Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 http://tf-2.fr/ach.php?a=Fragmaster&b=...p;e=817&f=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 gnysek, nie no, leżę i kwiczę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 @gnysek Haha, dobre :D @Davidds Uzupełnij, nie przetłumacz całą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dlaczego gaduła to pierwsze miejsce? :P Powinno być Top20 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 gnysek, nie no, leżę i kwiczę ;D Się nie śmiej, bo jak graliśmy Borek vs PsichiX + Ranmus + Tymon, to na początku dostaliśmy 30 do -5 przez to, że spieprzaliśmy w panice z rakietnicami (jak zobaczyliśmy skill borka). Tak poza tym to Borek naprawdę jest wymiataczem w UT, a mapy jego produkcji można spotkać na zagranicznych serwerach. :) Gdyby były organizowane mistrzostwa polski w UT, to spokojnie postawiłbym na niego całą swoją kasę, bo na zachodnim pomorzu wygrywał jak chciał wszystkie lokalne turnieje i byłby murowanym kandydatem. I to nie jest zadne wychwalanie tylko stwierdzenie faktow. Kazdy kto nie wierzyl, jak zobaczyl Borka w akcji, to szybko zmienial zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 wstyd, ale potwierdzam - na widok borka trzeba bylo wiac zygzakiem az sie kurzylo, zeby headshota nie dostac :0 po czym i tak wystarczyl ulamek sekundy i strzal w glowe murowany xD btw. niezle sie nami potem bawil - mial takiego cela ze mogl ustrzelic z jednego konca mapy, bez namierzania celownikiem, to zeby nie bylo tak latwo i dac nam marne szanse to strzelal wyzej wymienionymi rakietami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 moje dotychczasowe osiagniecia. Survival: D: U: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Liczą się stare osiągnięcia czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 W survivalu jest IMO niezgodność. Zamiast 100/100 (bo co to ma oznaczać?) powinna być ilość dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Mialo byc Przylacz sie. Kurde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Się nie śmiej, bo jak graliśmy Borek vs PsichiX + Ranmus + Tymon, to na początku dostaliśmy 30 do -5 przez to, że spieprzaliśmy w panice z rakietnicami (jak zobaczyliśmy skill borka). Tak poza tym to Borek naprawdę jest wymiataczem w UT, a mapy jego produkcji można spotkać na zagranicznych serwerach. :) Gdyby były organizowane mistrzostwa polski w UT, to spokojnie postawiłbym na niego całą swoją kasę, bo na zachodnim pomorzu wygrywał jak chciał wszystkie lokalne turnieje i byłby murowanym kandydatem. I to nie jest zadne wychwalanie tylko stwierdzenie faktow. Kazdy kto nie wierzyl, jak zobaczyl Borka w akcji, to szybko zmienial zdanie. Szkoda, że nie gram w UT bo bym z chęcią przyjął wyzwanie próby pobicia waszego wyniku ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tak Marmot , Ty masz cos innego czego oni nie maja...co tam Borkowi po skillu , liczy się to co masz w srodku...wola walki... Marmocie "Castoro Stallion" :) . Kazdy wiec ze Borek uzywa hackow xD . // Ps. kto by mi zrobil jakis fajny obrazek do achiva , tzn sam ten ciemny kwadracik,tekst i reszte mam . Moj art skill slaby,a potrzebuje jakiegos dobrze zrobionego rysunku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Czlowieku przecie Webzir dal linka. Masz tam peeeeeeeeelno obrazkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Łaaał jakie kulaśne :D ..chyba zaczne czytać Wasze posty . Zaraz cos dam ^^ // Dla niekumatych... Castoro znaczy Bóbr... Stallione...Rocky miał przezwisko Itallian Stallion // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja Survival już dawno zdobyłem >:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No to gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Chyba 47x zdobył już Rage of Justice Za każdym rqazem gdy pojawi się w SB, Tymon zaczyna przeklinać =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tymon nie jest moderatorem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Grając sam ( znaczy nie TDM tylko DM ) lepiej mi szło, ale i tak wciry były niezłe bo Borek za bardzo szalał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dodałem parę sensownych osiągnięć do listy, czekam dalej na kolejne :) A listę wykonanych najlepiej umieszczać w "o mnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Są na tyle szerokie, że rozwalają stronę 'o mnie'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jaką Ty masz rozdzielczość? o.O Na 1024x768 powinno już na luzie się mieścić... Tak btw. jak to jest z tą gadułą, bo najwięcej postów i tak ma redakcja, więc to jest takie not fair :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To sobie popatrz na mój profil. Rozciągnięty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No, w sumie... Kilka pikseli. Na tyle mało, że gdybyś mi o tym nie napisał to do tej pory bym tego nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kilka pikseli, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Widać masz popsuty komputer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Na moim 1680x1050 nie widać żadnych rozciągnięć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dawno nie widziałem osoby z pulpitem 1024x768. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mistrz Perswazji undone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi