XxMichałxX Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Siema! W imieniu przewodniczącego spółki "POKÓJGMCLANUNASPIKERI" Nikasa serdecznie zapraszam do pokoju "GMCLAN" na spikeri (spikeria.pl). Można gadać przez mikrofon, pokazywac sie na kamerce i pisać. Np Nikas pokazuje na kamerce ściane i gada co chwile "lolololol" a roki gra na gitarze pozdro i wbijac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 lol potrzebujemy kogoś poważnego do rozmowy, KTO TERAZ WEJDZIE I ZAŚPIEWA MA MODERATORA :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ktokolwiek chce moderatora na jakimś nieoficjalnym chacie na jakieś głupiej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 dobra wbijać, jest ok jestem ja, saus, nobody, powell michałxx itp. śpiewamy, gramy na gitarze i w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 I ja jestem sporadycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nikas pokazuje na kamerce ściane i gada co chwile "lolololol" a roki gra na gitarze I jak tu nie lecieć z wywieszonym ozorem, by zobaczyć takie niesamowite atrakcje! EDIT: Eeee, przereklamowany ten wasz durny chat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Byłem tam i widziałem mojego własnego idola!!! Na moje własne, krzywe oczy, które inni też widzieli, przez kamerkę! Koffam Cie, Flaq. I powiedz tamtym że po jasnej stronie, że mamy wafle orzechowe w kształcie biustu.* *-Nie wiecie o co biega to sie nie udzielać :<. Takich porypów nigdzie nie znajdziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ok było fajnie, ale to chyba tylko taki jednorazowy iwent, bo na dłuższą skalę nie ma co tego kontynuować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Byłem tam i widziałem mojego własnego idola!!! Na moje własne, krzywe oczy, które inni też widzieli, przez kamerkę! Koffam Cie, Flaq. I powiedz tamtym że po jasnej stronie, że mamy wafle orzechowe w kształcie biustu.* *-Nie wiecie o co biega to sie nie udzielać :<. Takich porypów nigdzie nie znajdziecie. łi haf kukiz! zapraszam btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ...I ja czasami wchodzę i zarzucam beatbox :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 dawaj kargul wchodź i beatbox : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 No, nawet ja tam zaglądam, gram na gitarze :P Jedną piosenkę bo jedną, ale zawsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pierw sie naucz grac na gitarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pierw sie naucz grac na gitarze. stfu, ja też tam coś brzdękolę chociaż nie umiem... nietolerancja się szerzy my nigga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 I ja! Ale ja coś tam umiem. Niewiele, bo nie wiele, ale zawsze coś : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ja nie umiem żadnej całej piosenki tylko jakiś kawałek z różnych ; d EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 10 minutowy pokaz pajacowania nikasa to byla komedia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 przegapiłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 epic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Dlaczego wchodząc na pokój wyskakuje: "Masz ban na ten pokój" czy coś, jak pierwszy raz korzystam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tez sie zapisałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Do czego się zapisałeś? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Wchodzcie także tutaj http://tinychat.com/GMCLAN ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi