zalu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 UP@ niezłe :blink: te kształty takie prawdziwe i cienie nie no super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No w końcu to jakieś 5 godzin roboty było... :P Dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 taki se czołg do gry bez działa narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nowy model z 3D Maxa :P Epiphone G400 :D Trochę go zwaliłem... Jest bardzo dobry według mnie. Ma pickupy, 2 potencjometry głośności, 2 potencjometry tonu, przełącznik przystawek, wyjście na kabel. O właśnie! Wkręć jeszcze wajchę w most i dodaj zaczepy na pasek. PS.: Udałoby ci się zrobić jakiegoś razorbacka, albo les paula bullseyea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Platyna, dobry model. :thumbsup: PS. Van Goth :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jest bardzo dobry według mnie. Ma pickupy, 2 potencjometry głośności, 2 potencjometry tonu, przełącznik przystawek, wyjście na kabel. O właśnie! Wkręć jeszcze wajchę w most i dodaj zaczepy na pasek. PS.: Udałoby ci się zrobić jakiegoś razorbacka, albo les paula bullseyea? Myślę że tak ale mi się nie chce. Razorback ma wbrew pozorom znacznie prostszy do wymodelowania kształt korpusu niż powyższy epiphone :P Co do Les Paula (o ile się nie mylę Zakk Wylde gra na takim) to tu już jest kompletny banał, prosty kształt bez wypukłości, nierówności i wytłoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wiem ze to nie rysunek no ale macie XP tania tzw obróżka dla dziewczyn zrobiona z jednego dziewczyńskiego paska , mechatego materiału i czterech zszywek XP Oczywiści mojego pomysłu XP Można by rzec że to prototyp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wiem ze to nie rysunek no ale macie XP tania tzw obróżka dla dziewczyn zrobiona z jednego dziewczyńskiego paska , mechatego materiału i czterech zszywek XP Oczywiści mojego pomysłu XP Można by rzec że to prototyp xD :twisted: Pomysłowe z tym mechatym materiałem(może jak będa miały miękko to nie będą krzyczeć f*ck you ugly ba*tard). :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 xD :twisted: Pomysłowe z tym mechatym materiałem(może jak będa miały miękko to nie będą krzyczeć f*ck you ugly ba*tard). :thumbsup: XD no fakt mechaty materiał jest po to by nie uwierało w szyjke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 nie założyłbym czegoś takiego swojej kobiecie, chyba że naprawde mocno bym jej nie szanował xD :twisted: Pomysłowe z tym mechatym materiałem(może jak będa miały miękko to nie będą krzyczeć f*ck you ugly ba*tard). :thumbsup: dobrze że nie znm takich lasek :P sorry za double :( zapomniałem że sie już nie łączy samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wiem ze to nie rysunek no ale macie XP tania tzw obróżka dla dziewczyn zrobiona z jednego dziewczyńskiego paska , mechatego materiału i czterech zszywek XP Oczywiści mojego pomysłu XP Można by rzec że to prototyp WAT Twoja dziewczyna to pies? ;=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 nie założyłbym czegoś takiego swojej kobiecie, chyba że naprawde mocno bym jej nie szanował Wiesz ja swojej też nie zamierzam no chyba ze by jej się to podobało i sama by chciała wiesz taka moda XP Zresztą można to też wykorzystać jako podwiązka taką XDD WAT Twoja dziewczyna to pies? ;=/ nie O-o a twoja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 nie O-o a twoja ? Hm. Co jak co ale trochę głupie zakładać obroże dziewczynie ;[ A tak ogólnie to jak sam robiłeś nawet dobrze Ci wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Obroża dla 16latek. Dobrze sie sprzeda :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Hm. Co jak co ale trochę głupie zakładać obroże dziewczynie ;[ Zacznijmy od tego ze nie obroża (jak dla psa czy innego zwierza) tylko obróżka wpisz sobie w goggle dość popularne XP A tak ogólnie to jak sam robiłeś nawet dobrze Ci wyszło. Dzięki Obroża dla 16latek. Dobrze sie sprzeda :lol2: :lol: lol XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dodaj jeszcze ćwieki, to wtedy ta obroża zrobi furrorę wśród kinderpunków, fanek Avril i dziewcząt myślących, że są metalami ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dodaj jeszcze ćwieki, to wtedy ta obroża zrobi furrorę wśród kinderpunków, fanek Avril i dziewcząt myślących, że są metalami ;p . XP Nic z tego nima miejsca na ćwieki :( XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Dawno tu nic nie wstawiałem ,więc wstawię XD Na razie WIP http://img185.imageshack.us/img185/5298/wip01ut4.png E:kolejny wip : http://img508.imageshack.us/my.php?image=wip01on1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Nie powala to na kolana. Ot, parę kresek i wypełnienie jednolitym kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 mi w sumie się podoba, tylko te kolory zbyt ponure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Co do tego 'pseudo-ludzika' mam mieszane uczucia. Nie jest wykonany najlepiej. Po za tym: Na dysku znalazłem(znaczy, miałem zawsze) grafę z niedokończonych gier. :P Może później zrobię takiego "mega-packa" - chyba komuś się przyda, no i przy okazji wszyscy się dowiedzą że dobrze pixeluję, a moja opinia na forum będzie obszerniejsza, gdyż za użycie tych 'graf' będę sępił creditsy. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 UP@ jak masz jakieś czołgi drzewa ludziki ipt. od góry to dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Moje kolejne dziełooo. Piękne co nie? Zastrzegam używania moich graf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dziwnie wygląda... może dlatego, że wszystkie liście są jednakowych rozmiarów, są wyprasowane i cieniowanie też nie wyszło najlepiej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Drzewko ciekawe, lecz liście są zbyt duże.... no chyba że to krzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Kolena wersja WIPa http://img411.imageshack.us/img411/9512/wip01oc0.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Sorry, ale czy jest jakaś różnica pomiędzy dwoma wersjami? Bo jakoś nie widzę, cóż... najwyraźniej mam problemy ze wzrokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To drzewo to wygląda jak jakieś takie grawerowane szkło, czy jak to się tam zwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No ale przyjemne dla oka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Sprity ,które miały najpierw premierę na forum SonicFanPL ,a teraz i tutaj Prosze nie wykorzystywać bez mojej zgody XD http://img254.imageshack.us/img254/7421/hannahparrotus7.png E: Oczywista ,że to wip jest :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi