XxMichałxX Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Tytuł: Linkgen v1.0 Gatunek: Generator Opis: Program generujący linki do uploadu gmclanowego - teraz nie musisz przepisywac link po wsadzeniu na upload czegos! Wystarczy ze właczysz Linkgen! Download: https://gmclan.org/up5208_3_Linkgen_v1_0.html Rozmiar pliku: 1213KB Autorzy: Programowanie: Mazo Fabuła: Mazo Grafika: Brak Muzyka: Brak Screeny: https://gmclan.org/up5208_6_linkgen_s1.html https://gmclan.org/up5208_6_linkgen_s2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Lol, wystarczy upnąć potem prawym przyciskiem, zaznaczamy link i kopiujemy omg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Nie wiem za bardzo, jak to ma działać i po co to :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Lol, wystarczy upnąć potem prawym przyciskiem, zaznaczamy link i kopiujemy omg. ano fakt nawet nie wiedziałem.. nie wiem po co to zrobilem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Hehe,zupełnie niepotrzebny program :D I do tego 1,2 MB o_O Mogłeś dać od razu generowanie bezpośrednich linków np : https://gmclan.org/uploader/numer/plik.roz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 LOL. Nie dość, że kompletnie niepotrzebne, to na dodatek napisane w cpp miało by lepszy interfejs, szybciej by się uruchamiało i ważyło by ok. 20x mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 A w JavaScript mogło by być na WWW i nie trzeba by ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Nie rozumiem tylko po co bezpośredni link do pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Są rzeczy, które się filozofom nie śniły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Program niepotrzebny i tyle... Ocena: 1 Autorzy: Programowanie: Mazo Fabuła: Mazo ... Btw. Mam rozumieć że Mazo to skrót od twojego nicku czy jak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Nie rozumiem tylko po co bezpośredni link do pliku. Bo się szybciej generuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Bez różnicy. Równie dobrze mogą być to dalej bezpośrednie odnośniki tylko, że z podczepionym wywołaniem strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Fabuła: MazoAha :) No prosze, rewolucja za które sie należy 5/5 :) Pierwszy program z fabułą! Ale nie chce mi sie dawać tej oceny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Zrób coś przydatnego, bo inaczej nie dostaniesz więcej niż 2/5. Daje 1/5, bo to najbardziej nieprzydatny "program" jaki widziałem. BTW. Wersja "1.0" w dziale "Dema"? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Po co tracić cenny czas na robienie czegoś zupełnie niepotrzebnego. 1.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Btw. Mam rozumieć że Mazo to skrót od twojego nicku czy jak??? Jestem Mazo a XxMichałxX to mi to konto Skovv dał bo jak sie rejestrowałem to mi administrator nie aktywował ;-/ kiedyś miałem konto Mazo tutaj ale sobie zawarniłem i mi usuneli bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Jak wstawić link. 1. Wrzucamy na uploader 2. Prawy przycisk na linku->kopiuj adres odnośnika 3. Przy pisaniu posta kliknij przycisk Wstaw link 4. Ctrl+V, ok, wpisujemy nazwę, ok. Jak widzisz twój program jest zbędny, ale masz 2 za pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Żeby program do obsługi uploadera miał sens, to powinien obsługiwać logowanie na konto i działać na zasadzie drag and drop czyli przesuwamy plik do okna programu i plik ten powinen zacząć się uploadować, a po skończonej operacji wywalać link do skopiowania myszką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 prawy -> kopiuj adres odnośnika. Lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi