Ignis Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 I w złączeniu nogi i buta wygląda jak od manekina :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 . Praktycznie w ogóle postępu nie robię, a większość prac, które wykonuje jest gorsza niż poprzednie >.> A co sie dziwisz z dnia na dzien postepu nie zobaczysz, z miesiaca na miesiac z roku na rok bardziej. Wszystko kwestia cierpliwosci no i przedewszystkim jak nie jeses zadowolony to nie koncz, poprawiaj, rysuj dalej az bedziesz zadowolony. Ja jak machne prace w godzine to logiczna sprawa ze nie przebije tej ktora rysowalem 10 godzin nawet jesli to bylo rok temu. Edit. Jesli chcesz leciec w strone realizmu to jak juz w sumie kiedys pisalem - wez sie za rysowanie zywych modelek-modeli, zgarnij kogos kto Ci popozuje za piwo czy dwa. Najpierw sie pewnie przestraszysz jak zobaczysz efeky (w porownaniu z tym rysowanie ze zdjecia czy nawet z wyobrazni to pryszcz), ale tak czy inaczej tak czlowiek nauczy sie najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Mhm. Mi rysowanie chociażby ze zdjęć wychodzi obrzydliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jesli chcesz leciec w strone realizmu to jak juz w sumie kiedys pisalem - wez sie za rysowanie zywych modelek-modeli, zgarnij kogos kto Ci popozuje za piwo czy dwa. Najpierw sie pewnie przestraszysz jak zobaczysz efeky (w porownaniu z tym rysowanie ze zdjecia czy nawet z wyobrazni to pryszcz), ale tak czy inaczej tak czlowiek nauczy sie najszybciej. Po jakimś czasie już nie wychodzi mi tak źle rysowanie z reala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Wrzuć coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Nie ma za bardzo sensu, bo 1st takie rzeczy wrzucam na mojego sketchbooka, a nie do galerii grafik, a po drugie nie chce mi sie robić zdjęć, mogę co najwyżej jakieś starsze zarzucić (ale to są tak z początku września, a jak się czegoś nie umie robić w ogóle to się robi szybkie postepy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Najgorzej nie wyglada ale proporcje kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Serio. On ma za małą głowę. Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wiking, czy długopisem? Jak to drugie to nie ma za małej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Na tym świecie są różni ludzie i nie wszyscy są proporcjonalni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Czekaj. Kark. Kark za gruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Akurat te dwa długopisowe wyglądają według mnie najlepiej. Mają to coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ten po prawej ma wyraz twarzy jakiś dziwny... Taki... Krzywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ignis, piszesz jakbyś chciał sobie poprostu posty ponabijać, spamisz :( MOŻE MA KRZYWY RYJ BO GO TAK ZROBILI?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 @ANtY nie wiem czemu ale twoje prace mnie zniechęcają do życia :( @Shill smok genialny, plz doskończ to :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ten koleś wyszedł najbardziej realistycznie, na pierwszy rzut oka myślałem że jest zrobiony w programie do 3D. Oświetlenie robisz dobre, ale same postacie nie bardzo A no i zawsze fajne włosy, nie jest to trudny element ale niektórzy w ogóle nad nim nie siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 @MXQ: nie wiem czemu ale twoje posty zniechęcają mnie do rysowania :( @Wojzax: prawde mówiąc to oświetlenie robię do dupy, płaskie to wszystko i żalowe, a postacie to już w ogóle, nijakie, bez żadnego stylu, żal mi siebie, ale co tam, I'll keep trying, even if MXQ doesn't like it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 lepiej wyglada bez koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ignis, piszesz jakbyś chciał sobie poprostu posty ponabijać, spamisz Nie obrażaj z łaski swojej bo ja wyraziłem swoją opinię i napisałem co do poprawy. @Anty: Niezłe, niezłe. rzekłbym świetne ale ma lewe oko jakby podbite. Coś na nie cień rzuca. Reszta według mnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ten po prawej ma wyraz twarzy jakiś dziwny... Taki... Krzywy. Czekaj. Kark. Kark za gruby. Serio. On ma za małą głowę. Lol Mogłeś to upchnąć w jednym poście :) EDIT: Żeby nie było, że też spamie, to ocenie prace Antego :D A więc... Ten wikingowaty jeździec bez twarzy jest całkiem niezły, ale dziwnie trzyma nóż+ma dziwne łączenie w łokciu. A ta pani też całkiem ładnie narysowana. I powiedz mi, czym sie roznia kroki rysowania 3 i 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Bo potem zauważałem kolejne błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Karolo, teraz Ty spamisz pisząc posty całkowicie nie na temat, a Ignis pisał na temat, ale w 3 postach zamiast w 1. Fail, ale trudno. Ten koleś wyszedł najbardziej realistycznie, na pierwszy rzut oka myślałem że jest zrobiony w programie do 3D. Oświetlenie robisz dobre, ale same postacie nie bardzo A no i zawsze fajne włosy, nie jest to trudny element ale niektórzy w ogóle nad nim nie siedzą +1 Bardzo mi się podoba ta praca, serio - efekt jakby było wymodelowane w Blenderze albo innym w tym stylu :D A ta dziewczyna też jest ok, ale nie jest dobra. Taka jakaś.... dziwna :P Nie wiem, jak to napisać, ale coś mi w niej nie pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 antek, kobietka pierwsza klasa. I włosy ciekawie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ▲ ▲▲ Wracając do kobiety... Włosy ma dobre. W twoim- komiksowym stylu. Ale czy nie są za bardzo skołtunione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dzięx Studium zwierząt Każde 10 minut, ale bardzo przyjemnie się tak rysuje, gruby pędzel i to, że nie trzeba tego dopracowywać 10h <3 LUDZIE, BIERZCIE SIĘ DO ROBOTY, co, tylko ja na gmc rysuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ANtY: niemożliwe, ale... Twoje rysunki zwierząt mi się podobają! problem tkwi u Ciebie w rysuwaniu ludzi, po prostu masz nie miły dla mego oka styl humanitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 zarąbiste zwierzęta <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Zwierzaki są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Tygrys mi się nie podoba, ale hipopotam (chyba) prześwietny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja właśnie odwrotnie uważam, ten hipopotam wygląda, jakby się miał w tył walnąć. Ale to tylko moja całkiem subiektywna ocena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi