Boro Casso Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witajcie korzystając z okazji iż jest dziś dzień administratora, chciałbym złożyć całej załodze adminów gmc (i nie tylko) najserdeczniejsze życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Przyłączam się do życzeń, życząc wszystkiego najlepszego i dania mi jakiejś rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Też się przyłączam do życzeń, i żeby Administratorzy, nie dawali dużo warnów :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Dzień administratora? Co za debile wymyślają te święta O_o" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Czego to ludzie nie wymyślą... :P Wszystkiego najlepszego, dużo udanych projektów, pożytecznych przykładów, mniej noobków na forum oraz co do spraw przyziemnych dużo zdrowia, szczęścia, kasy i panienek, Administratorom i Moderatorom życzy Nobody ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Składam adminom też życzenia, życząc spełnienia wszystkich życzeń (tego też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Apropo świąt: http://pl.wikipedia.org/wiki/Światowy_Dzień_Toalet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 wszystkiego najlepszego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 wesołego jajka :) E: wow, albo mi się coś popsuło albo admin skopał sprawę ;p nie widać graficznego rozmieszczenia ostrzeżeń ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 To zamierzone "psucie". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindbad Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja także się przyłączam do życzeń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja również. Ej, inteligenci! Podziękujcie też swoim dostawcom internetu. Ja mam osiedlowy, więc mam komu dziękować. Cała reszta niech wielbi TPSA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Zdrowia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Z okazji 31 lipca 2009 roku składam wszystkim najszczersze życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcior7 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 wesołych świat i szczesliwego nowego roku :jezor: a tak naseri to wszystkiego najpiekniejszego zzeby nie muwic najlepszego jak wszyscy :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie jestem wylewny - Wszystkiego najlepszego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 wszystkiego dobrego (co się będe wysilał) może jakieś cukierki w postaci warn -1 ? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 przyłączam się do życzeń, życzę wam "czegotamsobiechcecie". :P może jakieś cukierki w postaci warn -1 ? tongue.gif oj, przydałoby się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Bo się doczekacie czegoś w rodzaju +1. Ja od 3 lat nie miałem żadnego minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie zasłużyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja tam widzę same plusy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 trzeba być grzecznym a nie grzesznym :P jedna literka a cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Kiedy ja jestem bardzo grzeczny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 To zamierzone "psucie". :) FFFFFFFFFFFUUUUUUUUuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!1111 <kompletnie zalany ja> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Mimo wszystko, też się dokładam. Pozdro Adminom Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 My dziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi