ToniX Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 pio trek , kryniak!!! chyba wspomniał że był jeszcze newbie, pewnie była to jedna z pierwszych jego gier i po prostu chciał zaprezentować swoje dzieło. Co prawda jego dzieło budziło trochę kontrowersji, ale jak na mój gust to mi się nawet spodobało; widać że chłopak ma poczucie humoru :D Zrób 2 część o wiele bardziej udoskonaloną, z większą liczbą gier itp., już o tym pisałem. Nie wiem jak inni ale gra jest fajna i czekam na jej lepszą kontynuację. kryniak!!! , podejmiesz się tego? (żebyśmy cię nie męczyli XD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Podejmę się, ale nie wiem kiedy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duran Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Załąmie się z tym ostrzeżeniem to ja już widziałem Grę co miało znaczek PEGI w orzedziale wiekowym 7+ i wiesz co? Tam więcej tryskało Krwi (tz. bo wsumie zielonej mazi z potworów ale na jedno wychodzi) niż w GOTHCIU PO ZAMORDOWANIU GOŚCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Załąmie się z tym ostrzeżeniem to ja już widziałem Grę co miało znaczek PEGI w orzedziale wiekowym 7+ i wiesz co? Tam więcej tryskało Krwi (tz. bo wsumie zielonej mazi z potworów ale na jedno wychodzi) niż w GOTHCIU PO ZAMORDOWANIU GOŚCIA Ojejku! W strasznie krwawe gry grasz :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duran Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 : P WIESZ ja to widziałem u kuznka mały dosyć ale potem powiedziałem głośno przy stole u kuzynka jakie postępy ma w HitManie i sie wygadałem :crying: Potem namówił swojego starszego brata na Ekch... :boxed: Wiadomo... I no cóż dzieciak miał 6 Lat więc sie nie dziwie matce jakie mu pranie zrobiła :] A najlepsze było to że matka wywałiła mu wszystkie płytki a potem biedak przylazł i se poprostu wzioł i słyszałem jak wychwalał że pójdzie z tym na giełde czy cós xD nie no te dwie linijki były zmyślone ale matka dzieciaka wzieła i schowała je do swojej szawki i wyczyściła mu dysk :lol2: No ale sie Off top robi ludziska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Cha Cha! :lol: Dobra ta gra! Dorób WIĘCEJ krwiiiii... :death: :death: :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koń Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 hehehe super ten koles a gra cacy :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Hehe, plaga - ale ten przynajmniej tylko rok sie spoznil ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Dzięki za odświeżenie tematu ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koń Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 kto tam patrzy na wiek grra xondzi i tyle :lol2: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 mi się nie podoba :L 2/5 za "chómor" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ostatnimi czasy Air-Fresh'owanie na topie, jak widzę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 mi się nie podoba :L 2/5 za "chómor" Smutas ;[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Śmieszne. :D Fajnie że kilka gierek w jednym. W zabijaniu królików za szybko czas leci ;p. dam 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Nie no,ja oceniam pod względem wykonania a to jest głupie i nudne.Za to smieszne i masz punkt w górę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Co za odświeżenie, a co do gry 4/5 w nielegalnych wyscigach na hulajnodze hulajnoga sie przycina w niektorych miejscach, ale przynajmniej sie odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Rozwaliłeś mnie tym ostrzeżeniem 12+ i tą zastrzeżoną grafiką. -Grafa szpetna +4 gry -plagiat z Siatkówki Blobowej i z maria na SNESa -pełno bugów itp itd 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Rozwaliłeś mnie tym ostrzeżeniem 12+ i tą zastrzeżoną grafiką. -Grafa szpetna +4 gry -plagiat z Siatkówki Blobowej i z maria na SNESa -pełno bugów itp itd 2/5 Klasyczne dziecko neo z ciebie. Chłopak się postarał, mimo że jest trochę niedociągnięć, ale ty jesteś ździercą. A te 12+ to tylko jest tak dla zabawy. Ja bym dał 12- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Huh, nie ma jak refresh tematu po półtora roku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Klasyczne dziecko neo z ciebie. Chłopak się postarał, mimo że jest trochę niedociągnięć, ale ty jesteś ździercą. A te 12+ to tylko jest tak dla zabawy. Ja bym dał 12- WTF!? Czy ty w ogóle wiesz, co to jest dziecko neo? Dzieckiem Neo to ty jesteś. Ja wyraziłem swoją opinię a ty mi się wcinasz. Gra ma pełno niedociągnięć, gdyby nie pisało wyścigi na hulajnodze to bym się w życiu nie domyślił, że to hulajnoga. Wiem Grabarzu, wiem, że to dziś oglądasz teletubisie ucząc się z nimi i bawiąc, ale porównaj sobie tą grę z innymi, którym wystawiłeś 4. Jedyne gry z GMClanu, które leżały u mnie dłużej niż 24h to Helix, Jetmizzy, PuzzBlockEr. A oceny nie wystawia się za starania, za czas robienia, czy za "lubienie" ale za efekt końcowy. Więc nie życzę sobie, żeby ktoś komentował moje opinie, bo mnie to wqrwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 WTF!? Czy ty w ogóle wiesz, co to jest dziecko neo? Dzieckiem Neo to ty jesteś. Ja wyraziłem swoją opinię a ty mi się wcinasz. Gra ma pełno niedociągnięć, gdyby nie pisało wyścigi na hulajnodze to bym się w życiu nie domyślił, że to hulajnoga. Wiem Grabarzu, wiem, że to dziś oglądasz teletubisie ucząc się z nimi i bawiąc, ale porównaj sobie tą grę z innymi, którym wystawiłeś 4. Jedyne gry z GMClanu, które leżały u mnie dłużej niż 24h to Helix, Jetmizzy, PuzzBlockEr. A oceny nie wystawia się za starania, za czas robienia, czy za "lubienie" ale za efekt końcowy. Więc nie życzę sobie, żeby ktoś komentował moje opinie, bo mnie to wqrwia. A spojrzałeś kiedy ten temat został utworzony? Myślisz że wtedy robione były jeszcze takie gierki jak np. BACKdown? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Grabarzu czas powstania nie ma nic do rzeczy. Lollus, wydaje mi się że on żartował, tak samo jak cała ta gra jest jedną wielką ironią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 game maker nie jest taki znowu mlody, a przykladowy backdown moglby powstac rownie dobrze 5 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Ej, dlaczego Kryniak został potraktowany ulgowo i nie dostał warna za brak szablonu ? Ej to nie sprawiedliwe... ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Fajne, lecz trochę dupiata grafika :/ Zalety [+] Fajnie przerobione Teletubisie (jako normalnych ich nie lubię) [+] Ciekawa fabuła Wady [-] Dupiata grafika Ocena: 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Ej, dlaczego Kryniak został potraktowany ulgowo i nie dostał warna za brak szablonu ? Ej to nie sprawiedliwe... ;[ Bo mnie moderatorzy kochają. Najlepsze jest to, że ten temat został odświeżony dwa razy, czyli różnica pomiędzy pierwszym postem a tym to ok 2.5 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Ej, dlaczego Kryniak został potraktowany ulgowo i nie dostał warna za brak szablonu ? Ej to nie sprawiedliwe... ;[ Przecież półtora roku temu nie było jeszcze szablonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingmarker234 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Microsoft presents: https://gmclan.org/up739_4_teletubbies.html To screen bo jak tak.Cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingmarker234 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 To screnn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi