Japanstache Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Calvaire Napisy są bo sam widziałem. A reżyser tego w końcu zabrał się za kolejny film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Piła III - Film, który miał boskie zakończenie, które sprawiło, że kolejne części nie mają sensu (jigsaw umiera, nowy piła jest gupi) Piła I, II - Takie ogólne dziwne. Ciężko idzie coś zrozumieć i mimo dobrych pułapek w dwójce, jedynka była lepsza. Piła IV - Zwalili. 300 Harry Potter, i nie narzekajcie na 5 i 4, jak dla mnie super były. Piraci z Karaibów - trójka skopana, koniec dwójki był super, trailer trójki też. Shrek, ale coraz gorszy jest, jednak i tak fajny :) . Matrix (na dwójce zasnąłem, obejrzałem jedynkę i nie była zła :)) Bruce Wszechmogący - dobra fabuła :P . Partner - słaby film, jednak zakończenie niczego sobie :) Kocham dobre komedie, Akademia policyjna była super, American Pie 3 niezłe, Poszukiwany Poszukiwana (starocie mające 41 lat chyba xD) też śmiechowe :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Kocham dobre komedie, Akademia policyjna była super, American Pie 3 niezłe Polemizowałbym na całej długości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie rozumiem :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Podważam zabawność tych komedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wiek: 12 lat Humor powinien mu się zmienić ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Gust filmowy powinien się wykrystalizować w okolicach 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Akurat Akademie Policyjne to filmy, które bardzo przyjemnie się ogląda, nie wiem o co wam chodzi ;p . Każdy ma inny gust :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja wolę humor Monty Pythona :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Matrix, LOTR, Eragon, Resident Evil, Underworld, Max Payne, Blade Runner... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 O no właśnie, zapomniałem o Łowcy Androidów i 'japońskiej wersji' Ghost in the Shell :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Resident Evil 1,2,3,Degeneration. Bruce Wszechmogący Szczęki wszystkie serie Kevin sam w... wszystkie serie A L I E N S wszystkie części Aliens vs Predator wszystkie części i gry ;) Nie zadzieraj z Fryzjerem Byliśmy żołnierzami Harry Potter Mumia wszystkie części Więcej nie pamiętam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Aliens vs Predator wszystkie części i gry smile2.gif Do kitu. Zwykłe Predatory i Obce były lepsze. Te Obcy vs Predator to już takie jechanie na opinii :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Pierwszy Obcy był świetny, reszta już nie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 gwiezdne jaja, gwiezdne wojny, muminki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A właśnie mi się AVP podobał, ale tylko pierwsza część druga taka nijaka. Gwiezdne wojny, hp nawet, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 z obcych to tylko obcy 3, no i 1 nie najgorsza Napisy są bo sam widziałem. A reżyser tego w końcu zabrał się za kolejny film. oglądałem to daaawno temu wtedy jeszcze nie było. Sceny jak wieśniaki gwałcą świniaka i taniec w barze wymiatają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A i jeszcze Iron Man był całkiem śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wojzax, masz specyficzne poczucie humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 -Borat ;P -Hancock -RRRrrr -Tokyo Drift -Mumia III - Grobowiec Cesarza Smoka To z tych, które ostatnio oglądałem ;D Jeszcze: -Matrix (wszystkie) -300 -Meet the Spartans -Obcy - 8 pasażer Nostromo -Piła 1 -Epic Movie -Next -60 Sekund -Piraci z Karaibów -Yamakasi 1 i 2 -Spiderman (wszystkie) -Shrek (wszystkie) Chyba wszystkie ;D EDIT: Jeszcze SilentHill i Underworld Evolution Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wojzax, masz specyficzne poczucie humoru. Nie śmieszył mnie jak dobra komedia, ale zabawny był momentami. Lepsze to niż opowieść o superbohaterze ratującym świat przed zagładą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 @Up: + gdzie jest tylko strzelanina, chowanie się w budynkach cywilów, narkotyki, przemyt itp. - to się tak przejadło, a reżyserom i tak się to nie znudziło. Nie lepiej zrobić coś, czego jeszcze nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgadzam się w pełnej rozciągłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 - Doctor Who - Katastrofy w Przestworzach - Obcy - Matrix I inny szit ;p Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Parszywa Dwunastka Czas Honoru Bliźniacy Skazani na Shawshank Zielona Mila Misery Arachnofobia Ring Shrek (tylko 1 i 2) Karol - Człowiek który został papieżem Karol - Papież który pozostał człowiekiem Pianista Głupi i Głupszy (obie części) Gruby i Chudszy Płonące siodła a z programów to: Spojrzenie w przyszłość Brainiac Szkoła Przetrwania Supermaszyny Jak to jest zrobione O krok od śmierci i wiele innych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 O i Doktor Dolitl ( po polsku napisałem) też było fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 We wtorek na TVP1 "Skazani na Shawshank" więc jakby ktoś nie oglądał, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dzisja na Canal+ idzie "Juno",a jutro o 22.30 na Tvp1 "Zbuntowana klasa",z Usherem,taka ciekawostka. Polecam te filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 We wtorek na TVP1 "Skazani na Shawshank" więc jakby ktoś nie oglądał, polecam. O dzięki Wojzax :D Chętnie obejrzę :D Wielkie Dzięki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Oglądałem Juno. Dobry film, ale nie pokazali rzucania pączkami w ekran kinowy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi