Markuz Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 a co to jest? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 No to przykro mi, bo jesteś tuxmanem, gdyż ja to rysowałem za pomocą jakiegoś tableta "dla początkujących", to nie jest skan, a nawet i jeśli to weź pod uwagę że i tak musiałem to ja narysować :jezor: w dodatku to dopiero początki i trochę się przy tym może i nie postarałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A tu efekt moich nudów... Fajne czy nie fajne? Fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 fajne. takie różowawe tło dorób jeszcze kilka tylko zmień troche pozycje jasnych liń i zrób animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A mi się to różowe tornado nie podoba.tyle. Kojarzycie może kto to jest na rysunku?xD Edit:Ślady korektora wynikają z powodu niepotrzebnej kreski zrobionej z lekkiej zlośliwości.xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Słabe :D spróbuje porysować jeszcze jakieś ludki... Trochę przesadziłem z tym brązem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @gibon: twój Che Guevara ma coś dziwnego naokoło ust i dziwny nos. Poza tym nawet podobny :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @gibon: twój Che Guevara ma coś dziwnego naokoło ust i dziwny nos. Poza tym nawet podobny :3 Wiesz nie mieliśmy za dużo czasu na robotę rysunku,ale i tak się cieszę że choć trochę Ci go przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A gdzie te ślady korektora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Słabe :D spróbuje porysować jeszcze jakieś ludki... Trochę przesadziłem z tym brązem :D Crack nie przejmuj sięz brązem ,przecież dziewczyny lubią brąz p: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A gdzie te ślady korektora? Na czole,Wojzaxu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Przecież różowe tło daje się zawsze w takich obrazkach, żeby było dobrze wyodrębnione to co jasnymi kolorami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Na czole,Wojzaxu. Masz, usunąłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Czy dobrze bawie sie w pixel art ?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @Dzięki Wojzax,ale teraz beret wygląda w niektórych miejscach na wypłowiały.xD Tutaj robiony na kompie: Ktoś to pisał o ustach miał jednak rację,trochę nie wyszły,ale nie chce mi się już tego przerabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Pablo: a co to? ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Crack nie przejmuj sięz brązem ,przecież dziewczyny lubią brąz p: xDD dobre :D będę dawać sam brąz. @Nikas: chyba zbroja(?) @Pablo: namieszałeś :D zrobiłeś obwódkę prostą, a cieniowanie kropkowane trochę nie pasuje to do siebie, inne arty były lepsze :) a i co do kolorów to bardzo ciemny a zaraz potem jasny - za bardzo widać tą różnice ( kiedyś też tak robiłem i jeszcze mi się zdarza :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Pablo, po pierwsze to nie wyglada na PA, po drugie wyglada jak symetryczny obrazek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 NOWA PRACKA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Więcej cieni :P ale i tak jest gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No właśnie, wszystko pinkne, ale płaskie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Argh czy to jest na poziomie ?! pozdrawiam Pelerynke zrobilem chwilke temu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 @UP: Jest ^^ :D lepsze od moich grafik może ze 100x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No, nawet ładne, tylko ta pelerynka jakaś tak nieproporcjonalna, jak z Tibii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Za dużo przypadkowych pixeli.. ale ogółem spoko. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Straszne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Weź tu maluj w Photoshopie/gimie/czymkolwiek, w czym możesz używać antyaliasingu, bo to tragedia jest... :P ...choć nawet z AA będzie słabe ;P Weź namaluj coś innego, nie wiem, czajniki? Bo te soniki bidne są... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 macie coś to mój pierwszy rysunek pixart edit: zapomniałbym krytykować ile wlezie lubię to Image3.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Piękny gradient sam za siebie mówić potrafi ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi