borubarartur Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To powinno sie nazywać Bloczki 1.2 (no dobra, 1.5), a nie 3. Jakieś konkretniejsze zmiany w gameplayu - nie. To samo co pół roku temu + jakieś drobiazgi i lista online. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No i w sumie oprawa graficzna niezbyt estetyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 szczerze mówiąc usiadłem wczoraj i zrobiłem tylko te nowe elementy, na niczym innym się nie skupiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Gierka jest spoko, grafika przejrzysta i ładna, muzyczka fajna chociaż zaraz to wszystko mi się zaczęło nudzić :sleep1: Grafika: 4/5 Muzyka: 4/5 Grywalność: 2/5 Duży minus: nudna, nuda i jeszcze raz nuda :sleep1: Ogółem: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 nudna i w ogole ta muzyka odstrasza.. ona sie nadaje na pogrzeb albo do thrillera o duchach az nie przyjemnie sie gralo dałbym 2/5 ale spodobaly mi sie te informacje o graczu ze srednia zniszczonych klockow, punktow itp - notowanai gracza wiec daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 nudna i w ogole ta muzyka odstrasza.. ona sie nadaje na pogrzeb albo do thrillera o duchach az nie przyjemnie sie gralo.... oraz dodawanie własnej muzyki do gry i słuchanie jej podczas rozgrywki. jezeli muzyka ci sie nie podoba to usun ja z folderu lub ustaw sobie wlasna... co do gry to tak: Plusty: + Wyniki na WWW można masterowac ta grę aż się 1 miejsce zajmie xD + Zmiana muzyki (ja nie musialem tego robic bo gralme tak krutko ze nie zawszla taka potrzeba) Minusy - Grafika ;/ moze jak bys dodal jakies fune efekty do rozwalania klockow to by co z tego wyszlo bo gra wyglada szutucznie i nudno... -tak jak wyzej... nudna jest :D PS zapomnialem oceny dodac: 2.5/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Będe brał Cie Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Mi sie bardzo podoba klasyk i znasz sie na żeczy daje 5/5 na zachete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 fajnie fajnie tylko w grze nie działa juz internetowa lista rekordów przez to że lista była na serwerze kumpla a on mi ja z tamtąd wykasował....no coż....zdziwiło mnie to że po tak długim czasie ktoś się jeszcze zdecydował dać komentarz do tej gry...no ale to miło :thumbsup: ps:link do gry wygasł ale zaraz to się poprawi.....juz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 lubie takie gry :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nawet spodobał mi się interfejs, nudnawa, grafikę można by poprawić ale już nie ruszaj muzyka spoko, Dam 3/5. Pomysł dobry, wymaga dopracowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 O rany!! Antywirus zakazał mi otwierania tej gry, potem ją wykasował i jeszcze wyłączył mi komputer!! :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 sprawdziłes tą gre antivirem zanim ją dodales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 zamiast pisania takich postów dajcie skan itp. bo narazie to bezpodstawne oskarżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 http://www.virustotal.com/pl/analisis/6ead...2b55-1256134260 Plik bloczki_3.01.exe otrzymany 2009.10.21 14:11:00 (UTC) Obecny status: zakończono Wynik: 0/41 (0%) hopek, jakiego masz antywirusa ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Antywirus zakazał mi otwierania tej gry, potem ją wykasował i jeszcze wyłączył mi komputer!! Prawdopodobnie tata albo mama. I naprawde dobrze ci radzi : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 nie ma to jak pisać w temacie którego ostatni post był dwa miesiące temu :jezor: a ja nie przypominam sobie by moja gra miała wirusa, jeżeli ma to masz fajnego anty-wirusa (pewnie takiego zrobionego w GM'ie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ogólnie gra mi się nie podoba nie lubię tego typu gatunków. Największym minusem gry jest grafika. Co do muzyki to jak dla mnie trochę nie pasuje. Oceniając obiektywnie dam ci 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 @Up - Bo serio, w grach logicznych jest potrzebna ostra grafika : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Pan PoxiPol ma rację, w tych grach trzeba główkować a nie patrzeć że autor się nie postarał przy robieniu grafiki :jezor: (kto wogóle tak brzydko rysuje, ja nie wiem :blink: :jezor: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jakoś grafika mi nie przeszkadza, jest w porządku. A szkoda, że wyniki online nie działają;/ Może 4 część zrobisz, dodasz parę bonusów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Nie widziałem poprzednich części ale jak na grę logiczną jest bardzo ciekawa,grafika nie ma tak dużego znaczenia w tego typu grach.Od siebie daje 4\5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 wyniki online już nie działają bo już nie mam listy rekordów na statym serwie, jeżeli chcecie mogę zrobić całkowicie nową wersję gry(tym razem juz naprawdę lepszą) i wtedy przywrócę rekordy online, muszą być tylko chętni do gry bo ostatnio nie było ich zbyt wielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 muszą być tylko chętni do gry bo ostatnio nie było ich zbyt wielu. To rób. Jak to będzie coś naprawdę dobrego, to i chętni się znajdą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dam 3/5 :glare: pkt 19.regulaminu, warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 O rany!! Antywirus zakazał mi otwierania tej gry, potem ją wykasował i jeszcze wyłączył mi komputer!! :huh: I może jeszcze zjadł ci śniadanie i zabrudził podłogę?... Jakiego ty masz antywirusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Grafika jest jaka jest, po 3 części ja to już nazwę klimatem co jest plusem xD Gra się fajnie, logiczna i nawet zajmująca. Dodanych kilka fajnych smaczków. Minusem było to że ten serwer z rekordami mi nie działał :< i nie mogłem wpisać swojego nicku z dużej litery no ale tam nic nie ma z dużej dlatego rozumiem :D Dam 4/5 założę się że 4 część dostanie już piątkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 dostępu do serva na którym była lista juz nie mam a czwartej części nie chce mi się robic...chyba że jakieś pomysły macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi