 MI SIĘ TAM PODOBA : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 A mi jakoś nie - nie jest płynna ta animacja, barw jest trochę za mało, jak na człowieka (:D), ręce i nogi są wg. mnie za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 barw jest trochę za mało Ile chcesz mieć barw na czarno-białym rysunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 już był taki komentarz, ale. Boli mnie ja na to patrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 : / mi sie podoba oprócz ramion, wyobrazcie sobie zeby koles zalozyl brązowa skórzaną kurtke i lans w postapokaliptycznym swiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Przerysowane z GTA3 :/ No : / nawet nic nie zmieniałem : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Tu masz jeszcze jak ten twoj umiera, jak sie zmienia w samochody i jak trzyma bronie Ej no woj no weź no ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ten gościu z góry tak dziwnie wygląda bo musiał by być zrobiony w perspektywie ortho a tutaj nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ten gościu z góry tak dziwnie wygląda bo musiał by być zrobiony w perspektywie ortho a tutaj nie jest. czyli bez perspektywy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 on nie wygląda dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 niestety wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Hej tam! Dawno kompa nie miałam :( to się za szkice wzięłam. Kontynuuje serie królów polskich, zarzucę jednego, bo przystojny z niego facet :) I już serię wrzucam, na mangę mnie naszło. Wybaczcie duże oczy, ale uwielbiam ten styl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Co jej się z dłońmi stało? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 zamieniły sie w kopytka. (1000 post :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 zamieniły sie w kopytka. (1000 post :D ) O to to! Sama bym tego lepiej nie określiła:) A co palce nie mogły się zawinąć za ramiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mogą ale to nie wygląda jakby się zawinęły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mhm. Jakby miała amputowane. A oczy nie tyle za dużo co jak dla mnie za szeroko :) Chyba, że zamierzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Piękne wspaniałe : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 co to taka moda na pikselki? Szpakowe oczywiscie supcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Szpaq, to jest przecudowne : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 co to taka moda na pikselki? Nie ma lepszej grafiki niż pixelkowej <3 A praca szpaka fajna, ale te filary (chyba tak to się nazywa, w każdym razie chodzi o to okrągłe jasne) odstają od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 http://imageshack.us/g/831/dscn4575j.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Przyznam ci że Miodne są te rysunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi