Maximal Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Głosujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Głos na gnyska, chcę się podlizać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Benek Patison Komandos i Niszczyciel w Zeszycie ver 1313.12, jedyna gierka która sprawiła przyjemność ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Głos na Patisona i tyle. Swoją drogą, to trochę nie uczciwe, bo admini i redaktorzy mogą sprawdzić temat przed rozpoczęciem tury i oddając wcześniej grę prowadzą w sytuacji gdy punktowo jest ex aequo :) . Nie mówię, że Gnysek sprawdzał sobie, ale taka mała propozycja, żeby nie patrzeć na czas oddania, tylko dopuścić sytuację, że może być np. 1 miejsce ex aequo, ale wtedy nie ma już drugiego, tylko jest od razu 3. A, no i liczę, że Flaku wygra bo jego gra jest lepsza od Newmana czy Gnyskowej imho ;p . A no i inna sprawa, że gra Gnyska to nawet nie jest gra. Ponoć takie prace miały być dyskwalifikowane, a ich twórcy banowani, co nie ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ja to dodałem w ramach protestu iż moją turę zmieniono bo się temat nie podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 no moim skromnym zdaniem najlepszą grą jest "za liniami". szczególnie sam początek mnie nieźle rozbawił :thumbsup: (kto nie widział niech zobaczy :lol: ), no i sama gra nie jest łatwa co idzie na plus. a co do gry gnyska(hmmm mozna nazwać to grą? :blink: ..) pozostawie to chyba raczej bez komentarza...chociaż nie, te 3 głosy(nie wiem jak jest teraz) to gnysek sobie chyba sam dodał w ramach tego "protestu" :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nie mogę dodać sobie głosów :) Jak widać, są wazeliniarze na tym świecie, szkoda, że nie mogę sprawdzić kto na mnie głosuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 a propo, jak odpalić tego metal gear solida? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Musisz wsadzić go do swojej konsoli. Żeby nie było, że jestem chamski, oddaję glos na "Za Liniami" i jesteśmy tera eqsequo. Jedyny minus tej gry to długie intro i powrót do niego za każdym razem. Reszta to same plusy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Okej, to po kolei: Farkraj - Paper War: o co w tym chodzi? Nie załapałem, a nie ma żadnego tutorialu ani nic. Wezyr - War of Paint: fajny pomysł, jednakże bonusy chyba zbyt przesądzają o przebiegu rozgrywki. TERROR DRONE - X paper war: nic ciekawego szpaq99 - The Legends of Kartkonoid: Nuda, nuda, nuda! Morrowind - Bug Tracker: fajny efekt rozpadania się słów. Szkoda, że jeden. Nic szczególnego poza tym. Wojzax - War of Nations: idiotyczne. Ale za to fajnie narysowana mapa :D PoxiPol - All in 1 - woo, program do rysowania z jedną funkcją, zawsze o tym marzyłem. ;[ Roki - Paper Jumper: omg, ale szit. ;/ Kargul - Uratuj zeszyt!: mimo obszernej solucji nie rozumiem o co w tym chodzi :o HrabiaDrako - Zeszyt Fighter v1.1: sympatyczna platformówka... Może by była gdyby nie wnerwiający bug ze skakaniem. gnysek - Prawdziwa gra na kartce: cha, cha cha. Newman - Za Liniami: wszystko ładnie, tylko jak to przejść? Jak się pojawia taka kolumna i niebieski kwadracik nie wiem co dalej. Flaque - Benek Patison Komandos i Niszczyciel w Zeszycie ver 1313.12: gierka co prawda taka sobie, ale komiks i te głosy "Panie graczu, nie ma pan co robić?" rozwalają. Mój głos (tudududututuu) idzie do flaqa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Jaki bug ze skakaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Czasami naciśnie się strzałkę do góry, jest ten taki głos (jak w mario) a kulka nie skaka. Z 5 razy wpadłem przez to w kolce ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 W końcu jest na co zagłosować :) Nareszcie xD Gnysek oczywiście potraktował wszystko zbyt dosłownie a i tak dostał punkty, lol ^^ Głos na Newmana. @Webzir: Po "2*2=" jest kratka przerwy przed 4. Tam pojawia się klucz do tamtej niebieskiej kratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 hmm.tego nie zauważyłem...poprawi sięxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi