borubarartur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 brzydkie i po co to komu, skoro są inne organizery (lepsze) ten projekt naprawdę nie ma sensu i się raczej nie wybije nie oceniam żeby nie zaniżać EDIT: tak jeszcze napiszę pomyśl, czy ty na naszym miejscu korzystał byś z czegoś takiego czy wybrał pierwszy link w google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 3MB! Taka aplikacja powinna ważyć jak najmniej i szybko się odpalac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 według pierwszego pana robienie gier w GM tez się zapewne nie opłaca bo do obecnych gier nie mają co w ogóle startować (najpierw myśl potem pisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 lol, człowieku :D gra to gra, a program który jest brzydki i jest ich naprawdę dużo (LEPSZYCH) to się nie opłaca robić : o ja bym tego nie ściągnął, a co dopiero używał już lepszy ten pasek boczny w viscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 o ja cięł....jak zobaczyłem że to ty nikas to od razu przestałem się dziwic że ktoś pisze takie pierdoły :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 gra to gra, a program który jest brzydki i jest ich naprawdę dużo Napisał Nikas i wrócił do tworzenia kolejnej nudnej platformówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 programu używasz raczej ciągle w grę zagrasz raz, góra 2 jak Ci się spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ten program prawie nikomu sie nie przyda, co prawda wykonanie już w pierwszej wersji jest super, to jest on niepraktyczny... tak jak gnysek powiedzial: powinno malo wazyc i uruchamiac sie jak najszybciej, a nie ze pelno folderow, plikow, bibliotek. ja to taki wyjątek, często zapominam dużo rzeczy, więc jak będzie nowa wersja i jakaś lepsza to może go użyję e: tj. używac będę e2: 3.5/5 - 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 w grę zagrasz raz, góra 2 jak Ci się spodoba :) jak się masowo piraty ściąga, to tak. dobre freeware'ówki odpala się więcej razy niż raz, poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 akurat oryginalnych gier mam naprawdę dużo :) ale koniec spamu, to nie o tym temat : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 akurat oryginalnych gier mam naprawdę dużo ...a spiraconych jeszcze więcej @topic A gdyby zrobić możliwość rysowania linii i strzałeczek? To banalne, wiem ale czasem się przydaje i pomaga w organizacji pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 to dopiero pierwsza działająca wersja, na pewno bedzie jeszcze wiele zmain i dodatków, co do wielkości i wydajności to ten kto naprawdę tworzy w GM'ie wie z czym to się je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dla tego sugeruję dla takich programów Delphi, C++ czy C#. Nawet Java niech będzie. Ale nie GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 już od razu pędzę robić to w C++ i to jeszcze cackając się z SDL'em lub Allegro...wiem jaki jest GM i nic na to nie poradzę, po prostu robię ten program dla siebie i paru znajomych więc zależy mi na czasie (tu wrzuciłem go okazyjnie), do C++ musiałbym podszlifować SDL'a a nie chce mi się za bardzo, zbyt wiele umiem w GM'ie żeby teraz przerzucać się na C i bawić się od nowa a nie jestem jakimś zapalonym programistom i nie mam tyle czasu, studiować też trzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 zbyt wiele umiem w GM'ie żeby teraz przerzucać się na C i bawić się od nowa umiesz w GMie - masz częściowo z górki przy C. proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 zrobiłbym to w C ale nie chce mi się :jezor: a to ty jaklub te jworms czy jak tam śmigasz w allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ta. problemów z samym allegro nie miałem żadnych, przerwę miałem z powodu złej liny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja bawiłem się w SDL'u trochę czasu ale zabrakło mi motywacji :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 no to się zmotywuj i zrozum, że ten program w GMie będzie po prostu bezużyteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a mnie się ten program przydaje :jezor: wcześniej próbowałem wszystko zapamiętać więc jest dużo lepiej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 To teraz ja coś napiszę,wg mnie to bardzo dobry game makerowy program,osobiście będę z niego korzystał,i co wy chcecie ładnie wykonany program,wygląd też niczego sobie,daję 5\5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Juz na konsole nintendo ds sa ladniejsze homebrewy niz ten twoj notepad czy cus 1/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 a co ja *****? na DS'a programuje czy też sprzedaje to? Wulgaryzm, warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Program w GM = FAIL Gdyby to ważyło max 500kB to by było może nawet przydatne, a tak to szkoda miejsca na dysku i czasu na ściąganie :( Ale ogólnie program fajny tylko gdyby nie byl w GM!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 No, program porządny i przejrzysty, ale jw. było powiedziane, za dużo miejsca zajmuje. Mimo to 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Argumentacja "bo są lepsze profesjonalnie wykonane programy" jest żałosna. Tak! Nie róbmy nic bo przecież i tak są profesjonalne firmy, które zrobią coś lepiej. Masz ocenić nie to, czy ci się przyda tylko program. A to, że mało ma już inną drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 3mb to tak dużo miejsca dla was xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Nie w tym rzecz, to pożera też ram. Chodzi też o prędkość uruchamiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Tak. Dla mojego Proca 666Mhz, ramu 66,6 MB i dysku 666MB to wyrok śmierci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi