Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 :> wybierzesz,zobaczysz, i powiesz innym ...ja nic nie zamierzam opisywac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wszyscy będą czekali, aż ktoś inny im powie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 http://www.speedtest.pl/ z wlaczona Almora wychodzi : Download : 2027 Upload : 172 ( Speedtest net.pl pokazuje 225 ) Latency : 44ms I duzo osob nie ma lagow ( tylko przejsciowe ) .. po czesci jest to takze wina Waszych kompow i łącz internetowych . Nowy rekord maxplayeronline : 13 :P Z tym uploadem nie poszalejesz w tej grze, 10 osób to max i to jak są rozproszeni względem siebie, bo jak są blisko przy sobie to każdy każdemu dane wysyła i serwer jest obciążony pakietami. Po prostu za mały upload. Generalnie w każdej grze miałbyś problem z hostowaniem na więcej osób :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 :) jakos nie narzekam,srednia liczba osob rano teraz dochodzi do 14 , lagi co prawda są ale jakoś żyjemy Borek sa jakies dedyki do 250 zl miesiecznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Pod Windowsem? Ciężko będzie, z takim zużyciem procka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 :) jakos nie narzekam,srednia liczba osob rano teraz dochodzi do 14 , lagi co prawda są ale jakoś żyjemy Borek sa jakies dedyki do 250 zl miesiecznie ? W sumie to nie wiem, bo dawno się nie interesowałem. W dedykach jest ten problem, że zazwyczaj są na Linuxach, a Almora wymaga Windowsa. Niestety dedyki z Windą są droższe i to czasami o wiele... Zapytaj wujka google, on na pewno coś wie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Za 250 to ja na laptopie moge postawić :P Chyba wyjdzie mniej niż prąd zużyty w tym czasie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ze mna jest ten problem ze zamiast sie zabrac za moja gre siedze na tym serwie nazdorujac po 12 h dziennie...i ludzie ciagle narzekaja eh ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A mnie jakiś gość killa i nie moge expic eh ... :P Ale ogólnie serv spoko i dość dużo online, ale tak przy 10 online u mnie się już lekko laguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Skąd ja to znam.... :) Kiedyś to w domu i jeszcze w pracy nadzorowałem serwer, a na dokładkę musiałem w kodzie się babrać i poprawiać ciągle, bo ludzie narzekali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandra Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 To teraz bede pierwszym magiem Necromantą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 NeKromantą? A co konkretnie robisz z racji tej profesji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wiem że obiecaliśmy bossa ale NAGLE i NIESPODZIEWANIE Tp nawaliło i nie miałem sygnału w telefonie przez jakieś 2 godziny. Ziutt jak jesteś to XFire plax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Skąd ja to znam.... :) Kiedyś to w domu i jeszcze w pracy nadzorowałem serwer, a na dokładkę musiałem w kodzie się babrać i poprawiać ciągle, bo ludzie narzekali :P Tak, znam to dziwne zjawisko, że jak sam gram to nie ma błędów, a jak dołączą inni gracze, to nagle co chwila errory :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Morro jutro bossa zrobimy 60 lvl ,dzisiaj dajmy im spokoj...ehh.... Ax zaraz drugi reset jeszcze 5 lvli i ma 70 lvl :P . btw. Gnysek :D ten avatar bardziej suit ju niz ten z ff11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A jest możliwość zresetowania statów? :P Tzn. wszystkie punkty z str itp. mi przejdą do rodzania i bd mógł od nowa rodzać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ziutt musiałby pomyśleć, bo u mnie to było i ja wiem jak by to wszystko miało wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 :P wiesz nie mam zbytniej mozliwosc...gracze staja sie za szybko potezni i co ja biedny admin moge zrobic... Byly juz hunt eventy,poszukiwania,bossowie ;d cieszcie sie takimi rzeczami .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 panie adminie czekam na blessa bo pan chyba na serwer nie patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Siedzi cały dzień i nawet na siku nie idzie, tylko patrzy jak ten kretyn w monitor, zeby ci blessa dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 w sumie fajnie tylko ze coś mnie ciągle rozłącza;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 To na pewno mieszkańcy Alebry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Tyle na temat sytuacji na serwie ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Słyszałem coś o czyszczeniu kont. Ma to polegać na kasacji wszystkich po czym trzeba by było grać od nowa. Kto jest za? Bo ja na pewno nie będę z tego faktu zadowolony :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Chodzi o to ze serwer bedzie mial o wiele mniejszy exp i drop rate, tak ze szybko nie nabijecie h-lvli ;> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja jestem za, bo nie mam konta =D Ale może po czystce dołączę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 a ja nie jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ja jestem także przeciw temu pomysłowi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Rozumiem ze niechce Wam sie tracic lvl ,na szczescie jest kilka osob ktore mysla praktycznie i maja na mysli zywotnosc serwera a nie swoje "bogactwa". . . ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A nie można zapisać ekwipunku, statystyk itp. danych userów, a później przywrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi