Ryba24 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 5 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Pracuje nad animacją producenta (mnie :P i mojej ekipy), do mojej gierki, którą może zamieszczę w zapowiedziach. wiem może i nie wygląda specjalnie ładnie, ale ma nawiązywać trochę do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Gra 3D?? :P Jak chcesz to moge wymodelować Ci teren (góry, dołki itp.) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tak gierka będzie 3D, postacie do gry już zamieszałem tu (kotka i wilk). mogę uchylić rąbka tajemnicy że gra, będzie przygodowa (a przynajmniej takie są założenia) jak mówię jest jeszcze za wcześnie, by cokolwiek mówić. ktoś może teraz powiedzieć, „nie masz nic a robisz logo „ w tym że robie to na zasadzie uczenia się obsługi blendera. A co do takich rzeczy jak teren, to jeszcze chwile potrwa na razie zajmujemy się kolizją, jak i takim głównym edytorem leveli, no i dopracowywaniem fabuły (story line ,przedmioty,postacie, itp.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Robicie to w blenderze? Umie ktoś z was Pythona? :P Ja mam pare silników i nie uczyłem się tego języka ale zastanawiam się nad tym czy by nie spróbować :) Blender dobry program ale trudny wiec nie polecam początkującym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 pokazówka tak, a gra będzie robiona w gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wszędzie bębnią o małej wydajnosci więc dll-e będziecie musieli pisać :) Ale modele to tylko low-poly bo zadusicie program xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Oto się nie bój, możliwości gm co do 3d są nam znane i do gry jaką mamy koncepcje z całą pewnością wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To sie okaże :P byle oszczędnie(nie chodzi o kase :D) realizujcie ten projekt bo zadusicie i zdechnie wam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 -_- okaże się? Przecież mówiłem że jest za wcześnie by cokolwiek mówić o grze. nie wiadomo czy w ogolę się nią zajmiemy, ale gm powinien ją udźwignąć. nie masz żadnych informacji jak gra ma wyglądać , co w niej będzie i naszej wiedzy o gm a już Marudzisz, z takim podejściem większości gier by nie powstała. Edit: poza tym, to nie temat na tego typu dyskusje, jeśli pojawi się zapowiedzi, to wtedy pogadamy na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mój pierwszy pixel art. Użyłem cieniowania :D Postać trochę krzywa bo podczas animacji szkieletowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Syliush, Gradient Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 @gnysek: Timon ze swoją dziewczyną! ;d Śmisznie wyglądają :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Macie tapetke: Kl!kn!j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Gnysek: To takie zdjęcie ala paparazzi:) Zdjęcie z zaskoczenia :D Solmis: hmmm... nie podoba mi się :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zrobiłem sobie wstępną animację, jeszcze nie detaliczną i nie pełną, i mam problem która postać według was, wygląda lepiej ? v1: youtube.com/watch?v=qpRtt_VSHjM...re=channel_page v2: youtube.com/watch?v=ITvOdG0jCp8...re=channel_page Przypomnę że postać w grze będzie tak wyglądała: więc waszym zdaniem który z tych filmików będzie bardziej pasował do gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Lepszy ten 2 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Szczerze to żaden nie zachęca do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 2 odrobine lepszy, ale czy dosc dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Szczerze to żaden nie zachęca do gry. I żaden z nich nie ma za zadanie zachęcać do gry, bo to nie pokazówka -_- 2 odrobine lepszy, ale czy dosc dobry? Może i nie, ale jeszcze nie jest ukończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Pierwszy, ale, niestety, drogą eliminacji... ;/ http://eportal.boo.pl/files/upload/file.php?id=maze.png Nudziło mi się na matmie, to narysowałem labiryncik. Nudziło mi się w domu, to obrysowałem to w Photoshopie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Fajne ale gdzie to ma wejście i wyjście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Słaby trochę, patrząc się na to znalazłem drogę od lewego górnego do dolnego prawego. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja też, ale za 3 razem :P Dorób wejście i wyjście, trochę bardziej pomotaj te korytarzyki i będzie zabawa dla dzieci ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Heh ta te labirynty, w sumie taka prosta zabawa a cieszy :D tez za 3 razem grr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Prawie ukończona animacja. youtube.com/watch?v=L1PQoKpt-es muszę tylko jeszcze dodać ruch stup , dźwięki i jakąś krótką muzyczkę w tle. Co do wyglądu postaci, jeszcze nie jestem pewien.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Już 100 razy lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ukończona wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 skala nie powinna robic puuk puk puk puk, lecz trach rararatam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi