Lesinar Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Mam w grze Robot i ja w nim jestem i jak nacisne spacje to strzał i jak tam w czyli rzeby szedł to za nim taki jakby ---- taki pasek i po środku biały i na dole znuw niebiesi a o grubości o takiej [] i jescze gun samo strzelajncy czyli jest coś jak przeciwnik i on do mnie strzela a ja musze unikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ...przetłumaczcie mi to proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Po pierwsze nie zaczynaj tematu od np. "Skarpetka", tylko przywitaj się np. Yo, mam problem z gunem itd... Po drugie z tego co napisałeś trudno coś z tego zrozumieć. Jeżeli kiedykolwiek byłeś na lekcji polskiego, powinieneś wiedzieć co to jest szyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 nic nie rozumiem. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Gun nabój paski i gun samo strzelajacy chodzi Mi oto że Gun to w grze swojje robie że mam robota jak nacisne spacje to strzela a nabuj rze jak nacisne spacje to strzela a paski rze jak jak ja ide tym robotem to taki paski takie niebieski tutaj biały i tu niebieski grubości || o takiej a samo strzelajoncy gun sze cały czas strzela i sie obraca na 3 speed i nie wiem jak właśnie to zrobic??? Nie rozumiem,ortografia.Błąd w nazwie tematu ,i błędy w treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Następny prowokator albo zbanowany wcześniej user :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tłumaczę Gun nabój paski i gun samo strzelajacy - skopiowane z nazwy tematu chodzi Mi oto że Gun to w grze swojje robie że mam robota jak nacisne spacje to strzela - znaczy to zapewne, że w swojej grze zrobił obiekt robot i ten robot strzela. rze jak nacisne spacje to strzela - powtórzenie poprzedniego zdania a paski rze jak jak ja ide tym robotem to taki paski takie - chodzi mu tu o prawdopodobnie o viewy i paski życia i czegoś tam o kolorach niebieski i biały i jeszcze raz niebieski o "grubości || o takiej" a samo strzelajoncy gun sze cały czas strzela i sie obraca na 3 speed - chodzi mu tutaj o to, że chce zrobić gun'a który cały czas strzela i obraca się z prędkością speed=3 i nie wiem jak właśnie to zrobic??? - wygłoszone błagalnych i niepewnym głosem do samego siebie. CHŁOPIE!!! Weź sobie zainstaluj Mozille LINK!!!!! tam ci przynajmniej orty poprawi, no chyba, że masz dyslekcje no to jeszcze, ale i tak za te błędy powinieneś dostać ze 3 warny. BUT!: Widać, że masz 9 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Podaje że ma dziewięć lat. Więc w takim wieku dużo nie zrobi. Ale można mu pomóc w uczeniu się jerzyków i etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Następny prowokator albo zbanowany wcześniej user :D Zgadzam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ale oso chosi? serio się pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 człowieku jaśniej !!! nie rób takich byków !!! chcesz mogę Ci pomóc, wejdź na stronę główną i zakładka "Przykłady" znajdziesz tam wszystko co Cię interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgadzam się :) Tym razem to nie ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 jemu chodzi o takie np... ślady po oponach czy cus takiego :D:D przykład był na gmclan... zaraz zapodam :D Edit: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=102 Link Bezpośrednio do pliku ;] Edit: Zall 9 lat;/ idź do szkoły i ucz się polskiego nie wiem czy autor tego posta zrozumiał by ocb gdyby nie był jego ;] i jeszcze te błędy;/ Zacznij w końcu używać Firefoxa bo tam jest zaimplementowana funkcja poprawiania błędów Pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesinar Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 OTO M CHODZ TYLKO ŻE TO Slad gruby ma być rzby ne byłlo tylko ten ślad za mno chodz! Post kompletnie nieczytelny. Warn. Pora nauczyć się staranności wypowiedzi. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nie kpw. "Ten ślad gruby ma być" - przemaluj sprita "ten ślad za mną chodzi" - on nie chodzi za tobą, stoi w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Prowokacja, nie karmcie trolla... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Czytam po raz 20 i Nic nie rozumiem.Robot samo strzelający. Wiesz mam plan: 1. Naucz się poprawnie pisać 2. Poczytaj sobie trochę o Game Makerze 3. Dopiero gdy się już wszystkiego nauczysz (ORTOGRAFII Zwłaszcza) bierz się za projekt swojej własnej gry. Ja z GM zacząłem w wieku 10 lat i ktoś mi wtedy zaproponował lekcję ortografii. Trochę posiedziałem i patrz dzisiaj... Praktycznie 0 ortów. Weź sobie podręcznik i się poucz i nie mów że tam nic niema. Jak coś sensownego wymyślisz, ale nie będziesz wiedział jak się za to zabrać wtedy napisz na forum, ktoś na pewno ci pomorze. Powodzenia w nauce i żeby twoje marzenia się pełniły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ale ty GladiusX jestes CZOPEK! nie karm trola !! mogłeś to rowniesz napisać na PW!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 6 dni to nie skandal. Poza tym nie baw się w moda :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi