baca Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Mógłby mi ktoś zrobić logo do programu z textem "Easy Game Maker". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Szczegóły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Rozmiar co najmniej 640x480 z reszta to wasza wyobraźnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zrobiłem 2 krzywe :) ( Tylko zamiast Eazy jest Easy - mój błąd ;/) Niewiem które gorsze: 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Oba beznadziejne moim zdaniem. Poczekaj aż ktoś zrobi lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Wojzax przecie pisałem że krzywe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Edit: Coś dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Wiem brzydkie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 . Tak, tak nie miałem weny ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 coraz wiecej osob uzywa czcionke Refluxed? :P wiecie, czcionke tez trzeba dawac aby pasowala do reszty, a nie tak dla bajeru zeby byla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 A z tego, co pamiętam, to byłem jedną z pierwszych osób, która zapoczątkowała to manię... Jutro ci spróbuje coś sklecić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nic nie znalazłem fajnego, ale coś w stylu szpaq99 tylko bardziej dopracowane. Nie ma być to zbytnio skomplikowane, łatwo rzucające się w oczy. Autor którego wybiorę dostanie pełną wersję tego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Pobierz plik .psd mam nadzieje że się podoba a jak nie o ktoś może przerobić na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jest za mało wyraźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 dlatego dałęm plik psd zmien sobie tło alo coś o po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jeszcze mam kilka miesięcy do premiery więc mogę poczekać na wasze propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Proste i estetyczne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Konrad-GM naprawdę ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja zrobiłem takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 wywal ogień i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tu jest 2. Tak jak poradził szpaq99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Proste i estetyczne ;p Proste i estetyczne to jest moje. W twoim za mało minimalizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tylko, że jego łatwo przerobić na ikonkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 W takim razie plus dla kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 To która najlepsza i którą wybierasz ??? Tak z ciekawosci pytam ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Coś udało mi się skrobnąć. Nie wiem, czemu wzięło mnie na skalę szarości... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Powiedz mi tylko, jak Ci się te znaczki kojarzą z tworzeniem gier ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartofel96 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Do czego ten program będzie służył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi