nadro Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Chcę Wam zaprezentować przykładowe zdjęcie modelu samuraja wykonanego przez naszego grafika. Model może jeszcze oczywiście uledz zmianom ale w chwili obecnej wygląda tak: a tak po zmianie koloru skóry oraz stoczonej walce ;) : I jak Wam się podoba? Oczywiście jest już gotowych dużo więcej modeli. Wszystko pisze na naszym forum , a to publikuję jako zachętę do częstszych odwiedzin naszego forum oraz naszej oficjalnej strony głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wygląda sztucznie, jak plastikowa lalka z plastikowym ubraniem. Ale przynajmniej wydaje się być dokładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Nawet ładny ten samuraj tylko wygląda strasznie sztucznie ale jest też ładnie dopracowany :D Ocena: 8,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ten samuraj wygląda jak plastikowa lalka :F . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Model ładny, ale rzeczywiście lalkopodobny :P Zmniejszcie odbicie światła na twarzy i rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Hmm jak sobie wyoobrazilem w grze jak to bedzie wygladac to nawet fajnie ;] spoko graficzka mozecie popracowac jeszcze nad realistycznascia jakies detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tak zdeczko jak Action Man z kreskówki :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Marudzicie ;p Większość z Was nie zrobiłaby nawet w połowie tak dobrej grafiki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 To tak samo jak do gier Maximal, gre oceniają osoby które nie potrafią takiej zrobić. Raczej wątpie byś ty zawsze ocenieł grafike pozytywnie we wszystkich grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Co nam z ładnej grafiki? Ważna jest dobra animacja, a to już nie takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 No bo jest banalne :P Fajne graficzki nadro, wykonujesz może jakieś zamówienia/prezenty/bonusy/prośby? :3 Low poligon oczywiście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 To tak samo jak do gier Maximal, gre oceniają osoby które nie potrafią takiej zrobić. Raczej wątpie byś ty zawsze ocenieł grafike pozytywnie we wszystkich grach.Krytycznie podchodzę do grafiki 2D, a tutaj mamy przykład gry nietypowej jak na realia GMClanu, bowiem w 3D. Za samą umiejętność sklecenia realistycznie modelu człowieka respect dla autora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadro Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Animacja będzie Motion Capture ;) . A co do detali samuraja to jeszcze się je dopracuje, żeby wyglądał bardziej realistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Popraw też kolor skóry, bo na pierwszym zdjęciu, to wygląda jak kosmita :P . No i jeszcze jedno, pokażesz nam w jakimś gifie czy czymś jak wygląda animacja postaci :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 no taki trochę lalko podobny :P Ale ocena 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jeju jak ja to wszystko czytam to normalnie tak się dziwie ze gracze umieją tworzyć gry :] jak wy to all robicie macie znajomosci z EA Games :] wezcie mnie nauczcie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadro Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jaka kolejna zachęta do odwiedzania naszego forum podaję kolejne screen'y prezentujące inną wersję samuraja, wykonanego przez naszego grafika (silnik obsłuży tak dokładne modele ;), bo już testowałem): I co o tym sądzicie? PS. A znajomości z EA nie mamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Moim zdaniem grafa ładna napewno leprza od poprzedniego nie rozumiem czemu all muwia ze jest jak lalka przecierz podczas animacji bedzie leprza ocena: 10/10 poniewarz nie znam sie zabardzo na tym wiec dla mnie jest super sam bym takiego nie zrobił :] a i mam pytanko kto wam szkice robi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Naprawdę ładna grafika tylko te samuraje wyglądają jak lalki. :P Ten wygląda o wiele lepiej niż ten pierwszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Prosze nauczcie mnie robic take gry :] I modelowac w 3D :] Lub podajcie jakąs stronke co jest all opisane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ten model jest naprawde dobry :thumbsup: Force, nie mozna napisać jak zrobić gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 aha spox :blink: ale jak sie to robi to jest bardzo trudne ze 13 latek se nie poradzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Co wiek ma do rzeczy. Jeśli się znasz na grafice 3D to coś takiego możesz zrobić. Na przykład w programie 3Ds Max lub czymś podobnym :) (Darmowy Blender etc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 ja mam program GMAX też dobry ale wogule nie wiem co do czego słurzy starszy mi tylko gadał o jakis szkicach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 @Force: Ale wiesz, ta gra nie jest robiona w Game Makerze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 @Force: załóż temat lub poszukaj na forum. Wg. mnie ten pierwszy jest lepszy. Ten drugi wygląda... jak dziewczyna (ale ma balony XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 ciekawe jakbedzie wygladac te demo tej gry nie moge sie doczekać a jak bedzie pełna wersja to ja bym radził zapremierowac ta gre i zarabiać szmalek ;] PS. wiem ze to nie GM tylko jakis IrrichEdit czy cos takiego to w ni tez sie robi silnik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 nom jest o wiele lepszy od poprzedniego ocena 9/10 qrde powiedzcie jaki najlepszy program jest do 3D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 wiem ze to nie GM tylko jakis IrrichEdit czy cos takiego to w ni tez sie robi silnik?? Irrlicht i nie w nim tylko to jest silnik graficzny do C++ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadro Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Potrzeba nie tylko Irrlichta ale innych silników oraz połączenia ich w całość czyli tzw. Game Engin lub Gaming System a ten będzie napisany przeznas od zera i chcemy przebić jako całość silnik Odyssey firmy BioWare ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi