PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Omg traker, Wojzi sobie zarzartowal, bez przesady. Juz wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Injustice Otrzymaj warna za założenie jednego z lepszych konkursów na GMClanie E: Macie te swoje injustice :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ja bym to nazwał Unjustice albo Injustice bo chyba to 2 poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Injustice : P Ale i tak, tam nie bylo nic nie fair. Zalozyl konkurs nie pytajac sie nikogo. Regulamin to regulamin : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie przeczytał regulaminu. Ale jak widać konkurs zyskał popularność :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Oj, jak dla mnie Platyna i tak dobrze zrobił, bo nie usunął tego tematu. :D A warn się należał, ale jak już wcześniej pisałem za pierwszy udany temat na arenie jakieś wyróżnienie by się przydało, taka sugestia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Mogę "Nakrofil"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ale w jakim sensie możesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Chcesz być nekrofilem? O-o' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Młodociani mają coraz dziwniejsze zabawy. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No odkopałem dwa takie tematy. A mogę mieć "Szczęściarz"? Tu jest dowód: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=213458 Moje krótkie: I zwykłe: Fajne, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nie. A to, czy zdobyłeś Acievementa nie określają inni tylko Ty. Inni mogą tylko sprawdzić i ew. wyśmiać cię za fałszywe ( o ile takowe będą ) Achievementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Trzeba być kretynem, żeby zdobywać takie nekrofile. Te achievmenty miały wyśmiewać użytkowników, ale nie zachęcać do zdobywania ich ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Twój STRRRAAAASSSSZZZZNNYYYY plan się nie powiódł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Za to twój głupi tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 What? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No odkopałem dwa takie tematy. U Marmota za takie coś dla achievmentu idzie się siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jak to "Siedzieć"? Poza tym nie dla achievementu tylko kiedy byłem mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dalej jesteś mały, i chodzi o to, że może ci dać blokadę na 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nie no, błędy młodości to jedno, jakbyś teraz zaczął syfić dla achiva to byś wisiał w południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wróciłem po przerwie reklamowej i dodałem do listy nadające się do tego achievy. Zapraszam do robienia kolejnych :) Aha, web, mógłbyś przy każdym w pierwszej stronie pisać autora, bo to trochę ta jakbyś se je przywłaszczył : [ Napisałem na końcu posta "autorzy achievów". Postanowiłem usunąć wersje niezrobione bo nie mają zbytniego sensu. Pojawił się też wątek po co są osiągnięcia: Niektóre "wyśmiewające" a inne nie, wykonane najlepiej wrzucać do "o mnie", dzięki czemu możesz pokazać swoją "inwencję" w gmclan więcej niż pokazuje licznik postów. No i oczywiście chodzi o dobrą zabawę, tak więc proszę nie dążyć do zrobienia wszystkich nie patrząc na regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 1. Done Undone 2. Done Undone 3. ------------------------------------------ Webzir moze nie zauwazyles ale moj nick pisze sie przez 2 "t" nie przez jedno jak napisales w pierwszym poscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 "by komplement"? Co to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 to znaczy umieścić na swojej stronie "O mnie", w sygnaturze i gdzie się da reklamę Gear Studio. przynajmniej tak to działa do adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jesli ktos ma jakiesgos screena potwierdzajacego ze kiedys mialem inny awatar, zdziwilo by mnie to : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Głowy sobie uciąć nie dam ale chyba kiedyś miałeś coś z ośmiorniczką (taki klej), albo chyba miałeś tubkę Poxipola. Chociaż mogę się mylić :D EDIT: A i niedawno zmieniłeś ava, ale cię przekonałem żebyś nie wydziwiał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wiem ze go na poczatku nie miales wiec tak jakby zmieniales avka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 "Podliż się przynajmniej 5 moderatorom by komplement" Język polski trudna język :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 I Twoj bezsensowny post co mial znaczyc? Jest gdzies w regulaminie napisane ze nie moge tak konstruowac zdan czy moze masz jakis problem natury psychicznej ( natrectwa,obsesje ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi