ichigo the shinigani Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 rotworm rpg: rpg/platworma: Jesteś rotwormem który stwierdził że tibia mu się znudziła i postanowił że to on będzie głównym bochaterem. Przemierzając korytarze podziemnego miasta rotwormpolis będziesz napotykał przeróżne kreatury i różnorodne przedmioty. To jest moja pierwsza gra a to że mam ciężki umysł robiłem ją 4 miesiace. Mysle że się spodoba szczególnie tym któży lubią tibie i chca nowych doznań :P : http://www.speedyshare.com/692144610.html 2.5mb: Autorzy: grę zrobił Darek Szymczak: Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 spojrzałem tylko kto przegląda temat i już się domyślam że to prowokacja halpowiczów + zaraz to wyląduje na halpedii jacy to my jesteśmy i tyramy takie gierki :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Chłopie, po pierwsze to Tibia to beznadziejna gra. A wzorując się na niej to coś jeszcze gorszego. Gdy słyszę to słowo to w myślach mam tylko jedno słowo: ŻAL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Szkoda mi ciebie Kargul. Pomysl moze i nie jest zly ale zle wykorzystany. A gry nie sciagam wiec nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Zapomniałeś: Grafika:Tibia Muzyka:Tibia A tego nie pobieram bo: http://www.emetro.pl/emetro/1,50145,3290608.html Jeszcze mi się tak stanie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Muzyka:Tibia Oj Roki,Roki... w Tibii nie ma muzyki. Co do gry to bardziej prowokacja niż normalna gra. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 chcę nowych doznań ale nie znoszę tibii :( Ale co z tego jak pomysł mi się podoba! Na miejscu rotworma też bym uciekł z tibii i poszedł np. do.. emm nieważne. A masz tu 2/5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Wiem, że w Tibi nie ma muzyki, ale skoro robi Tibie, to niech napisze kto tworzył muzyke:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 "Uwaga na potwory bo cie dedno" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Pierw mi pol godzinki zajelo dojscie do zamknietych drzwi, przy czym usmialem sie widzac biale kolka z napisem RYZ kolo nich. Poszedlem do stefana po klucz, wrocilem sie (razem poltorej godziny)i co znalazlem ????? SLEPY ZAUEK. Ale przyznam, gra mi sie nie podoba, ale mnie korcilo aby przejsc : DDD 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 "Uwaga na potwory bo cie dedno" xD Przypomniał mi się tekst piosenki: -Gdzie jest Maja? -IS DEAD! co do gry, to ogólnie może być, tylko ta grafa z tibii działa na niekorzyść. 3/5 za oryginalny sposób przedstawienia ryżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 nie wiem coś do tego dodał ale jedno wiem - nawet Kaspersky nie potrafi zbić procesu tego czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 nie wiem coś do tego dodał ale jedno wiem - nawet Kaspersky nie potrafi zbić procesu tego czegoś KeyLogger do Tibii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Borku, ale serio mówisz, czy żartujesz? Bo jak keylogger to ukarzemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Borku, ale serio mówisz, czy żartujesz? Bo jak keylogger to ukarzemy :) Żartuję, ale nigdy nic nie wiadomo :) Osobiście nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Żartuję, ale nigdy nic nie wiadomo :) Osobiście nie sprawdzałem. Weźcie mnie nie straszcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 pobrać, zdekompilować, sprawdzić co dodane? oczywiście w celach bezpieczeństwa gmclanowiczów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Avast nie kłamie-żadnego wirusa tam nie ma. A co do gry to wcale się nie dziwie temu rotwormowi :D Nie zapominajcie że to jego pierwsza gra. Niektórych pierwsza gra polega na chodzeniu kulkom i zbieraniu innych kulek. Daje 3/5 Powodzenie w dalszych pracach ichigo the shinigani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Nie ufam avastowi i sam to zrobilem, zgadnijcie co znalazlem!! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Uciekaj już, tibia zaśmierdza mi i to ostro. Rozbuduj, może mi się spodoba. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 czy to plagiat? niewazne... ale wazne jest to ze facet zrobil gre ktora jest taka sama jak tibia<prawie ...?> i nawet palcem nie kiwnąl<no oprocz paru slabych obrazkow...> posumowujac : za sprity 2/10 gameplay:3-4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Gra nie stety 2/5, a wy co się jego czepiacie ?! Jest fanem gry Tibia, to ma prawo zrobić o tym grę ! Czy np. gdyby ja bym grał w Tibie to też byście mnie kurde zbanowali, przezywali i zablokowali wogóle ip do strony?! To normalna gra, mimo że jest trochę połączona z Tibią, nie oznacza że jest do dupy!! Nie mam słów na was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale ta 'gra' jest do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Gra nie stety 2/5, a wy co się jego czepiacie ?! Jest fanem gry Tibia, to ma prawo zrobić o tym grę ! Czy np. gdyby ja bym grał w Tibie to też byście mnie kurde zbanowali, przezywali i zablokowali wogóle ip do strony?! To normalna gra, mimo że jest trochę połączona z Tibią, nie oznacza że jest do dupy!! Nie mam słów na was... Ale ta "gra" została usunięta kilka dni temu... Powinieneś dostać warna za nieściągnięcie gry przed wypowiedzeniem recenzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Grałem w tą grę wcześniej, jak była, tylko zapomniałem napisać ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie nawidzeeeeeeeee ludzi którzy nie grali i twierdzą że tibia jest głupia... Pamiętam jak 2 osoby w klasie grali w tibie i wszyscy się z nich lali (razem ze mną), wszyscy patrzyli tylko na grafikę, lecz namówili mnie na tibię i zagrałem w nią. I czasem wchodzę na tibie popeczyć... Więc żal mi ludzi którzy się śmieją a nie grali................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie nawidzeeeeeeeee ludzi którzy nie grali i twierdzą że tibia jest głupia... Pamiętam jak 2 osoby w klasie grali w tibie i wszyscy się z nich lali (razem ze mną), wszyscy patrzyli tylko na grafikę, lecz namówili mnie na tibię i zagrałem w nią. I czasem wchodzę na tibie popeczyć... Więc żal mi ludzi którzy się śmieją a nie grali................. Właśnie - nie oceniać książki po okładce :P A ja nie mogę ściągnąć. Co do pomysłu - może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Grałem w Tibię i twierdzę że jest beznadziejna. Ot moje subiektywne zdanie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Grałem w Tibię i twierdzę że jest beznadziejna. Ot moje subiektywne zdanie na ten temat. pytam Cie - ile czasu? Jak nie wiecej niz tydzien, to nie masz co gadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 ale ta 'gra' jest do dupy bo jest zrobiona przez niemców Nie nawidzeeeeeeeee ludzi którzy nie grali i twierdzą że tibia jest głupia... Pamiętam jak 2 osoby w klasie grali w tibie i wszyscy się z nich lali (razem ze mną), wszyscy patrzyli tylko na grafikę, lecz namówili mnie na tibię i zagrałem w nią. I czasem wchodzę na tibie popeczyć... Więc żal mi ludzi którzy się śmieją a nie grali................. jakby była robiona przez Polaków to była by jeszcze lepsza niż kolejne niemieckie g***o(Metin2), gdzie grają same nooby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi